הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית SS קלה יותר לשילוב ריצות

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
כרגע אני מכין את עצמי לצבא, אך מפני שיש לי מספיק זמן אני רוצה לעשות SS ולהלמשיך להתחזק ולגדול תוך כדי.
לפני היום סיירות יצאתי קצת מהתכונית ועכשיו אני רוצה לחזור לרבאק, אבל אני לא מתכוון ליצור את אותו העומס שגרם לי להתקע בסקאווט ובדדליפט
אני רוצה לשלב שתי ריצות בשבוע שאחת היא עצימה(ספרינטים) והשניה מה שתמליצו.
איך לבנות את שבוע האימונים שלי? , כי באמת בסבב הראשון נתקעתי מהר מאוד בגלל הריצות
(התזונה זה לא הבעיה כי אני באמת אוכל הרבה ואפילו מזונות איכותיים)

גם בבנצ' נתקעתי מהר מאוד כנראה בגלל שהגעתי כל אימון לכשל(ה-טעות) ועשיתי מקבילים וגם מתח(שפחות הפריע) , אז תנו גם המלצה למתח ומקבילים, אם להוסיף לפעמים?

תודה

נערך לאחרונה:
לא צריך להוסיף מקבילים בSS, זה סתם מעקב את העליה שלך בפרס ובבנצ'.

אני לא יודע בעניין הריצות כי אתה מדבר על 2. אני מתכונן ליום סיירות ועושה 3 ריצות (אינטרוולים, נפח ועצימות)

כרגע אני מכין את עצמי לצבא, אך מפני שיש לי מספיק זמן אני רוצה לעשות SS ולהלמשיך להתחזק ולגדול תוך כדי.
לפני היום סיירות יצאתי קצת מהתכונית ועכשיו אני רוצה לחזור לרבאק, אבל אני לא מתכוון ליצור את אותו העומס שגרם לי להתקע בסקאווט ובדדליפט
משקלים לRM5
סקוואט: 90
דדליפט:105
בנצ':80
פרס:60
חתירה:80

אני רוצה לשלב שתי ריצות בשבוע שאחת היא עצימה(ספרינטים) והשניה מה שתמליצו.
איך לבנות את שבוע האימונים שלי? , כי באמת בסבב הראשון נתקעתי מהר מאוד בגלל הריצות
(התזונה זה לא הבעיה כי אני באמת אוכל הרבה ואפילו מזונות איכותיים)

גם בבנצ' נתקעתי מהר מאוד כנראה בגלל שהגעתי כל אימון לכשל(ה-טעות) ועשיתי מקבילים וגם מתח(שפחות הפריע) , אז תנו גם המלצה למתח ומקבילים, אם להוסיף לפעמים?

תודה

אתה לא יוצר עומס ואתה לא גורם לעצמך להיתקע. זה לא נתון לשיקול דעתך. קצב ההתקדמות של התכנית מובטח כל עוד אתה מקיים תזונה, טכניקה ומנוחה ראויה ואין לך בעיות ספציפיות כלשהן שגם עליהן יש מענה ראוי.

להגיע לכשל זה לא טעות וזה לא משהו שאתה לוקח בחשבון.

אתה רואה שאתה נתקע, למה להוסיף מקבילים ומתח? תוריד אותם כי אין בהם צורך כרגע.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להוסיף מקבילים בSS, זה סתם מעקב את העליה שלך בפרס ובבנצ'.

אני לא יודע בעניין הריצות כי אתה מדבר על 2. אני מתכונן ליום סיירות ועושה 3 ריצות (אינטרוולים, נפח ועצימות)
אתה יכול לפרסם את התוכנית אימונים שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית