הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבונים

מיכאל17

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי,
קניתי היום את האבקה של אופטימום

הביאו לי אותה הביתה ויש לי אותה כבר.
השאלה שלי זה כמה פעמיים צריך ביום בכל השבוע ? האם צריך רק בימים שאני מתאמן[4 פעם בשבוע] או בכל השבוע?
וכמה כפיות לשים? 2 , 1 וחצי , 1?

אני אשמח אם תתנו לי קצת מידע איך משתמשים בזה.
תודה רבה מראש ושיהיה ערב טוב.😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אבקת חלבון נועדה בעיקר להשלים לך את החלבון, ככה שזה די תלוי כמה אתה מקבל מאוכל רגיל (ותמיד עדיף מאוכל רגיל).

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 67 אני אוכל בלי האבקה בערך 65 חלבונים ביום
כמה אני צריך לשתות את האבקה?
4 פעם אחרי כל סוף אימון יספיק בשבוע?

• פותח/ת השרשור
AB עלייה במסה
אז אני צריך 107 גרם חלבונים ביום
אני אוכל מהאוכל 65 בערך
כמה אני צריך לשתות מהאבקה שזה ימלא את מה שחסר?

לא מבין אנשים שקונים דברים בלי לדעת איך משתמשים בהם או בכלל למה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע למה,אני לא אוכל מספיק חלבונים ביום כמו שאני צריך,
והאבקה בשביל להגיע לכמות החלבונים שאני צריך ביום.
אני רק שאלתי כמה צריך פעמיים לקחת בשבוע/ביום.

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:46 ----------

שאלתי חבר את השאלה הזאת והוא ענה לי עכשיו את התשובה הזאת :
אני לא יודע כמה גרם חלבון יש במנה\סקופ באבקה הזאת אז צריך לבדוק אבל כנראה יש בערך 28-34 גרם ואתה שוקל 67.
אז 67X2 = 134 גרם חלבון, אתה אוכל 65 כל יום בלי האבקה אז אתה צריך 134-65 = 69 אז אתה צריך 2-3 סקופים של האבקת חלבון כל יום לא רק ביום של אימון כי צריך לשמור על תזונה מתאימה כל יום ולא רק בימי אימון שרירים גדלים ומתאוששים במנוחה.

זה נכון מה שהוא כתב? יש ביסוס על זה?

---------- התגובה התווספה ב 18:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:52 ----------

יש לי רק שאלה אחת ,
כמה פעמיים אני צריך לקחת?
4 פעם בשבוע אחרי אימון יספיק ?
בימי מנוחה גם לקחת?

• פותח/ת השרשור
מה קשור ילדה קטנה?
בשביל זה קניתי את האבקה,אני שואל שאלה אתה עונה משהו אחר,
אין לך משהו לענות אז אל תענה

לא מומלץ לשתות יותר מפעמיים ביום, בדרכ לוקחים אחרי אימון ועוד פעם במהלך היום לפי צורך... כל מנה היא 24 גרם חלבון באופטימום אם אני לא טועה , אפשרי לשתות גם ביום שלא מתאמנים, בסופו של דבר המטרה היא להגיע לכמות של חלבונים מספקת ביום לאדם שמתאמן.

בנוסף תאכל כמו מישהו שמתאמן , 65 גרם חלבון זה כלוםם...

• פותח/ת השרשור
אלעד תודה על התשובה.
אני אוכל בלי האבקה אני אוכל שניצל,אני אוכל עוף,אני אוכל אורז / ספגטי , כל יום אחרי שאני מסיים אימון אני אוכל קופסת טונה ולפעמיים קופסא וחצי
אני לא בדוק כמה גרם חלבון אני אוכל ביום
כי חוץ מטונה אני לא יודע כמה כל אחד צורך חלבונים
אז אני מאמין בסביבות ה65-75
ועם האבקה שזה 24
אם אני ייקח פעמיים כל יום אני יגיע לכמות שאני צריך לא?
פעמיים כל יום זה 48 ואני צריך 107 גרם חלבון ביום
48+ 65 בלי האבקה יוצא 113 זה בסדר לא?

אז לשתות לדעתך פעמיים ביום כל השבוע?
14 פעם בשבוע?
וסקופ אחד יספיק? כפית אחת ?

לא מומלץ לשתות יותר מפעמיים ביום, בדרכ לוקחים אחרי אימון ועוד פעם במהלך היום לפי צורך... כל מנה היא 24 גרם חלבון באופטימום אם אני לא טועה , אפשרי לשתות גם ביום שלא מתאמנים, בסופו של דבר המטרה היא להגיע לכמות של חלבונים מספקת ביום לאדם שמתאמן.

לא מומלץ?

תשאף ל 5 ארוחות ביום, עוף\בשר\טונה\ ביצים וכו ... שמכילים כמות יפה של חלבונים
אתה צריך לדעת מה אתה אוכל וכמה גרם חלבון יש בכל דבר, ככה גם תדע כמה אתה מכניס.

חסר לך המון ידע בסיסי שתדע באמת מה אתה עושה, תקרא קצת בנושא או שתשב עם מישהו שמבין באמת
ברמת העקרון, אתה יכול פעם או פעמיים זאת בחירה שלך מבחינה כספית גם, זה יגמר לך פי 2 יותר מהר..זה גם שיקול.. אם זה לא מפריע אז 2 ביום זה סבבה, כמובן תתכנן כמו שצריך ואל תשתה אחרי ארוחה או ישר לפני ארוחה, או ישר לפני אימון.. אם אתה יודע שאתה אוכל ב 12 בצהריים ארוחה, ולא יצא לך לאכול עד הערב אפשר לשלב בינהם מנת חלבון מהאבקה .. זאת דוגמא לפי הצורך

בהצלחה

---------- התגובה התווספה ב 20:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

לא כדאי כספית, בריאותית, לא כדאי שרוב החלבונים שהגוף שלך מקבל יבואו מהאבקה..טיפה משפיע על הכבד, לא נמות מזה אבל עדיין

בסופו של דבר עדיף לאכול אוכל רגיל.

בהצלחה

---------- התגובה התווספה ב 20:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

לא כדאי כספית, בריאותית, לא כדאי שרוב החלבונים שהגוף שלך מקבל יבואו מהאבקה..טיפה משפיע על הכבד, לא נמות מזה אבל עדיין

1. גם ב"אוכל רגיל" יש מתכות כבדות.

2. אופטימום נבדקו והרמות שם תקינות.

3. בלי קשר שיתחיל לאכול כמו שצריך כי 65 גרם ביום זו בדיחה

4. Peace, למה מחקת את התמונה שהבחור שם להמחשה?

תשאף ל 5 ארוחות ביום, עוף\בשר\טונה\ ביצים וכו ... שמכילים כמות יפה של חלבונים
אתה צריך לדעת מה אתה אוכל וכמה גרם חלבון יש בכל דבר, ככה גם תדע כמה אתה מכניס.

חסר לך המון ידע בסיסי שתדע באמת מה אתה עושה, תקרא קצת בנושא או שתשב עם מישהו שמבין באמת
ברמת העקרון, אתה יכול פעם או פעמיים זאת בחירה שלך מבחינה כספית גם, זה יגמר לך פי 2 יותר מהר..זה גם שיקול.. אם זה לא מפריע אז 2 ביום זה סבבה, כמובן תתכנן כמו שצריך ואל תשתה אחרי ארוחה או ישר לפני ארוחה, או ישר לפני אימון.. אם אתה יודע שאתה אוכל ב 12 בצהריים ארוחה, ולא יצא לך לאכול עד הערב אפשר לשלב בינהם מנת חלבון מהאבקה .. זאת דוגמא לפי הצורך

בהצלחה

1. להפך.. מבחינה כספית של גרם חלבון / ש"ח
אבקות חלבון זולות משמעותית משאר המזונות [חוץ מטונה.. אבל לטונה יש טעם של קש]

2. מה הבדל לכבד אם הוא מקבל 140 גרם חלבון מי גבינה [שאגב יש לו ערכ ביולוגי גבוה מאוד [103%] עם הרבה חומצות אמינו חיוניות?

למה לא מומלץ?

אני יודע למה,אני לא אוכל מספיק חלבונים ביום כמו שאני צריך,
והאבקה בשביל להגיע לכמות החלבונים שאני צריך ביום.
אני רק שאלתי כמה צריך פעמיים לקחת בשבוע/ביום.

---------- התגובה התווספה ב 17:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:46 ----------

שאלתי חבר את השאלה הזאת והוא ענה לי עכשיו את התשובה הזאת :
אני לא יודע כמה גרם חלבון יש במנה\סקופ באבקה הזאת אז צריך לבדוק אבל כנראה יש בערך 28-34 גרם ואתה שוקל 67.
אז 67X2 = 134 גרם חלבון, אתה אוכל 65 כל יום בלי האבקה אז אתה צריך 134-65 = 69 אז אתה צריך 2-3 סקופים של האבקת חלבון כל יום לא רק ביום של אימון כי צריך לשמור על תזונה מתאימה כל יום ולא רק בימי אימון שרירים גדלים ומתאוששים במנוחה.

זה נכון מה שהוא כתב? יש ביסוס על זה?

---------- התגובה התווספה ב 18:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:52 ----------

יש לי רק שאלה אחת ,
כמה פעמיים אני צריך לקחת?
4 פעם בשבוע אחרי אימון יספיק ?
בימי מנוחה גם לקחת?

כן הוא צודק

תתחיל לאכול כמו בנאדם..
כי גם מעבר לכמות חבלונים.. גם הכמות הקלורית הכוללת חשובה
אם אתה מגיע ל 140 גרם חלבון אבל אוכל 1600 קלוריות זה לא יביא לך כלום

אתה יודע כמה עולה כבד?
במיוחד עכשיו כשהדלק עלה.

ל1לז

תשתמש כעזר להשלמת חלבון בתפריט שלך.
אישית אני לא יודע אני לא מתחבר לטעמים של אופטימום
הטופי פאדג' אחד הגרועים שניסיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית