סקר- ההמבורגר הטעים ביותר שאכלתם

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
אתמול בלילה אכלתי ב BBB , אחלה בשר לא זכרתי את האוכל שם ככה. אני נותן לו את המקום הראשון

מה דעתכם על המיט בול? לדעתי החמוצים שלהם ממש טובים. כן החמוצים ששמים בתוך הלחמניה.
גם הצ'יפס שום שלהם זה סטארטאפ לא רע.

יש בפלורנטין המבורגר בשם אנוביס. דווקא לא רע. פעם אחת היה מעולה, פעמיים היה ככה ככה. זה המבורגר שהתוצאה לא מובטחת. יש להם 2 סוגים מעניינים? אחד ממולא עם גבינת עזים, השני עם עגבניות מיובשות. מקום נחמד דווקא. ממליץ לבדוק למי שבאזור. לא זוכר כל כך את הרחוב לצערי.

אין ספק בכלל
בדיקסי!!! זה נקרא פרנץ' טוסט ביפבורגר..אומנם המנה קטנה 125 גרם בשר בקר אבל מלבד זה
בייקון עם שמנת על זה גבינה צהובה מותכת עם הבשר בקר..פשוט דבר אלוהי

אכלתי בכמה מקומות, הדיקסי הכי איכותי.
טוב אולי זה בגלל שהחברים עובדים שם ומפנקים תמיד בתוספות אז אני משוחד 😃

אכלתי בדיקסי כמה פעמים עם השמנים וזה לא היה המבורגר כזה מדהים.

אני חייייייב לציין לטובה מאוד אפילו את בר גוריון בתל אביב ,
אתמול הייתי שם עם חברים בלילה אכלנו 250 (לא הרבה את האמת אבל לא היה לי כבר מקום ) 36 שקל עם גזוז חופשי , באמת שהמבורגר מצויין
יש להם 5 סניפים בתל אביב , אכלתי בברזל 32 .

אכלתי היום בצהריים עם המשפחה בבלאק המבורגר אנטריקוט.... המילה חוסר התלהבות היא בלשון המעטה.

מה דעתכם על המיט בול? לדעתי החמוצים שלהם ממש טובים. כן החמוצים ששמים בתוך הלחמניה.
גם הצ'יפס שום שלהם זה סטארטאפ לא רע.
מיטבול לא רעים, זה יתרון שהלייט נייט שלהם מתחיל ב11, אכלתי את ההמבורגר שלהם עם אסאדו למעלה זה היה אחלה.. וגם כל הקטע שאתה יכול להגדיל לכמה שבא לך זה גם ממש טוב.
וכן הצ'יפס שום הוא אחד הטעימים.

ההמבורגר שאני מכין בבית הכי טעים!
ועכשיו ברצינות, בגלל שאני אוכל כל יום המבורגר בערך, אז שאני הולך למסעדה אני מעדיף לא לקחת המבורגר...
ואני יותר חובב של סטייקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית