הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לא מאמינים באלוהים? חבל

מה אני אגיד לך, אסטרטגיה מעולה! אולי בעצם היטלר היה השליח של אלוהים?
http://he.wikipedia.org/wiki/היסטור...99.D7.A0.D7.AA_.D7.99.D7.A9.D7.A8.D7.90.D7.9C

אני בטוח שיש עוד 1000000000 דרכים להקים מדינה בלי לפגוע בכל כך הרבה אנשים

לא מדינת יהודים. אתה חושב שלא ניסו? הייכמן היה בראש פרוייקט שאמר להיהודים בגרמניה לעלות לארץ ישראל עם כל רכושם,בחינם אבל הם חיו בבועה שהשנאה כלפיהם עומדת להיגמר.

http://he.wikipedia.org/wiki/היסטור...99.D7.A0.D7.AA_.D7.99.D7.A9.D7.A8.D7.90.D7.9C

לא מדינת יהודים. אתה חושב שלא ניסו? הייכמן היה בראש פרוייקט שאמר להיהודים בגרמניה לעלות לארץ ישראל עם כל רכושם,בחינם אבל הם חיו בבועה שהשנאה כלפיהם עומדת להיגמר.
אבל אבל, אלוהים כל יכול! הוא יכל פשוט לשנות את דעתם ולגרום להם לעלות ארצה בלי להרוג 80 מיליון איש בדרך!

פחח

ניצחת. הערך בוויקיפדיה בהחלט מוכיח שאלוהים קיים והוא אסטרטג מצוין שבחר להשמיד שליש מהעם שלו כדי לתת לנותרים מדינה מוקפת במיליון מדינות שרוצות להשמיד אותה.

לא לא סלחו לי, אתם ניצחתם. כי ממש ציינתי שאני מאמין באלוהים נכון? אני אומר שהשואה זאת לא דוגמה טובה לאי-קיום של אלוהים. היא תרמה לקיום של המדינה הזאת, בין אם תרצה ובין אם לא.לא היית מקריב מיליון שקל השנה אם היית יודע שבעוד 3 שנים יהיה לך 2 מיליון ביד?

נערך לאחרונה:
עדיף היה כבר שלא תהיה מדינה ושלא תהיה שואה.
אתה מציג את זה כאילו זה היה שווה את זה.

לא לא סלחו לי, אתם ניצחתם. כי ממש ציינתי שאני מאמין באלוהים נכון? אני אומר שהשואה זאת לא דוגמה טובה לאי-קיום של אלוהים. היא תרמה לקיום של המדינה הזאת, בין אם תרצה ובין אם לא.לא היית מקריב מיליון שקל השנה אם היית יודע שבעוד 3 שנים יהיה לך 2 מיליון ביד?

כן, זו בהחלט לא דוגמא טובה לאלוהים שאוהב את העם שלו. אם נקח את הדוגמא שלך, אז מיליון = השמדה של שש מיליון יהודים
2 מיליון = מדינת יהודים?

לא תודה, אני אוותר.

• פותח/ת השרשור
לכל דוגמא שאני יביא תמיד יהיו את האנשים האלה שיגידו את הצד הטוב ברע ויגידו שהרע גרם לטוב, במקרה של השואה שזה דבר רע אבל המאמינים ינסו לעשות מזה טוב

yup.. איך אפשר להתווכח עם משפט חסר לוגיקה ובלתי ניתן לסתירה כמו "הכל לטובה"?

שאלה.. אם אין אלוהים, אז איך יש דבר כזה סיינס?... זה גילגול נשמות, וסיינס למדו לעשות מספר הזוהר.

אם אין אלוהים, אין נשמות לאחר המות=אין סיינס.. וסיינס הוא דבר מוכח, מסקנה ?...

שאלה.. אם אין אלוהים, אז איך יש דבר כזה סיינס?... זה גילגול נשמות, וסיינס למדו לעשות מספר הזוהר.

1. סיינס לא מוזכר בספר הזוהר.
2. ספר הזוהר נכתב במאה ה-13, ולא ע"י הבחור הזה שהתחבא במערה עם הבן שלו ושכל הדוסים הולכים להשתטח על קברו כעובדי אלילים פגאניים.
3. יש איסור על "העלאת נשמות" ביהדות. כששאול רוצה לעלות באוב את שמואל הוא הולך למישהי לא יהודיה.
4. מוכח? מוכח??? Have you gone MAD???

תגובת השנהLOL!

• פותח/ת השרשור

אף אחד לא הוכיח את גילגול הנשמות (לפי מה שאני יודע)

1. סיינס לא מוזכר בספר הזוהר.
2. ספר הזוהר נכתב במאה ה-13, ולא ע"י הבחור הזה שהתחבא במערה עם הבן שלו ושכל הדוסים הולכים להשתטח על קברו כעובדי אלילים פגאניים.
3. יש איסור על "העלאת נשמות" ביהדות. כששאול רוצה לעלות באוב את שמואל הוא הולך למישהי לא יהודיה.
4. מוכח? מוכח??? Have you gone MAD???

אני מכיר לפחות 2 אנשים שעשו סיאנס.

טרול השנה

חבר'ה, שאני שמח לבשר כי נמצאה הוכחה לוגית תקפה לאי קיומי של אלוהים LOL
(מר.לטיסימוס, נראה לי שהאתר הזה יבדר אותך, אפשר לומר שהוא נכתב ע"י טרחן פילוסופי)

סיינס זה דבר מוכח כן.

מה הבעיה?.. תעשו סיינס בעצמכם ותנסו.. תשאלו את הנשמה אם יש אלוהים או לא, ותחזרו עם תשובה.

חבר'ה, שאני שמח לבשר כי נמצאה הוכחה לוגית תקפה לאי קיומי של אלוהים LOL
(מר.לטיסימוס, נראה לי שהאתר הזה יבדר אותך, אפשר לומר שהוא נכתב ע"י טרחן פילוסופי)
אתה מוציא שם רע לטרחנים פילוסופיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית