עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאכל את הנקניקיה כמו כולם,אני עברתי טסט שני,אין מה לעשות.אוקיי באתי לטסט , נכשלתי ד"א , על הדבר הכי שטותי בעולם..
כל הטסט היה מעולה, בלי טעות אחת...
הוא החליט שזה טעות אבל, נסעתי על כביש ישר שמותר 80.
אז באתי העברתי לרביעי, האצתי.... העברתי לחמישי. והמשכתי לנסוע הכול טוב.
ואז הוא אומר לי, "אם הייתי מאיץ עוד טיפה זה היה מושלם"
וזהו, הוא לא אמר לי יותר כלום..
ועל זה הוא הכשיל אותי....
טסט של 30 דקות בלי אף טעות.. והכול הלך פיקס.
וזה שאחריי היה לו רק 15 דקות והוא לא עבר בכלל בשום רחוב ואני ממש כעסתי למה אני עושה טסט קשה והוא מקבל חיים קלים...
בקיצור מה אתם חושבים כדי לעשות? אולי יש טעות במחשבים? אולי אפשר לערער? אני חייב עצות ודעות מה לעשות כי זה ממש לא הוגן להכשל על הדבר הטיפשי הזה..
משה, רסקיו זה לא תמצית פרחי באך? אני לא חושב שיש לזה השפעה כלשהי מעבר לפלצבו.
אתה מוזמן לקחת 15-20 טיפות ולומר לי אחרי זה אם זה פלסבו או לא, רק אל תצא מהבית כי יחשבו שאתה נרקומן.
וכן זה תמצית פרחי באך.
לא בדקתי כי לקחתי את זה פעמים בודדות בחיים שלי. בכל מקרה לקחתי את זה לפני הטסט.אני אבדוק את זה. יש חומר בפאבמד בנושא?
משה על אחריותך,מחר אני אקח 15 טיפות,מקווה לפחות לקבל שינה טובה.![]()
אתם צריכים להבין שיש מכסה יומית לכמה יכולים לעבור. אתה נפלת בזה, ולא בטסט שלך.
אתה מוזמן לקחת 15-20 טיפות ולומר לי אחרי זה אם זה פלסבו או לא, רק אל תצא מהבית כי יחשבו שאתה נרקומן.
וכן זה תמצית פרחי באך.
אוקיי באתי לטסט , נכשלתי ד"א , על הדבר הכי שטותי בעולם..
כל הטסט היה מעולה, בלי טעות אחת...
הוא החליט שזה טעות אבל, נסעתי על כביש ישר שמותר 80.
אז באתי העברתי לרביעי, האצתי.... העברתי לחמישי. והמשכתי לנסוע הכול טוב.
ואז הוא אומר לי, "אם הייתי מאיץ עוד טיפה זה היה מושלם"
וזהו, הוא לא אמר לי יותר כלום..
ועל זה הוא הכשיל אותי....
טסט של 30 דקות בלי אף טעות.. והכול הלך פיקס.
וזה שאחריי היה לו רק 15 דקות והוא לא עבר בכלל בשום רחוב ואני ממש כעסתי למה אני עושה טסט קשה והוא מקבל חיים קלים...
בקיצור מה אתם חושבים כדי לעשות? אולי יש טעות במחשבים? אולי אפשר לערער? אני חייב עצות ודעות מה לעשות כי זה ממש לא הוגן להכשל על הדבר הטיפשי הזה..
בקשר למכסה של הטסטים, זה באמת נכון?
פאק זה נשמע לי לא הגיוני כי זה פשוט לא פייר לגבי חבר'ה שנהגו טוב אבל נכשלו בגלל שהיו יותר טובים מהם אפילו בקצת והיה צריך להכשיל, זה דבר טיפשי, אם זה נכון למה לא יוצאים נגד זה?
למה בכלל יש מכסה? למה אם כולם יעברו מה יקרה?
זה הדבר הכי טיפשי בעולם