נק' מוניטין:
0
- 15
- 0
היי ערב טוב אנשים,
אני חדש בפורום, קוראים לי דניס ואני הצבתי לעצמי מטרה לחצי-שנה לעשות חיטוב ולאחר מכן לבנות שרירים (מאסה). לפני שלוש שנים, הייתי מתאמן קבוע במשך שנה וחצי- שנתיים הגעתי לתוצאות לא רעות אך לא כמו שרציתי. עד שנטשתי את הרעיון (המטרה שלי היה להציג את גופי לבנות ✌️ ) לאחר כמה חודשים ושנים של אימונים לא קבועים, תזונה מבולגנת, עד שהגיע השנה 2011 בינואר, החלטתי להציב לעצמי מטרה ברורה וספציפית אך הפעם בשביל הבריאות, והיופי ולא בשביל בנות... 😃
כמה נתונים על עצמי
מתחילת ינואר 2011
אני יוצא למסע בן 6 חודשים, בתהליך של שינויים בהרגלי תזונה, אימונים ואירובי בשילוב של: ריצה, רכיבה, שחיה, ריקוד, טניס, יוגה ועוד.
המטרה שלי: לבנות גוף גמיש, חזק ובריא.
המטרות קטנות שלי:
עדכניים ליום: 02.02.2011
משקל שלי: 78.6 ק"ג
אחוז שומן: %14.1
היקף זרוע: 32 ס"מ
היקף טבור: 89 ס"מ
נתונים ומידות הגוף:
היקף זרוע ימין: 32 ס"מ
היקף זרוע שמאל: 32.5 ס"מ
מותניים (אופקי הטבור): 89 ס"מ
הירך ימיני: 55.5 ס"מ
הירך שמאלי: 55 ס"מ
רגל ימין (אמצע הירך): 52 ס"מ
רגל שמאל (אמצע הירך): 51.5 ס"מ
סה"כ ס"מ: 365.5 ס"מ
מבחינת תזונה ואימונים - אני מתעד הכול בבלוג שלי, יצרתי את הבלוג כדי ליצור לעצמי מחויבות עם כמה חברים שעוקבים אחריי, וגם לשתף את המסע שלי לכמה שיותר אנשים
אשמח לקבל פידבק, הצעות וכיוונים על תפריט תזונה ותוכנית אימונים שלי לחודש פברואר 2011
לתוכנית אימונים, תזונה ומשקל עדכני לחודש פברואר 2011.
בגדול אני רוצה לקבל ייעוץ ודעה על תוכנית אימונים ותפריט תזונה לחודש פברואר, תודה מראש!
הבלוג שלי מי שרוצה לעקוב אחריי 😃
אני מקווה שאהנה מהשהות שלי בפורום הזה.
דניס
אני חדש בפורום, קוראים לי דניס ואני הצבתי לעצמי מטרה לחצי-שנה לעשות חיטוב ולאחר מכן לבנות שרירים (מאסה). לפני שלוש שנים, הייתי מתאמן קבוע במשך שנה וחצי- שנתיים הגעתי לתוצאות לא רעות אך לא כמו שרציתי. עד שנטשתי את הרעיון (המטרה שלי היה להציג את גופי לבנות ✌️ ) לאחר כמה חודשים ושנים של אימונים לא קבועים, תזונה מבולגנת, עד שהגיע השנה 2011 בינואר, החלטתי להציב לעצמי מטרה ברורה וספציפית אך הפעם בשביל הבריאות, והיופי ולא בשביל בנות... 😃
כמה נתונים על עצמי
מתחילת ינואר 2011
אני יוצא למסע בן 6 חודשים, בתהליך של שינויים בהרגלי תזונה, אימונים ואירובי בשילוב של: ריצה, רכיבה, שחיה, ריקוד, טניס, יוגה ועוד.
המטרה שלי: לבנות גוף גמיש, חזק ובריא.
המטרות קטנות שלי:
- לאכול ולשתות בריא
- לשלב אימוני כושר ואירובי
- להוריד 4 קילו, להיות במשקל 76 עם 9 אחוז שומן, היקף זרוע: 38, היקף טבור 75
- להציב מטרות קטנות בכל חודש כמו: להירשם לחוג טניס, שחיה, יוגה, ריקוד,רכיבה ועוד.
עדכניים ליום: 02.02.2011
משקל שלי: 78.6 ק"ג
אחוז שומן: %14.1
היקף זרוע: 32 ס"מ
היקף טבור: 89 ס"מ
נתונים ומידות הגוף:
היקף זרוע ימין: 32 ס"מ
היקף זרוע שמאל: 32.5 ס"מ
מותניים (אופקי הטבור): 89 ס"מ
הירך ימיני: 55.5 ס"מ
הירך שמאלי: 55 ס"מ
רגל ימין (אמצע הירך): 52 ס"מ
רגל שמאל (אמצע הירך): 51.5 ס"מ
סה"כ ס"מ: 365.5 ס"מ
מבחינת תזונה ואימונים - אני מתעד הכול בבלוג שלי, יצרתי את הבלוג כדי ליצור לעצמי מחויבות עם כמה חברים שעוקבים אחריי, וגם לשתף את המסע שלי לכמה שיותר אנשים
אשמח לקבל פידבק, הצעות וכיוונים על תפריט תזונה ותוכנית אימונים שלי לחודש פברואר 2011
לתוכנית אימונים, תזונה ומשקל עדכני לחודש פברואר 2011.
בגדול אני רוצה לקבל ייעוץ ודעה על תוכנית אימונים ותפריט תזונה לחודש פברואר, תודה מראש!
הבלוג שלי מי שרוצה לעקוב אחריי 😃
אני מקווה שאהנה מהשהות שלי בפורום הזה.
דניס
נערך לאחרונה: