הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף אני אזרח

בסדר גנבו מהחיים 3 שנים אבל עדיין אני יודע שעשיתי את שלי וזה מה שחשוב.
הטכניון לא יברח לי לשום מקום וגם לא העבודה אחרי זה והחיים השגרתיים

איפה אתה משרת, אם מותר לשאול?

אז שהזונות שיושבים בכנסת יחליטו כבר! אם הם קובעים שכולם מתגייסים אז שיגייסו גם את אלה שלומדים בישיבות וחושבים שהם תורמים להגנת המדינה, בלי פטורים מיותרים.. ועוד יש המון דוגמאות לעבריינים שעושים בעיות,שיכניסו לכלא ל 3 שנים. אלה שנכים בצורה כלשהי שלא מאפשרת תיפקוד או שיש להם בעיה קריטית שמונעת מהם מלהתגייס יקבלו פטור.

או, קבל רעיון מדהים, בוא ניצור שיטה שגם תהיה יותר יעילה, גם תכבד זכויות אדם וגם לא תהיה תלויה בפטורים וקומבינות. זה נקרא צבא מקצועי, תקרא על זה קצת

או, קבל רעיון מדהים, בוא ניצור שיטה שגם תהיה יותר יעילה, גם תכבד זכויות אדם וגם לא תהיה תלויה בפטורים וקומבינות. זה נקרא צבא מקצועי, תקרא על זה קצת

ממתי אתה בעד זכויות אדם?

צבא זה בזבוז זמן ל-95% מהאנשים. יהיה מעניין לראות בעוד 4 שנים מה כל הילדים שמדברים פה עכשיו חושבים.

צבא זה בזבוז זמן ל-95% מהאנשים. יהיה מעניין לראות בעוד 4 שנים מה כל הילדים שמדברים פה עכשיו חושבים.

נכון זה בזבוז זמן כי אפשר לעשות משהו אחר יעיל כמו לעבוד 3 שנים או ללמוד לתואר ראשון אבל אין מה לעשות לא תמיד עושים מה שנוח ומשתלם.
אני פשוט אומר שמי שלא עושה צבא צריכים לגרש אותו מפה,רק מסיבות של נכות זה בסדר לא לעשות,כמובן אם זה נכות רצינית ולא סתם כאב גב או משהו בסגנון.

לדעתי צריך לגרש מפה כל מי שלא יודע חדוא. זו החובה שלך למדינה לא להיות אידיוט.

לדעתי צריך לגרש מפה כל מי שלא יודע חדוא. זו החובה שלך למדינה לא להיות אידיוט.
זו דעתך, לא החוק. החוק קובע שחובה לשרת בצבא. הבעיה שאנשים עוקפים אותו וזה מעצבן. לכן המדינה צריכה להחליט,אולי צריך לבטל את החוק הזה אם לא אוכפים אותו כראוי.

גם לצרוב דיסקים זאת עבירה על החוק.

נכון זה בזבוז זמן כי אפשר לעשות משהו אחר יעיל כמו לעבוד 3 שנים או ללמוד לתואר ראשון אבל אין מה לעשות לא תמיד עושים מה שנוח ומשתלם.
אני פשוט אומר שמי שלא עושה צבא צריכים לגרש אותו מפה,רק מסיבות של נכות זה בסדר לא לעשות,כמובן אם זה נכות רצינית ולא סתם כאב גב או משהו בסגנון.

נוח ומשתלם למי? בוא תשרת אותי בחינם, זה נהדר בשבילי אבל זה לא נוח ומשתלם לך. אם לא מתאים לך, צריך לגרש אותך.

נוח ומשתלם למי? בוא תשרת אותי בחינם, זה נהדר בשבילי אבל זה לא נוח ומשתלם לך. אם לא מתאים לך, צריך לגרש אותך.

זה שקיבלת אזרחות במדינה על זה צריך להגיד תודה ולעשות את המוטל עלייך על מנת להחזיר לה קצת.וכן 3 שנים זה קצת יחסית.

זה שקיבלת אזרחות במדינה על זה צריך להגיד תודה ולעשות את המוטל עלייך על מנת להחזיר לה קצת.וכן 3 שנים זה קצת יחסית.

למה אני צריך להודות על זה ש"קיבלתי אזרחות"? מי קובע אם אני אקבל אותה או לא? אלוהים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית