הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR-ים לנשמה

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
לכבוד החולצה החדשה, קצת PR-ים שצולמו בשבוע זה.

Soundtrack: White Wizard -40 deuces

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד, בסקוואט אתה נראה כמו סופרמן עם המגבת 😛​
זה כי בין הסטים אני נלחם בכוחות רוע העולמיים , הבעה היא שהתחת שלי נהיה גדול מדי ואני לא מצליח לעוף איתו 🤡

• פותח/ת השרשור
כבוד! בחברה שלך טיפלנו. הבא שמעיף רצועות זה אתה 😛
אני לא רואה סיבה אמיתית לעבור למשולבת. במיוחד אם אני יודע שבעל החד''כ מזיין ת'מוח על הרעש שאני עושה והנזק שאני גורם לרצפה - כלומר, אני לא יכול לזרוק את המוט וחייב להוריד אותו לאט.

אני לא רואה סיבה אמיתית לעבור למשולבת. במיוחד אם אני יודע שבעל החד''כ מזיין ת'מוח על הרעש שאני עושה והנזק שאני גורם לרצפה - כלומר, אני לא יכול לזרוק את המוט וחייב להוריד אותו לאט.

כי גברים אמיתיים מחזיקים לבד את המשקל שהם מושכים!! חוץ מזה, אנחנו אוהבים לאמן יותר קבוצות שרירים בתרגיל, לא פחות.

כל הכבוד 🤘

אני רואה שעוד לא נגמלת מהמגבת הזאת חחחחחח.. עד כמה זה משפיע בכלל שיש לך 200 קליו על הגב? 🤡

• פותח/ת השרשור
כי גברים אמיתיים מחזיקים לבד את המשקל שהם מושכים!! חוץ מזה, אנחנו אוהבים לאמן יותר קבוצות שרירים בתרגיל, לא פחות.
הגבר (הלא? ) אמיתי הזה מרשה לעצמו :120ag:. חוצמזה, את האחיזה שלי אני מפעיל מספיק במטח עם משקל על מוט עבה ולפעמים ב FARMERS WALK . ייתכן שכאשר נחליף החד''כ אני אחשוב על זה שוב 😉
כל הכבוד 🤘

אני רואה שעוד לא נגמלת מהמגבת הזאת חחחחחח.. עד כמה זה משפיע בכלל שיש לך 200 קליו על הגב? 🤡
אני די מזיע והמגבת ממש משפרת לי את היציבות של המוט .מצד שני, יש מצב שזה נדמה לי ,אבל למה לא? 😆

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית