חדר הכושר במינכן

זה פשוט לא הוגן מה שהולך בהולנד ובגרמניה - בחורות יפות. (טוב הדשא של השכן ירוק יותר)

גרמניות - צריכות בולבול גדול וארנק מנופח. ככל שיש לך משניהם יותר ככה היא יותר בלונדינית.

מדהים. אך הקנאה :( אני גם רוצה.
במחיר הזה אתה יכול להרשות לעצמך סייקלים 🤡

דווקא כשהייתי בגרמניה לפני כמה שנים (2-3) הבחורות שם לא היו משהו בכלל לעומת הבנות בארץ.

לול מה זה החרא הזה, בוא קבל:

Image-Rotator-2L.jpg

Image-Rotator-3L.jpg

Image-Rotator-4L.jpg
Image-Rotator-5L.jpg

Image-Rotator-9L.jpg

$30 לחודש עם $150 דמי הרשמה חד פעמיים

• פותח/ת השרשור
150$ זה מנוי לשנה אצלי. חוצמזה שלא מספיק להסתכל על תמונות, צריך גם להתאמן משה!

פשוט ביזיון שבארץ משלמים על מכון כושר סכומים אסטרונומים רק כי יש שם בריכה מסכנה ומגבות כותנה.

---------- התגובה התווספה ב 01:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:33 ----------

אגב משה זה המכון שאתה מתאמן?

שמע נראה לי באמת כדאי לעבור לLA

בלי קשר
אתה רואה שם סלבים וכאלה מדי פעם?

• פותח/ת השרשור
הוא לא דרך שם כבר שנה, הדבר היחיד שהוא רואה זה את הכרס שלו כשהוא משתין.

משה, המכון נראה אחלה, אבל אני שונא את התחושה הזאת שאנשים עושים אירובי ואתה עובד למטה על המכשירים, והם מסתכלים עליך.
חוץ מזה, רק 3 מסלולים בבירכה?! זה ממש כלום. אני מקווה שזה לפחות 50 מטר כפיצוי.
מר לטיסימוס, החשר כושר שלך נראה ממש סבבה.

3 מסלולים אבל הרוחב שלהם גדול. בהולמספלייס למשל אי אפשר לשחות שניים במסלול. לא שזה אסור, אבל אין מקום.

אגב משה.
יש מכונים יותר "פנסים" מזה?
סתם הסתכלתי באינטרנט וראיתי מכונים יותר יקרים כמו גולדס ג'ים, מייד אין אל איי (סוג ל מכון מטאל משהו מוזר) או ווסט הוליווד, ובתכלס הם פחות גדולים. כמובן יש מצב שאני טועה, קשה לקבל הערכה לפי תמונות.

גם אלה שיותר יקרים יותר זולים מרוב המכונים בארץ, זה פשוט מדהים איך גונבים לנו כסף

כן יש מעדונים אקסלוסיבים ל LA FITNESS
וגם ל24 Hours
זה בגדול אירובי עם טלויזיה אישית לכל אחד וכל מיני דברים של מפונקים. המנוי שם עולה 50 דולר בחודש משהו כזה ואתה יכול להיכנס לכל המעדונים של אותה חברה במדינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית