עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה את המסעדה הזאת במטולה לא בטוח שזה עדין שם נראה לי נקרא "התחנה" אני זוכר את ההמבורגר ממש טעים..
ביום יום תתפלאו אבל נאפיס ראשל"צ, ואם לא זה אז הלופט בראשון מערב או מוזס בסינמהסיטי
אה ועוד אחת בצפון עם מבחר בשרים ממש טעימים וגם המבורגרים אחת הטובים שאכלתי- וממש זול.. זה באיזה חור נידח על ראש הר אחרי נסיעה מטורפת בסיבובים בתוך יער בעליה של איזה 45 מעלות נקרא "חוות בת יער" אם אני לא טועה זה באזור עמוקה. מקום מעולה גם לטיול ג'יפים ויש שם סוסים ועוד כל מני..
ציינתי שזה היה לפני המון זמן - בדיוק שהמסעדה נפתחה, וכן היא היתה ממש סבבה אז.איך אפשר להנות מהמבורגר כשבמסעדה עומד ריח חזק של ביוב כל הזמן? :bad:
קמפיו הייתה מסעדה כושלת, למרות שאף פעם לא טעמתי את ההמבורגר שם.
כן, וה1+1 מתחיל אחרי 5האמת שמהחברות המוכרות אני גם חושב שהם הכי טובים.
איך עושים את הכרטיס? מתאים לי 1+1.
תופס בכל סניף?
וונדיס זה טעים אחושלינג אפילו שזה עשוי מנעליים.
E Coli לא מזיק ככה שלא אכפת לי לקבל אותו. (למרות שיש לי מיליארדים ממנו אחרי כל המעבדות שעשיתי עליו).
בשורה התחתונה,
אכלתי פעם בצפון את ההמבורגר הכי טעים. אבל אני לא זוכר את השם. זה היה באיזה צומת ויש שם בית קפה של לאבזה.
ממה שאני כן זוכר- מו ומו ברחובות לוקח. אחת ממסעדות הבשרים הטובות ביותר.
זה עניין של טעם. שלושתם דומים. BBB יותר זול אז עדיף.ה-BBB יותר טוב מהבלאק\מוזס?
כן באזור. אני זוכר שליד היה בית קפה lavazza. מכיר?אכלת איפה ליד קריית שמונה ?
כן באזור. אני זוכר שליד היה בית קפה lavazza. מכיר?
העמבורגר לא בראש פינה? גם עליו חרשתי.כן מכיר השאלה מתי אכלת שם המקום היה נקרא עמבורגר והם החליפו בעלים לפני איזה שנה וקצת אם אני זוכר וזה נקרא היום משהו אחר הטעם הוא לא אותו טעם תאמת אבל זה אותו מקום לא שונה כלום כמעט.
זה נמצא בצומת הגומא לפני קרית שמונה.
העמבורגר היה באמת מאוד טעים חבל שהחליפו בעלים.
תשאל את ההורים שלך אם הם מחפשים ילד לאימוץ. אני בקטע.אני לא גר בתל אביב אבל החלטתי עם ההורים שלי שבימי שישי שלא עושים ארוחה אצל הסבתא נלך כל פעם למסעדה טובה אחרת.
אין בעיה לנסוע עד לתל אביב ואולי קצת מעבר, אנחנו מחפשים גם אווירה טוב וגם אוכל טוב.
אני יכנסה לראות את התפריט של הדיקסי ונחליט. (תאמת שאני יותר חובב של סטייקים עם צ'יפס\אורז וכל השטויות) אבל גם המבורגר יהיה דבר טוב שלא יצא לי לאכול הרבה זמן.
בקיצור מרוב מסעדות יצאתי משוגע כבר חחח
העמבורגר לא בראש פינה? גם עליו חרשתי.
הנה, מצאתי. התכוונתי לזה: http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtrestid=4893
אין בעיה, הם ישמחו בכיף תהיה בטוח =]תשאל את ההורים שלך אם הם מחפשים ילד לאימוץ. אני בקטע.
העמבורגר לא בראש פינה? גם עליו חרשתי.
הנה, מצאתי. התכוונתי לזה: http://www.rest.co.il/sites/default.asp?txtrestid=4893