מנפלאות מדריכת חדר הכושר..

prUser

משתמש פעיל
699
0
נק' מוניטין:
1,172
699
0
אז אני עושה reverse grip bench press, והיא: "אתה מחזיק את זה הפוך".
לא בא לי להתווכח, אז "תודה, אני מנסה משהו אחר היום".
"אבל על מה זה עובד?"
"יד אחורית"
"איך זה עובד על יד אחורית, אתה מחזיק את היד הפוך! זה כמו שבתרגיל יד קדמית תחזיק את היד הפוך, אין בכלל תנועה כזו!"
זה נמשך עוד 2 דקות משעממות שמבהירות שבאמת אין לה מושג מה ההבדל בין האחיזות גם בתרגיל יד קדמית, ואז למרבה המזל, בא מאמן אחר להתאמן שם, והיא עברה לדבר איתו.

למה? למה אני נמשך לשיחות האלה? 😣😣😣😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא לבד נראה לך שרוב המדריכי חדר כושר בארץ או בעולם מכירים את נפלאות הדדליפט הסקווט או כל התרגילים המורכבים האחרים

האמת שכאן בהולנד הרמה יותר טובה, יש כאן אפילו כיתות לימוד לסקוואט\דדליפט ועוד כמה תרגילים מורכבים אחרים..

• פותח/ת השרשור
אתה לא לבד נראה לך שרוב המדריכי חדר כושר בארץ או בעולם מכירים את נפלאות הדדליפט הסקווט או כל התרגילים המורכבים האחרים

האמת, תקופה ארוכה חשבתי שכן, כי "פונקתי" בתחילת הדרך במדריכים מצויינים. לפני הרבה שנים התאמנתי בירושלים במכון "אולימפיה", שנוהל ע"י איש בשם אלון, שהיה, אם אני זוכר, מתחרה בפוורליפטינג.

כשחזרתי להתאמן, זה היה עם מאמן רשל"צי בשם עידו, שגם נראה כמו מישהו שמבין משהו בBB |סוס| . (איך זה שאין פה אייקונים של סוס, משקולת ושאר דברים רלוונטיים?).

איך זה ייתכן, אנשים שזה המקצוע שלהם, ולא מעניין אותם ללמוד את התחום שהם בחרו בו, לקדם את עצמם. היום אני כבר מזהה אותם לפי הגישה שלהם: אדישים, יושבים בצד ורק מחכים שהמשמרת שלהם תיגמר.

נערך לאחרונה:
איך זה ייתכן, אנשים שזה המקצוע שלהם, ולא מעניין אותם ללמוד את התחום שהם בחרו בו, לקדם את עצמם. היום אני כבר מזהה אותם לפי הגישה שלהם: אדישים, יושבים בצד ורק מחכים שהמשמרת שלהם תיגמר.

זה הכי משתלם. אם אתה יכול להסביר לאנשים באופן "מדעי" למה הם לא צריכים לעבוד קשה כדי להשיג תוצאות זה יביא הרבה לקוחות.

לא יודע אצלי כל המדריכים בחדר כושר מבינים מהחיים שלהם.. מלבד אחד.. אבל צעקתי עליו יום אחד ומאז הוא לא מתקרב אלי

גם אצלי בקורס הייתה אחת שנתנה לאחראי בתמורה לאיזה 2-3 מבחנים, בשיא הרצינות.
יש מצב שזאת היא? 😆

• פותח/ת השרשור
כי תמיד מעניין אותי לנסות תרגיל חדש, לראות איך זה מרגיש. זה אמור לאפשר תחום תנועה גדול יותר מאשר close grip bench רגיל. לא ברור לי, עכשיו שניסיתי, איך זה אמור לקרות, אבל אחרי 3 סטים, הדעה שלי לא שווה הרבה..

• פותח/ת השרשור
לא יודע אצלי כל המדריכים בחדר כושר מבינים מהחיים שלהם.. מלבד אחד.. אבל צעקתי עליו יום אחד ומאז הוא לא מתקרב אלי

HEH זה רעיון, אבל נראה לי שהיא כבר נעלבה קשות שלא הסכמתי איתה ללא עוררין, אז נראה:)

אפשר לחשוב סה"כ מדריכה... אתה יודע כמה טעויות אני רואה אצל מדריכים כשאני רואה אותם מחברים תוכנית למתאמנים בחד"כ...

אפשר לחשוב סה"כ מדריכה... אתה יודע כמה טעויות אני רואה אצל מדריכים כשאני רואה אותם מחברים תוכנית למתאמנים בחד"כ...
וואוו אני אפילו לא רוצה להיכנס לזה,

הרמה של המדריכים נמוכה וזה מבאס ,
בן אדם שמסיים לילמוד בווינגט מקבל עבודה בחדר כושר בלי שום קשר אם הוא מבין או לא
מספיקה התעודה,

לי אישית לא יצא ליפול עם מאמן רציני.וחבל שכך ,

כן זה די מבאס שהולכים לעשות קורס של "רק" חודשיים ומאכילים אותך שם הרבה חרטות..
זה שהיא לא יודעת כמה דברים לגבי האחיזות זאת אשמתה כי אני חושב שמאמן רציני חייב להשכיל מעבר לקורס ובמיוחד להתעדכן עם מחקרים..
בנוגע למשפחת הדד ליפט ועוד כמה תרגילים מורכבים כלל לא דיברו איתנו בקורס וחבל
בכל מקרה לעצות שלה אל תקשיב, אם היא כוסית זה משהו אחר

תאכלס זה נראה לי אחד התרגילים היותר מיותרים שיש.. יש כל כך הרבה תרגילים טובים ליד אחורית ומלא אנשים עושים את זה 0בדרך כלל בסופר סט עם לחיצה צרפתית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית