הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע צמידי הפאוור באלאנס --> מאמר חדש!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
מהם צמידי הפאוור באלאנס (Power Balance)? האם המוצר באמת משפר את הכוח, היציבות והגמישות? מה לעולם המדע יש לומר על התופעה החדשה? כל זאת במאמר הבא.

צמידי הפאוור באלנס

תהנו!

**🤘 מי שרוצה לקבל מאמרים בזמן אמת, אנא הכניסו את כתובת האימייל שלכם בצד ימין של האתר, תחת עידכונים בדואר אלקטרוני, ותצטרפו למאות המנויים שלנו
RockOn.gif
**

מאז שהתחלתי להשתמש בצמיד הזה אני יותר לא מרגיש כאבים בשום מקום אני עולה מאימון לאימון 20 קילו לפחות, אני מרגיש אני יורד במסה של השומן ועולה במסת שריר מאז שהתחלתי להשתמש במוצר הזה אני מרגיש שמתייחסים אליי אחרת, אני מרגיש שהוא שווה כל שקל
אכשיו אני מרגיש מנופח

מאז שהתחלתי להשתמש בצמיד הזה אני יותר לא מרגיש כאבים בשום מקום אני עולה מאימון לאימון 20 קילו לפחות, אני מרגיש אני יורד במסה של השומן ועולה במסת שריר מאז שהתחלתי להשתמש במוצר הזה אני מרגיש שמתייחסים אליי אחרת, אני מרגיש שהוא שווה כל שקל
אכשיו אני מרגיש מנופח
חחחחחחח:O

אכשיו אני מרגיש מנופח

זה התמונה שלך בחתימה לא? 🚬🤪🚬

אם אתה שם צמיד כזה אתה נחשב עדיין טבעי? זה מה שאני רוצה לדעת.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת לתת לך מוניטין אבל זה לא מאפשר לי

חברים זה הסיפור שלי.
ניסיתי כל מיני דיאטות בחיים שלי בתור ילד שמן.
ניסיתי להיות צמחוני,טבעוני דיאטות כאסח וכל מיני דיאטות פירות וירקות למיניהן.
בשלב מסוים התחלתי לקחת סטרואידים וזה עלה לי בהרבה כסף.
ראיתי מודעה בעיתון על מישהו בשם "הראל אורן".
מיד פניתי אליו כי ראיתי שהוא הגיע ל4% שומן טבעי בלי סטרואידים.וזה שסנדי בר מדברת באתר שלו,בכלל קנה אותי.
הלכתי אליו,כמובן שלאחר שהוא החתים אותי על טופס סודיות (לכן אני לא יכול לתת לכם את הדיאטה) התחלתי את שיטת הסייבורג.
הוא נתן לי את הצמיד הזה במתנה.
בכל פעם שאני טיפה נשבר ,אני מרגיש שהצמיד הזה מייצב אותי.
ובידי השניה,יש את הצמיד שראיתי בערוץ 2.
בכל פעם שאני טיפה נשבר,אני מושך את הצמיד ואז הוא נותן לי מכה לעור,מה שגורם לי זעזוע ולא לאכול את המאכל שאותו אני רוצה.
עלי זה נגיד עובד.
יש לי חבר,בשם קובי מחט
שאכל,את הטובלרון.
אני עדיין לא מאמין עליו
זה מה זה לא קובי...

מה שאני לא מבין מה המטרה של המאמר הזה. הרי ספק אם גולשי האתר כולל ילדים בני 9 וחצי "קנו" את הרעיון.

חברים זה הסיפור שלי.
ניסיתי כל מיני דיאטות בחיים שלי בתור ילד שמן.
ניסיתי להיות צמחוני,טבעוני דיאטות כאסח וכל מיני דיאטות פירות וירקות למיניהן.
בשלב מסוים התחלתי לקחת סטרואידים וזה עלה לי בהרבה כסף.
ראיתי מודעה בעיתון על מישהו בשם "הראל אורן".
מיד פניתי אליו כי ראיתי שהוא הגיע ל4% שומן טבעי בלי סטרואידים.וזה שסנדי בר מדברת באתר שלו,בכלל קנה אותי.
הלכתי אליו,כמובן שלאחר שהוא החתים אותי על טופס סודיות (לכן אני לא יכול לתת לכם את הדיאטה) התחלתי את שיטת הסייבורג.
הוא נתן לי את הצמיד הזה במתנה.
בכל פעם שאני טיפה נשבר ,אני מרגיש שהצמיד הזה מייצב אותי.
ובידי השניה,יש את הצמיד שראיתי בערוץ 2.
בכל פעם שאני טיפה נשבר,אני מושך את הצמיד ואז הוא נותן לי מכה לעור,מה שגורם לי זעזוע ולא לאכול את המאכל שאותו אני רוצה.
עלי זה נגיד עובד.
יש לי חבר,בשם קובי מחט
שאכל,את הטובלרון.
אני עדיין לא מאמין עליו
זה מה זה לא קובי...

אבל למה הוא אכל את הטובלרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

מה שמיותר לאוכלוסיה של הפורום הזה יכול להיות לא מיותר לאוכלוסיות אחרות שכן נמשכות אחרי קסמי שווא.
(עכשיו: איפה שמתי את ההולגרמה שלי?!? אני לא מוצא אותה בשום מקום, סעמק).

אתה מניח שהיתה לי נשמה מלכתחילה.
ופעם אחת חוויתי חוויה חוץ גופית ונתקעתי בתוך חתול, אני לא עושה את זה יותר (בכל אופן לא בשעות הלילה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית