טוב אז אני בסוג של דיאטת פלאו, בעיקר בשביל הפאן הבריאותי ואני חייב לציין שוואלה זה עובד.
אין שום אקנה ושום בעיות עור אחרות. העור במצב הרבה יותר טוב.
בכל מקרה רוב היום אני אוכל חזה עוף, בשר אדום וביצים וסלט גדול לפחות פעם אחת ביום... פירות מדי פעם.. שמן זית וקוקוס וזהו.
אמא שלי היום ראתה שאכלתי 8 ביצים והיא די השתגעה.
סתם מעניין אותי. יש מחקרים חדשים על הנושא?
בגוגל יש לא מעט כתבות שמשבחות את הצהוב של הביצה ואת הביצה כSUPER FOOD
וכמובן שלא חסרים כתבות שזה רע.
קודם כל, לדעתי זה אכן סוג של מזון על פשוט מהסיבה שהוא מכיל המון חומרים מזינים. לא מעט ויטמין D.
לגבי כולסטרול ושומן רווי... לא ראיתי מחקר מבוקר שבדק את זה, לכן הטענות שיש תרבויות מסויימות שאוכלות הרבה ביצים ושומן רווי ולא סובלות מכל מני בעיות כמו מחלות לב ובעיות שיניים נשמעות לי יותר הגיוניות מאשר טענה של רופא שאומר שזה לא בריא שאין לה אפילו היגיון בריא שמגבה אותה. לרוב הרופאים בעצמם לא יודעים מה מקור הטענה והם פשוט קראו אותה בספר שהם למדו איתו.
אתם חושבים שעוד כמה שנים הגישה כלפי ביצים תשתנה?
אין שום אקנה ושום בעיות עור אחרות. העור במצב הרבה יותר טוב.
בכל מקרה רוב היום אני אוכל חזה עוף, בשר אדום וביצים וסלט גדול לפחות פעם אחת ביום... פירות מדי פעם.. שמן זית וקוקוס וזהו.
אמא שלי היום ראתה שאכלתי 8 ביצים והיא די השתגעה.
סתם מעניין אותי. יש מחקרים חדשים על הנושא?
בגוגל יש לא מעט כתבות שמשבחות את הצהוב של הביצה ואת הביצה כSUPER FOOD
וכמובן שלא חסרים כתבות שזה רע.
קודם כל, לדעתי זה אכן סוג של מזון על פשוט מהסיבה שהוא מכיל המון חומרים מזינים. לא מעט ויטמין D.
לגבי כולסטרול ושומן רווי... לא ראיתי מחקר מבוקר שבדק את זה, לכן הטענות שיש תרבויות מסויימות שאוכלות הרבה ביצים ושומן רווי ולא סובלות מכל מני בעיות כמו מחלות לב ובעיות שיניים נשמעות לי יותר הגיוניות מאשר טענה של רופא שאומר שזה לא בריא שאין לה אפילו היגיון בריא שמגבה אותה. לרוב הרופאים בעצמם לא יודעים מה מקור הטענה והם פשוט קראו אותה בספר שהם למדו איתו.
אתם חושבים שעוד כמה שנים הגישה כלפי ביצים תשתנה?