ייעוץ התכווצויות פתאומיות

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
יש לי בעיה שלא ידעתי בדיוק איך לחפש ולמצוא מידע לגביה. כבר כמה זמן שהשרירים שלי מתכווצים בסוף של תנועות מהירות או פתאומיות.

למשל כמה מקרים, בהרצאה ניסיתי להחליק מעל שולחן לשורת השולחנות קדימה (כמו שמחליקים בסרטים מעל מכסה מנוע של מכונית) והקוואדס נתפסו מיידית חזק ברגל שהרמתי מהר כדי לקפוץ מעל לשולחן. ניסיתי לטפס על קיר ושוב הקוואדס נתפסו. במקלחת הטרפזים נתפסים כשאני מנסה להגיע לגב מהר.

והכי חשוב, כמעט ואין לי בנץ' שבו לא מתכווץ לי התחת, הקוואדס, ההאמס או שריר קטן ומציק אחר כלשהו בצידי הירך.

זה מציק. לא יודע איך להסביר את התופעה בצורה טובה יותר.

ממה זה נובע ואיך אני מטפל בזה?

נ.ב. עוד דבר, זה יישמע מצחיק אבל יש לי קוביה אחת בבטן שתמיד מתכווצת לי חזק מאוד ואני צריך לנשום עמוק ולקמר את הגב כדי לשחרר את זה. זה קורה לי מכל הפעלה של שרירי הבטן כשהבטן מוכנסת פנימה ז"א כשאני מכופף קדימה וכ'ו.

זה קורה לי הרבה למשל כשאני שורך נעליים. רק הקוביה הבודדת הזאת נתפסת.

אני לוקח מולטי כבר כמעט שבועיים עם 100 מ"ג מגנזיום וזה לא עוזר. אני ישן לפחות 8-9 שעות כל יום.

כמו שאמרתי, אני בצד שלך. אם הוא רוצה ללכת אחריו, זכותו.
הנימוקים שלי תמיד יהיו חלשים משלך ד"ר לפילוסופיה. הציון הכי נמוך שלי תמיד היה בהבעה.

אני בכלל חושב שזה נובע מאי-הפרדת בשר וחלב. הרבה ספורטאים מפרידים בין בשר לחלב ואין להם את הבעיות האלה. כדאי שתנסה את זה.

בוא אני אצטט לך את המשפט המקורי של אוקהם בתרגום מלטינית:

"אין צורך להניח דבר בלא שניתנה לכך סיבה, אלא אם הוא ברור מאליו, או ידוע מהניסיון, או שהוכחתו ניתנת מכוח סמכותם של ספרי הקודש".

ידוע מהניסיון שהפרדת בשר וחלב מונעת את הבעיות שלפנינו (=הן אינן מופיעות). על כן "אין להרבות בישויות" ולהכניס ויטמינים למשוואה.

(לא מאיימים על זונה עם זין ולא נותנים לד"ר לפילוסופיה רפרנס לפילוסופיה של ימי הביניים)

בוא אני אצטט לך את המשפט המקורי של אוקהם בתרגום מלטינית:

"אין צורך להניח דבר בלא שניתנה לכך סיבה, אלא אם הוא ברור מאליו, או ידוע מהניסיון, או שהוכחתו ניתנת מכוח סמכותם של ספרי הקודש".

ידוע מהניסיון שהפרדת בשר וחלב מונעת את הבעיות שלפנינו (=הן אינן מופיעות). על כן "אין להרבות בישויות" ולהכניס ויטמינים למשוואה.

(לא מאיימים על זונה עם זין ולא נותנים לד"ר לפילוסופיה רפרנס לפילוסופיה של ימי הביניים)

לא ממש מעניין אותי מה תורגם מלטינית, אלא מה העיקרון המיושם כיום. ולפי עיקרון זה ההסבר שמניח הכי מעט הנחות תופס. זונות מימי הביניים זה לא הקטע שלי.

זה לא נימוק טוב כי זה צורה של פנייה לסמכות. כל הליכה אחרי המלצה בלי טענה מאחוריה מלבד ״כי הוא אמר ויש לו ניסיון״ היא לא הליכה טובה. למה גרם מגנזיום? למה לא גרם וחצי? אתה חושב שלביל סטאר יש תשובה לזה?

ואתה לא פונה לסמכויות כשאין לך ניחוש מושכל משלך? אני מזמין אותך לקרוא את הספר של סטאר. יש תשובות לכל השאלות שלך, גם אם לא כולן מגובות במחקרים.

לא ממש מעניין אותי מה תורגם מלטינית, אלא מה העיקרון המיושם כיום. ולפי עיקרון זה ההסבר שמניח הכי מעט הנחות תופס. זונות מימי הביניים זה לא הקטע שלי.

בוא אני אשכתב:
נטילת כמויות רבות של ויטמינים אינה ברורה מאליה בפתרון הבעיה, אינה ידועה מהניסיון (או: ידועה מהניסיון בדיוק כמו שהפרדת בשר וחלב ידועה מניסיון, דהיינו ראייה נסיבתית בלבד ולא ניסיון במובן 'מדעי') ואינה מוכחת מכתבי הקודש. לכן עיקרון אוקהם יאמר שאין להניח את הדבר (במקרה שלנו נטילת כמויות רבות של ויטמינים) כי אין לו סיבה. וזה למעשה מה שביקשתי, סיבה לכך שביל סטאר גורס גרם אחד מגנזיום ולא ארבעה גרמים.

ואתה לא פונה לסמכויות כשאין לך ניחוש מושכל משלך? אני מזמין אותך לקרוא את הספר של סטאר. יש תשובות לכל השאלות שלך, גם אם לא כולן מגובות במחקרים.

כשאין לי ניחוש מושכל משלי אני מעדיף להשתמש ב"מידה הטובה" (דרך ביניים) של אריסטו, לא לפנות לקיצון כזה או אחר. כבר דיברנו על זה כשדנו בשומן רווי ובכולסטרול. חוצמזה שביל סטאר לא מהווה שום אוטוריטה לדידי בנושאים האלה.

בוא אני אשכתב:
נטילת כמויות רבות של ויטמינים אינה ברורה מאליה בפתרון הבעיה, אינה ידועה מהניסיון (או: ידועה מהניסיון בדיוק כמו שהפרדת בשר וחלב ידועה מניסיון, דהיינו ראייה נסיבתית בלבד ולא ניסיון במובן 'מדעי') ואינה מוכחת מכתבי הקודש. לכן עיקרון אוקהם יאמר שאין להניח את הדבר (במקרה שלנו נטילת כמויות רבות של ויטמינים) כי אין לו סיבה. וזה למעשה מה שביקשתי, סיבה לכך שביל סטאר גורס גרם אחד מגנזיום ולא ארבעה גרמים.

במקרה הראשון הנחנו שנטילת מינרלים פותרת את הבעיה וזה עבד. במקרה השני בין אם נניח הפרדת בשר וחלב או לא, נקבל אותה תוצאה, לכן לא הנחת את כמות ההנחות המינימלית.

כשאין לי ניחוש מושכל משלי אני מעדיף להשתמש ב"מידה הטובה" (דרך ביניים) של אריסטו, לא לפנות לקיצון כזה או אחר. כבר דיברנו על זה כשדנו בשומן רווי ובכולסטרול. חוצמזה שביל סטאר לא מהווה שום אוטוריטה לדידי בנושאים האלה.

לא טענתי שהוא צריך להיות אוטוריטה בשבילך, נכון?

במקרה הראשון הנחנו שנטילת מינרלים פותרת את הבעיה וזה עבד. במקרה השני בין אם נניח הפרדת בשר וחלב או לא, נקבל אותה תוצאה, לכן לא הנחת את כמות ההנחות המינימלית.

מה עבד במקרה הראשון שלא עבד במקרה השני? יש לך הוכחה של 100% הצלחה בנטילת מינרלים לפתרון הבעיה? בדיוק כמו שהנחת שנטילת מינרלים פותרת את הבעיה וזה עבד, תניח שהפרדת בשר וחלב פותרת את הבעיה וזה עובד. שני המקרים נסיבתיים, שניהם מניחים את אותה כמות הנחות (לא מינימלית).

לא טענתי שהוא צריך להיות אוטוריטה בשבילך, נכון?

לא, אבל הבאת דברים בשם אומרם ואתה מסתמך עליהם כאילו הם אמת צרופה, מעניין אותי לדעת למה כאן זה תופס ובדברים אחרים לא.

מה עבד במקרה הראשון שלא עבד במקרה השני? יש לך הוכחה של 100% הצלחה בנטילת מינרלים לפתרון הבעיה? בדיוק כמו שהנחת שנטילת מינרלים פותרת את הבעיה וזה עבד, תניח שהפרדת בשר וחלב פותרת את הבעיה וזה עובד. שני המקרים נסיבתיים, שניהם מניחים את אותה כמות הנחות (לא מינימלית).

ממתי יש לך הוכחה של 100% שמשהו עובד? יש לך הוכחה של 100% שחוקי ניוטון עובדים?
אני מבולבל. אם cygnus יפריד בשר וחלב זה יפתור לו את הבעיה?

לא, אבל הבאת דברים בשם אומרם ואתה מסתמך עליהם כאילו הם אמת צרופה, מעניין אותי לדעת למה כאן זה תופס ובדברים אחרים לא.

מי דיבר על אמת צרופה? הבאתי פתרון פשוט לבעיה פשוטה, בדיוק כמו שאתה עשית כשלקחת מגנזיום.

ממתי יש לך הוכחה של 100% שמשהו עובד? יש לך הוכחה של 100% שחוקי ניוטון עובדים?
אני מבולבל. אם cygnus יפריד בשר וחלב זה יפתור לו את הבעיה?

מי דיבר על אמת צרופה? הבאתי פתרון פשוט לבעיה פשוטה, בדיוק כמו שאתה עשית כשלקחת מגנזיום.

כן, זה יפתור לו את הבעיה בפוטנציה בדיוק כמו שלקיחת גרם מגנזיום יפתור לו את הבעיה בפוטנציה.
לקחתי מגנזיום בהתאם להמלצות הכלליות (400 מ"ג ליום), לא בהתאם להמלצות המופלצות של מר סטאר. אני לוקח מגנזיום גם עכשיו והפעם הכאבים לא עוברים. עקרון התער של אוקהם?
אגב, מתי פעם אחרונה לקחת גרם מגנזיום או 4 גרם ויטמין סי?

כן, זה יפתור לו את הבעיה בפוטנציה בדיוק כמו שלקיחת גרם מגנזיום יפתור לו את הבעיה בפוטנציה.
לקחתי מגנזיום בהתאם להמלצות הכלליות (400 מ"ג ליום), לא בהתאם להמלצות המופלצות של מר סטאר. אגב, מתי פעם אחרונה לקחת גרם מגנזיום או 4 גרם ויטמין סי?

אוקיי, אתה יודע שזה לא יפתור לו את הבעיה, וקל מאוד לבדוק את זה, בדיוק כמו שקל לבדוק אם מגנזיום יעזור או לא.
קורה לא מעט שאני לוקח 4 גרם ויטמין סי ביום, זה אפילו היה סטנדרטי אצלי תקופה מסויימת, וגם אין לי שום בעיה לקחת גרם מגנזיום אם לא הייתי עצלן.

אגב, אתה גם אוכל חלבון לפי ההמלצות הכלליות של ה FDA?

אוקיי, אתה יודע שזה לא יפתור לו את הבעיה, וקל מאוד לבדוק את זה, בדיוק כמו שקל לבדוק אם מגנזיום יעזור או לא.
קורה לא מעט שאני לוקח 4 גרם ויטמין סי ביום, זה אפילו היה סטנדרטי אצלי תקופה מסויימת, וגם אין לי שום בעיה לקחת גרם מגנזיום אם לא הייתי עצלן.
מה קשור לקיחת ויטמינים ומינרלים לעצלנות?

אגב, אתה גם אוכל חלבון לפי ההמלצות הכלליות של ה FDA?
שטויות, כמו שאמרתי יש הרבה אנשים שמפרידים בין בשר וחלב ואין להם את הבעיות האלה. ברור שקל לבדוק את זה פיזית, מה זה אומר שקל לבדוק את זה פיזית?

טוב שהזכרת את ה-FDA, מעניין מה הם כותבים על תופעות לוואי אפשריות שנובעות מצריכת יתר של מגנזיום... הנה מצאתי:

[FONT=Arial,sans-serif]Cardiovascular disease, muscle / joint pains, [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]low stomach acid, low blood pressure, depression, [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]higher risk for several cancers, dry skin, diarrhea, [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]osteoporosis, joint / spinal degeneration, [/FONT][FONT=Arial,sans-serif]muscle spasms / cramps, dehydration, fatigue,[/FONT]

http://www.acu-cell.com/acn2.html

שום דבר אקוטי האמת. אפשר לחגוג על המגנזיום כאילו אין מחר.

שטויות, כמו שאמרתי יש הרבה אנשים שמפרידים בין בשר וחלב ואין להם את הבעיות האלה. ברור שקל לבדוק את זה פיזית, מה זה אומר שקל לבדוק את זה פיזית?

טוב שהזכרת את ה-FDA, מעניין מה הם כותבים על תופעות לוואי אפשריות שנובעות מצריכת יתר של מגנזיום... הנה מצאתי:

http://www.acu-cell.com/acn2.html

שום דבר אקוטי האמת. אפשר לחגוג על המגנזיום כאילו אין מחר.

נו באמת חיים. על כל דבר כותבים את כל התופעות לוואי האפשריות. מעניין איך תראה התמונה אם הם יכתבו את כמות המקרים, ואת סוגי האוכלוסיות.

ההיגיון שלך עובד הפוך. האם יש אנשים שיש להם את הבעיות האלה, והן נפתרו אחרי שהם התחילו להפריד בין בשר וחלב?

נו באמת חיים. על כל דבר כותבים את כל התופעות לוואי האפשריות. מעניין איך תראה התמונה אם הם יכתבו את כמות המקרים, ואת סוגי האוכלוסיות.

ההיגיון שלך עובד הפוך. האם יש אנשים שיש להם את הבעיות האלה, והן נפתרו אחרי שהם התחילו להפריד בין בשר וחלב?

האם יש אנשים שיש להם את הבעיות האלה, לקחו מגנזיום בכמויות שציינת וזה לא עזר לפתרון הבעיה?

אני מניח שכן, אבל לא יודע.
נו מצוין, אז עיקרון אוקהם לא עובד כאן, כפי שציינתי מלכתחילה, ואין שום סיבה לראות בהמלצות האלה המלצות סבירות אם אין מאחורין הסבר מעבר ל"זה עובד".

נו מצוין, אז עיקרון אוקהם לא עובד כאן, כפי שציינתי מלכתחילה, ואין שום סיבה לראות בהמלצות האלה המלצות סבירות אם אין מאחורין הסבר מעבר ל"זה עובד".

אוקיי, ברור לך שאם היה מחקר בנוגע לזה עם מסקנות של "זה עובד", גם שם היו אנשים שהתוצאות שלהם היו עומדות בסתירה למחקר?

מה זה המלצות סבירות. יכול להיות שגם פחות מזה יעבוד, לא אמרתי שלא. אבל כנראה הכמויות שהוא לוקח לא מספקות.

אוקיי, ברור לך שאם היה מחקר בנוגע לזה עם מסקנות של "זה עובד", גם שם היו אנשים שהתוצאות שלהם היו עומדות בסתירה למחקר?

מה זה המלצות סבירות. יכול להיות שגם פחות מזה יעבוד, לא אמרתי שלא. אבל כנראה הכמויות שהוא לוקח לא מספקות.

תשמע, המון אנשים (כולל אמא שלי) נשבעים שדיקור סיני מעביר דורבן. אפילו קופות החולים מפנות לדיקור סיני כדי לטפל בדורבן. מספיק להסתכל באינטרנט כדי לראות שיש פחות או יותר קונצנזוס לגבי זה. לפי אחוזי ההצלחה "זה עובד". אתה תשלח את אבא שלך לדיקור סיני בפעם הבאה שיהיה לו דורבן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית