עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד עכשיו כל מה שהבאתי משם נכתב על ידי ריפטו או וונדלר. אז מה הבעיה?
אני מסכים איתך. בגלל זה לא הבאתי עד עכשיו דבר כזה. עכשיו ראיתי את המאמר הזה והזהרתי שלא קראתי אותו ושיש פה גיי אלרט.
אבל זה לא שהבאתי את המאמרים הקוקסינליים שלהם איך עושים פוזינג במראה ומאוננים על עצמך תוך כדי על בסיס קבוע.
פעם ב הם יוצאים עם ראיון/מאמר/תכנית כח טובה.
יש ויש
אחי לדוגמא.. כל פעם שהוא עשה סקוואט בצורה שריפטו ממליץ עם המבט 2 מטר לפניך לרצפה
הסקוואט אל היה נראה משהו וגם הוא עשה סוג של גוד-מורנינג
אז החלטנו לתת לך במהלך הסט קיו "ראש אחורה" .. ככה הוא מרים קצת את הראש ומסתכל ישר קדימה אבל שמאיר את החזה למעלה כמו שצריך והסקוואט נראה לא רע
[התכנון זה לצלם היום 🙄]
בגדול כל מה שריפטו אומר.. אלו רק קווים מנחים..
לכל אחד יש את הדגשיםש הוא מחליט להעביר לסקוואט בצורה שונה
אבל מה עם כל הקטע של הראש? הוא טוען שרק ע"י החזקת ראש ומבט למעלה אתה תוכל להוציא חזה ולקיים את כל שאר הדברים בסטאפ הרצוי.
וואו כמה קישקושים רשמתם.
הוא לא מלמד אותו HB, הוא מלמד אותו LB הבעיה נעוצה בעובדה שבהתחלה הם בוחנים איך הוא מבצע את הסקוואט בעצמו, והביצוע שלו הוא ביצוע לא טוב שמשלב LB עם HB. בגלל שהוא לא מתיישב אחורה העומס עובר לקוואדס וזה נדמה לכם כמו HB. איפה רשום בדיוק שזה HB? זה LB. אם תסתכלו בהמשך תראו איפה הוא שם את המוט. זה לא HB.
ו"להחזיק את הראש למעלה" זה רק קיו, זה לא חובה.
antipop_killaa
""תדחוף" את הטרפזים לתוך המוט לא תקפה לLB. הסבר- מכיוון שבLB המוט לא יושב על הטרפז עליון כמו בHB"
יש לך טעות. לדחוף את הטרפזים לתוך המוט מתכוון ללדחוף את הצוואר אחורה לכיוון המוט, לא למעלה, ובטח שזה קשור לLB. בגלל שהמוט יושב לך נמוך אתה צריך להקפיד לדחוף את הראש אחורה לכיוון המוט וזה יגרום לטרפזים להיצמד למוט.
אם כבר אז בHB אין הגיון בלדחוף טרפזים, כי גם ככה המוט מונח על הטרפזים, מה יש לדחוף?
זה לא HB.
אתה מדבר שטויות, הרגע עשיתי סיאנס והרוח אמרה לי שזה בבירור LB.:120ag:זה כן.
בוא נתחיל לאט לאט. באיזה חלק בסרטון ראית את המוט ממוקם בLB?
לגבי הראש למעלה או אחורה זה אותו כוונה .
אם כבר בLB- תנסה לשים את המוט בLB ולדחוף את הטרפזים לכיוון המוט ותודיע לנו מה קרה - גם אם תצליח (אם זה אפשרי בכלל) זה לא יתן לך שום כלום. - לא סתם אנחנו מכירים את הדגשים בLB(לקרב שכמות להוציא חזה ולהרים מרפקים)-
ואם יש לזה משמעות אז דווקא בHB זה יכול להיות משמעותי- המוט יושב על הטרפזים ולכן שינוי במנח הצוואר (שיביא לשינוי באורך הטרפז) ישפיע .
בכל אופן זו דעתי - אשמח לשמוע הסבר הגיוני למה אתה חושב אחרת.
---------- התגובה התווספה ב 00:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:23 ----------
תוספת - ידידי פתח דקה 5 סרטון ראשון ותגיד לי איפה ממוקם המוט.
לגבי הסיבה להרים (או לקחת אחורה) צוואר הסיבה היחידה שהוא נותן היא בשביל שהחזה לא יפול.
זה כן.
HB\LB = High\Low BARHB או LB לא נקבעים לפי מיקום המוט אלה לפי תנועת האגן והבירכיים.
אתה לא חושב שאם הוא היה מלמד אותו LB, הדבר הראשון שהוא היה מלמד זה לשים את המוט בLB?
---------- התגובה התווספה ב 15:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:09 ----------
אני מסיק שזה הייבאר כי הוא שם את המוט בהייבאר גם מתי שהוא מלמד אותו. איך אתה מסיק שזה LB?
HB או LB לא נקבעים לפי מיקום המוט אלה לפי תנועת האגן והבירכיים.