הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לקנות ציוד לחדר כושר ביתי

• פותח/ת השרשור Bar2
  • פורסם בתאריך

Bar2

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
מצאתי באינטרנט מוט אולימפי ב430, ומשקולות גומי למוט אולימפי סהכ' לא כולל המוט 137.5 קילו ב2362

עכשיו מה שחסר לי זה ראק/כלוב וספה מתכווננת הכי פשוטה שיש

הבעיה היא שאני חייב שיהיה לי מוטות ביטחון לסקוואט כי אני לא רוצה לשבור תרצפה בבית בכל זאת, מצאתי באיזה אתר ראק כולל מוטות ביטחון אבל הבעיה שהם נראים לי ממש קצרים ולא יעילים
תמונה:http://powersport.co.il/media/catal...f78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/p/mpr480.jpg

סה"כ הראק עולה בסביבות 1600,אבל כמו שאמרתי המוטות נראים לי ממש קצרים, אז אולי יש פה מישהו עם מכון ביתי שיש לו את הראק הזה ויכול לומר לי אם זה באמת ככה? ובלי קשר אני אשמח אם מישהו פה יוכל בבקשה לתת לי קישור לראק עם מוטות ביטחון נורמליים במחיר סביר עד 2000 בערך..

תודה רבה למי שינסה לעזור:152on:

,

כן יש כאן אנשים שעובדים בבית.

אבל הפוסט שלך לא פורסם במקום הנכון

אחלה ראק ממליץ
אירגנתי קניה שלו לחדר כושר שהתאמנתי בו
איתו התאמנתי כל שנה שעברה

עכשיו יש לי בבית כלוב שקניתי מיד 2

• פותח/ת השרשור
אחלה ראק ממליץ
אירגנתי קניה שלו לחדר כושר שהתאמנתי בו
איתו התאמנתי כל שנה שעברה

עכשיו יש לי בבית כלוב שקניתי מיד 2
וואלה זה טוב,המוט ביטחון ניתן לכיוונון נכון? והוא מספיק ארוך בשביל להניח עליו את המוט? כי הוא נראה בתמונה ממש קצר כאילו צריך להתמקם עם המוט בדיוק מעליו להכנס לתוך הראק טיפה יש מצב אני מפספס אותו עם המוט אם אני נתקע חח?

וואלה זה טוב,המוט ביטחון ניתן לכיוונון נכון? והוא מספיק ארוך בשביל להניח עליו את המוט? כי הוא נראה בתמונה ממש קצר כאילו צריך להתמקם עם המוט בדיוק מעליו להכנס לתוך הראק טיפה יש מצב אני מפספס אותו עם המוט אם אני נתקע חח?

מתכווננים וחזקים
אתה צריך לצאת מעט אחורה בסקוואט אחרת באמת תפספס את המוט

ההנחיה שלי לספוטר בסקוואט תמיד היתה שאם אני קורס שיגאד שהמוט ישב על המוטות בטחון
שאני לא אפספס אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית