הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בברך...

dudu1190

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מתאמן בתוכנית SS ובזמן האחרון במשקלים האחרונים 120קילו התחלתי להרגיש כאבים בברך שמאל.
אני לא מרגיש תכאבים ביום יום אלא רק שאני מאמץ תברך כמו קפיצות, סקוואט ולג פרס...
הכאב שאני מרגיש הוא שמשהו עוצץ אותי בברך בפנים.
כשאני עושה תסקוואט אני לא מרגיש כאבים רק אחרי כמה חזרות ואז נח לסט הבא הכאב מתחיל.
קבעתי תור לאורטופד אבל אני רוצה לדעת מזה יכול להיות?
תודה לעוזרים~!~

תהיה ערני לגבי הכאב הזה ואם הוא חוזר אז תפסיק לעשות את תרגילים שמעוררים אותו לזמן מה.
אני הייתי טיפש מספיק להקשיב לעצתם של מתאמנים "מנוסים" כביכול שאמרו לי להמשיך להתאמן ודפקתי לעצמי את הברכיים לשארית חיי.
עד היום לא הצלחתי להיפטר עדיין מהכאבים, ואני לא יודע אם אי פעם אוכל.

תהיה ערני לגבי הכאב הזה ואם הוא חוזר אז תפסיק לעשות את תרגילים שמעוררים אותו לזמן מה.
אני הייתי טיפש מספיק להקשיב לעצתם של מתאמנים "מנוסים" כביכול שאמרו לי להמשיך להתאמן ודפקתי לעצמי את הברכיים לשארית חיי.

מה עשית לפני זה שדפק לך את הברכיים, ואיזה עצות מתאמנים נתנו לך כדי לפתור את הבעיה?

מה עשית לפני זה שדפק לך את הברכיים, ואיזה עצות מתאמנים נתנו לך כדי לפתור את הבעיה?
מאוד פשוט, המשכתי להתאמן ולעשות את אותם התרגילים שהיו מכאיבים לי ללא מנוחה ואפילו לא היססתי להפסיק להעלות את המשקלים.
היו אומרים לי דברים כמו "יאללה תן בראש" " קטן עליך" "תן בראבאק"...

אתה נמצא על קצות האצבעות וכל המשקל על הברכיים שלך. תלמד לשבת אחורה ולהשאר על כל כף הרגל.

יש סיבה שהספוטר מחזיק לך את החגורה?

אתה נמצא על קצות האצבעות וכל המשקל על הברכיים שלך. תלמד לשבת אחורה ולהשאר על כל כף הרגל.

יש סיבה שהספוטר מחזיק לך את החגורה?

במקרה אני הספוטר.. הזנב של החגורה מפריע כי הוא לא "נדבק" לחגורה ואז הוא פוגע בידיים ומוציא ריכוז וכו'.. בקיצר אני לא מפריע.
יש לו עוד סרטון קצת יותר טוב שהוא אצלי בפלאפון, אני יעלה יותר מאוחר.

• פותח/ת השרשור
כן, אני מעבד שיווי משקל ומתנדנת עם המוט בעליה ואז המשקל עובר לקצות האצבעות.
אני יעבוד יותר על מה שאמרת לשבת אחורה ולהשאר על כל כף הרגל.
יש לי עוד סרטון אני יעלה אותו יותר מאוחר לעוד חוות דעת.
וכפי שPOMFECT אמר החגורה ארוכה מידי ופוגעת בידיים בזמן הירידה והעליה.

נערך לאחרונה:
כן, אני מעבד שיווי משקל ומתנדנת עם המוט בעליה ואז המשקל עובר לקצות האצבעות.
אני יעבוד יותר על מה שאמרת לשבת אחורה ולהשאר על כל כף הרגל.
יש לי עוד סרטון אני יעלה אותו יותר מאוחר לעוד חוות דעת.
וכפי שPOMFECT אמר החגורה ארוכה מידי ופוגעת בידיים בזמן הירידה והעליה.

כואב לך כי הטכניקה שלך לא טובה וכמו שאמרת אתה מאבד שיווי משקל ונוטה קדימה.ואז יש עומס. תשפר את הטכניקה שלך ותוריד משקל למשהו שאתה יכול להתמודד איתו על טכניקה נכונה.

איזה פציעה יש לך ואיך אתה מטפל בה?

איזה פציעה יש לך ואיך אתה מטפל בה?
עד היום אף רופא שביקרתי אצלו לא הצליח לעלות על זה.
עשיתי צילום MRI וכל מה שמצאו היה קצת בצקת.
הכאבים מופיעים לי רק באימונים, ריצות או בעמידה ממושכת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית