הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בצוואר אחרי פרס

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אתמול עשיתי פרס כבד (סוג של PR) והיום התחילו לי כאבים בצוואר מאחורה. אני מניח שזה פשוט DOMS בגלל שזה התחיל יום אחרי, אבל זה סביר בכלל שזה קורה? לעוד מישהו זה קרה? או שאולי אני מוציא את הצוואר יותר מדי קדימה בנעילה של המוט למעלה?

תודה

אם זה קרוב לטרפזים זה די רגיל, קורה לפעמים גם בסקוואט במשקלים כבדים. אם זה יותר למעלה תבדוק שאתה לא שובר את הצוואר בתרגיל ע"י הטיית הראש למטה

אתמול עשיתי פרס כבד (סוג של PR) והיום התחילו לי כאבים בצוואר מאחורה. אני מניח שזה פשוט DOMS בגלל שזה התחיל יום אחרי, אבל זה סביר בכלל שזה קורה? לעוד מישהו זה קרה? או שאולי אני מוציא את הצוואר יותר מדי קדימה בנעילה של המוט למעלה?

תודה

סיכוי טוב שמדובר בדומס סטנדרטים בטרפז ובסטרנוקלדומסטויד.שים לב שאתה לא יוצר פשיטת יתר בעמוד שדרה צווארי (תנועת הראש קדימה),דבר שבתורו מפריע לטכניקה בפרס..

• פותח/ת השרשור
הכאבים בצוואר עברו והיום אחרי האימון היה בסדר גמור.

ויש לי עוד שאלה, אחרי שני סטים של עבודה בערך מתחיל לכאוב לי בפרק כף היד (תמונה למטה), כאילו כאב של עייפות והוא גם עובר אחרי שאני מסיים את הפרס, אבל זה בכלל אמור לקרות? כי זה מפריע בסט שאחרי.
פרק כף היד לא אמור להיות ישר בפרס, הוא אמור להיות קצת "שבור", נכון?

haishubackhand150x150.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית