הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה בעיות!!! צריך עזרה

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
1. אני כבר שבועיים סובל מכאבים במפרקים של הידיים.. אני גם יודע מה הסיבה- כנראה בגלל שהייתי מתאמן עם המוט W על היד הקדמית וגם עם משקולות הייתי עושה כפיפות מרפקים ואחרי זה הרגשתי לחץ ממש במפרקים של הידיים. עכשיו בגלל הכאבים האלו אני לא יכול לבצע תרגילים, אני באתי לאימון ופשוט לא יכולתי לבצע שום תרגיל והאימון שלי נדפק ממש.. זה השפיע גם על התרגילי חזה, כתפיים... מה עושים במצב כזה? אני לא רוצה להפסיק להתאמן עכשיו תקופה ולחזור להיות כמו שהייתי לפני האימונים. מצד שני, הכאבים האלו מפריעים לי להתאמן ואולי צריך ללכת לרופא? מישהו פעם סבל מכאבים במפרקי ידיים?

2.לפעמים אני מגיע לחדר כושר רק פעמיים בשבוע, ואז יוצא מצב שאני צריך לדחוס הרבה קבוצות שרירים באימון אחד. נגיד: רגליים-חזה- יד קדמית. באימונים כאלו אני מרגיש ממש עייף וכתוצאה מכך גם יש ירידה משמעותית במשקלי עבודה. אז רציתי לדעת האם עדיין האימונים אפקטיביים למרות שאני יורד במשקלים? האם מספיק לעשות שניים-שלושה תרגילים לכל קבוצת שריר אם אני עובד על 3 שרירים שונים באימון אחד? מה עושים במצב כזה של אימונים דחוסים ועמוסים?

3. מישהו יכול לתת לי תוכניות AB טובות ממש שנותנות תוצאות ואפשר להתקדם איתן? אני כבר המון זמן מחפש באינטרנט ועוד לא מצאתי משהו סביר. אני צריך תוכנית ממש טובה, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור או אפילו להעתיק לי את התוכנית שלו.

אם אני איזכר בעוד משהו אני אוסיף הודעה. מחכה לתגובות ולעזרה שלכם http://images.***/smilies2/smile.gif

1. אם אתה לא יכול להתאמן אל תתאמן
2. אני ממליץ לך לקרוא על Starting Strength בפורטל

עברתי על היסטורית הנושאים שפתחת כאן בעבר וענו לך על כל השאלות ששאלת עכשיו. אתה אחד שלא מקשיב ושעושה שטויות. יש מאמרים בפורטל, תלך ותקרא.

• פותח/ת השרשור
אבל לא הבנתי.. כולם אומרים שמומלץ להתאמן עם תוכנית כוח של SS.. עכשיו, עבודה על כוח זאת עבודה של מעט מאוד חזרות (3-5 חזרות) ועם משקלים יותר גבוהים מפעם לפעם. הבעיה היא שלפי מה שהבנתי אם מתאמנים על כוח (שזה אומר חזרות מעטות- 3-5 חזרות), אז אין היפרטרופיה, שזה גדילה/עיבוי במסת השריר.. אז איך בדיוק אפשר לגדול עם תוכניות כוח? אולי אפשר להתחזק אבל הגוף לא יגדל ויתפתח, כי הרי גדילה במסת השריר זאת עבודה בטווח של 6-12 חזרות, לא?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית