הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דפקים אצל אנשים שונים והשפעתם על השריפת קלוריות

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
1)אני מחפש חומר על הנושא, למה אצל אישה ששוקלת 100 קילו ורק התחילה להתאמן שורפת יותר קלוריות, מאשר אישה ששוקלת 60 קילו ונמצאת בכושר מצויין?

אני מבין שיש לה יותר מאגרים אבל שתיהן נמצאות בדפקים דומים, וזאת שיש לה יותר כושר , מפסיקה פחות מאותה מתאמנת חדשה.

2)ועוד משהו, בנאדם שיורד במשקל, מתוכו הוא ירד 7 קילו שומן ו5 קילו במשקל, לכמה זמן זה יכול להימשך ולמה זה קורה לאורך זמן?

תודה

זה לא קשור לדופק אלא למשקל - אם מסת הגוף גדולה יותר התחזוקה שלו לוקחת יותר אנרגיה, וגם פעילות גופנית דורשת יותר השקעת אנרגיה. לכן אדם כבד יותר מוציא יותר קלוריות בכל פעילות.
בהקשר לדופק - זה יותר עניין של הסתגלות למאמץ. ככל אדם מאומן יותר (נניח מדובר בפעילות אירובית) אז לוקח לו יותר מאמץ להגיע לדופק גבוה מאשר לאדם לא מאומן (כי הוא הסתגל למאמץ).
סליחה אם ההסבר נורא מופשט אבל זה בגבולות הידע הצנוע שלי.

נערך לאחרונה:
1)אני מחפש חומר על הנושא, למה אצל אישה ששוקלת 100 קילו ורק התחילה להתאמן שורפת יותר קלוריות, מאשר אישה ששוקלת 60 קילו ונמצאת בכושר מצויין?

אני מבין שיש לה יותר מאגרים אבל שתיהן נמצאות בדפקים דומים, וזאת שיש לה יותר כושר , מפסיקה פחות מאותה מתאמנת חדשה.

2)ועוד משהו, בנאדם שיורד במשקל, מתוכו הוא ירד 7 קילו שומן ו5 קילו במשקל, לכמה זמן זה יכול להימשך ולמה זה קורה לאורך זמן?

תודה

http://www.kilogram.co.il/2083/משוואת-האנרגיה-בגופינו/

1. כשמישהו מאומן הגוף צריך להשקיע פחות מאמץ בשביל להישאר במהירות מסוימת. (גם אם זה יחסית ליכולת שלך) אולי אם בודקים לפי אחוז מסף חומצת חלב ימצו שכמות שריפת הקלוריות זהה.
2. אני לא יכול לענות לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית