הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בברכיים, עזרה בתוכנית האימונים

• פותח/ת השרשור Amitrg
  • פורסם בתאריך

Amitrg

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
כמה זמן לפני שהתחלתי להתאמן בחדר כושר נפצעתי וזזה הפיקה מהמקום, אסור לי לעשות סקוואט מלא וכאלה( ירידה עד בערך חצי סקוואט אפשרית)

היתי רץ 4 פעמים בשבוע, ריצות נפח בעיקר ואחת של אנטרוולים
בנוסף פעם בשבוע ספרינטים(אחרי הריצה) ואחרי כל אימון בשבוע כוח עם משקל גוף(מתח שכיבות סמיכה...)

התכנון היה להוסיף עבודה עם משקלים כבדים בחדר כושר משהו בסגנון הss

עכשיו הגיעה הפציעה ורק בעוד שבוע+- אוכל לחזור לרוץ וגם זה יהיה מ10 דקות, חוץ מהעינין שלא אוכל לעשות סקוואט בתקופה הקרובה זה נראה לי הזדמנות טובה להשתפר בכוח ולהעלות משקלים במהירות יותר גבוה משחשבתי(לא עושה כלום חוץ מזה יש לגוף זמן לנוח)

איזה תוכנית ותרגילים אתם ממליצים לי לעשות?(כמובן שלא יהיה בה סקוואט:(

*בנוסף היתי רוצה לדעת איך לשלב עבודה עם המשקלים הגבוהים אחרי שאני אחזור לתפקוד מלא בריצות ובספרינטים(שניהם מישור ועלייה) וגם לגבי הסיבולת עם משקל גוף

נערך לאחרונה:
אתה בטוח שריצה מתאימה למה שאתה יכול לעשות כרגע? התייעצת עם אורטופד?
בכל אופן, אתה יכול לבחור תוכנית לכל הגוף, רק שלרגליים תעשה עבודה שיקומית (כפיפות/פשיטות/לג פרס) עד שתוכל לעשות תרגילים יותר מסובכים. ואם זו פציעה מסוג כזה, עדיף להיפגש עם מישהו שיש לו ניסיון בבניית תוכניות כאלה.

• פותח/ת השרשור
הלכתי לפיזיותרפיסט ויש לי תוכנית שיקומית לרגליים(בעיקר תרגילים על פיתה יציבות ועם גומיה לחיזוק של הארבע ראשי ושריר הvmo)
בנוסף שאלתי אותו על עבודה עם משקולות הוא אמר אני יכול לעשות הכל כל עוד לא כואב לי.
סקוואט אני לא רוצה להכביד אז אני לא עושה, דדליפט לא הורגש אפילו קצת כאב

אלה הדברים היחידים שאני עושה לרגליים
הריצות המאוד קצרות ולא מהירות שאני אתחיל בעוד שבוע וקצת אמורות לשנות משהו? הכוונה שלי, האם אני יכול להעמיס בתרגילים אחרים בעיקר לפלג גוף העליון בגלל שאני לא עושה סקוואט?<

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית