ייעוץ סיקל 1 בן 39

• פותח/ת השרשור galtlv
  • פורסם בתאריך

galtlv

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
שלום אני בן 39 מתאמן 20 שנה גובה 190 מישקל 90 בנוי היטב שומן מעט בבטן קראתי על הסיקל של בלק מן האם זה יכול לגרום לנשירת שיער ומה אפקט של הסיקל הנל והאם הוא מתאים גם לי תודה בלק מן רשם בנוגע לסייקל הוא צריך להראות כך:

טסט' 10 שבועות
דיבול 30 מ"ג 4 שבועות ראשונים

HCG תקח במשך כל הסייקל 250iu x 2 לשבוע עד הזריקה האחרונה של הטסט', זה הפרוטוקול המעודכן יותר מהמדריך שקראת..
שבועיים לאחר מכן נולבה 40/40/20/20

אתה לא צריך שום דבר במשך הסייקל ובטח שלא פרובירון שהוא סטרואיד לכל דבר ועניין, אם אתה מתחיל להרגיש נפיחות/עקצוצים/נוקשות באיזור הפטמות תתחיל לקחת נולבה 20 מ"ג במשך הסייקל ועד ה PCT

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני כן גדול אבל אני רוצה איזה סיקל שיתן כאילו יותר נפח לשרירים

---------- התגובה התווספה ב 15:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:19 ----------

מה הכוונה זה לא קל כמו בגיל 29 אני יותר חזק מאלה שלוקחים סטרואדים 😃

אני כן גדול אבל אני רוצה איזה סיקל שיתן כאילו יותר נפח לשרירים

---------- התגובה התווספה ב 15:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:19 ----------

מה הכוונה זה לא קל כמו בגיל 29 אני יותר חזק מאלה שלוקחים סטרואדים 😃
אתה אולי יותר חזק אבל בגילך זה לא קל לבנות שריר כמו בחור צעיר או מתאמן מתחיל. אין מה לעשות זה הטבע. זה בכלל לא קשור לכמה חזק אתה או מה הבנץ שלך

הסייקל מצויין. לגבי נשירת שיער זה מאוד תלוי ברוב המקרים זה גנטי עם יש לך התקרחות המשפחה (אבא סבא) אז יכול להיות שגם לך זה יקרה. אפשר למנוע את זה ע"י DHT inhebitor

איך אתה יודע שDHT אנטגוניסט יגרום להפסקת נשירת שיער?
הרי בחלק מהמקרים DHT בכלל יוצר שיעור יתר. לא?

איך אתה יודע שDHT אנטגוניסט יגרום להפסקת נשירת שיער?
הרי בחלק מהמקרים DHT בכלל יוצר שיעור יתר. לא?
נכון. אבל לא בראש. ההמרה של טסט ל DHT והרגישות של DHT לרצפטורים האנרוגניים דווקא בקרקפת הם מה שגורמים לזירוז התופעה. אנטגוניסט DHT מונע את הפעילות ה DHT ברצפטורים אלה. תחשוב שזה כמו טמוקסיפן ל DHT ברקמה הזאת

זאת תרופה במרשם. אני במקומך לא הייתי דואג יותר מידי עם התקרחות היא לא תורשתית אצלכם

נכון. אבל לא בראש. ההמרה של טסט ל DHT והרגישות של DHT לרצפטורים האנרוגניים דווקא בקרקפת הם מה שגורמים לזירוז התופעה. אנטגוניסט DHT מונע את הפעילות ה DHT ברצפטורים אלה. תחשוב שזה כמו טמוקסיפן ל DHT ברקמה הזאת
למה לא לקחת את זה באופן קבוע עם כל סייקל של טסט'? שלא ישפיע על תפקוד מיני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית