Yakirh משתמש פעיל 580 0 נק' מוניטין: 31 0 580 0 8/2/11 #1 היי , לא יכולתי להתאמן אתמול ושלשום ועכשיו אני לא יודע איך להמשיך את השבוע (אני עושה SS ואני מעדיף שלא ללכת להתאמן בשבת בערב ) חשבתי על לעשות רק 2 אימונים השבוע אבל בכל זאת אני לא בטוח אז אני שואל .. תודה לעונים
היי , לא יכולתי להתאמן אתמול ושלשום ועכשיו אני לא יודע איך להמשיך את השבוע (אני עושה SS ואני מעדיף שלא ללכת להתאמן בשבת בערב ) חשבתי על לעשות רק 2 אימונים השבוע אבל בכל זאת אני לא בטוח אז אני שואל .. תודה לעונים
moo משתמש על 13,041 803 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 59,934 0 13,041 803 8/2/11 #2 תתאמן היום אלא אם הסדר של הימים משנה לך (ראשון/שלישי/חמישי או מה שאתה עושה) Upvote 0 Downvote
Yakirh משתמש פעיל 580 0 נק' מוניטין: 31 0 580 0 8/2/11 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י moo: תתאמן היום אלא אם הסדר של הימים משנה לך (ראשון/שלישי/חמישי או מה שאתה עושה) לחצו כדי להרחיב... כן אני עושה ראשון / שלישי / חמישי ללכת להתאמן היום וביום חמישי , זאת הייתה הכוונה שלך ? Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י moo: תתאמן היום אלא אם הסדר של הימים משנה לך (ראשון/שלישי/חמישי או מה שאתה עושה) לחצו כדי להרחיב... כן אני עושה ראשון / שלישי / חמישי ללכת להתאמן היום וביום חמישי , זאת הייתה הכוונה שלך ?