הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ UD2 - איבוד שריר

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני בUD2 כחודש, וכל שבוע שעובר אני מאבד עוד ועוד שריר, מי שקרא את כל הספר יש לו עצות בשבילי, מהבחינה של עצירת איבוד השריר?

הייתי צריך להתחיל גם פרוטוקול לאיבוד שומן , אבל אם אני אתחיל אותו אני אשרוף הרבה יותר שריר.

השתמשתי עד עכשיו באפדרין + קפאין.

איך אתה יודע שאתה מאבד שריר?

בכל מקרה, אם אתה באמת מאבד שריר אז פשוט הדיאטה לא בשבילך. תחליף דיאטה מה הסיפור

• פותח/ת השרשור
עשיתי אותה כבר , אז אני יודע שהיא כן בשבילי.

אני אשמח לתגובה ממישהו שקרא את הספר, אני קורא אותו עכשיו שוב, אבל אין לי זמן, ואנגלית,לקרוא הכל.

אז מה אם עשית את זה כבר,אתה לא יכול לדעת אם זה בשבילך
מה עשית שונה הפעם מפעם שעברה?
יכול להיות שאתה לא עושה הכל כמו שצריך,אנחנו לא יכולים לדעת מה אתה לא עושה בסדר...תעקוב אחרי התזונה והאימונים ותראה למה זה לא כמו בספר

• פותח/ת השרשור
אז מה אם עשית את זה כבר,אתה לא יכול לדעת אם זה בשבילך
מה עשית שונה הפעם מפעם שעברה?
יכול להיות שאתה לא עושה הכל כמו שצריך,אנחנו לא יכולים לדעת מה אתה לא עושה בסדר...תעקוב אחרי התזונה והאימונים ותראה למה זה לא כמו בספר

אני כן יכול לדעת, כי אם זה הצליח פעם שעברה זה אומר שזה עובד בשבילי.

שיניתי רק את האימוני ריקון גליקוגן לאימוני קרוספיט, השאר אותו דבר.

אני בUD2 כחודש, וכל שבוע שעובר אני מאבד עוד ועוד שריר, מי שקרא את כל הספר יש לו עצות בשבילי, מהבחינה של עצירת איבוד השריר?

הייתי צריך להתחיל גם פרוטוקול לאיבוד שומן , אבל אם אני אתחיל אותו אני אשרוף הרבה יותר שריר.

השתמשתי עד עכשיו באפדרין + קפאין.

אני לא יודע איך התכנית שלך אבל אם זה יעזור לך הינה התכנית שלי שהייתי עושה של הUD2

קבצים מצורפים

• UD2 TEXT.docx
    KB 15.4 · צפיות: 142
  • פותח/ת השרשור
אני יודע כמה צריך לאכול ומה לעשות, יש מאמר שפורסם פה שמסביר..
השאלה היא במקרה ומשהו לא הולך יש הצעות שהוא מציע בספר?

וואי אני לא ממש זוכר אבל תוספים שהוא המליץ עליהם זה חומצה אלפא ליפואיק ומלח אשלגן.
לגבי שריפת שריר תנסה אולי להוסיף עוד חלבון או קצת פחמימה..
זה לא RFL ואתה לא אמור להיות על אפס פחמימה אבל האימונים צריכים להיות עצימים.

---------- התגובה התווספה ב 13:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:37 ----------

התוספים שאמרתי הם אילו שאני מניח שאתה לא יודע עליהם...
כל השאר אתה בטח יודע כמו קפאין וטירוזין ובלה ובלה

• פותח/ת השרשור
אני על 50 גרם פחמימה.. אבל אני אוסיף עוד קצת חלבון.
בכל מקרה עוד שבוע וחצי אני אצא לניטרלי
תודה

• פותח/ת השרשור
למה קרקס?
אני עושה את התוכנית שלו כמו שהיא כתובה כולל תזונה ואימוני ריקון ..
+ 2 אימוני כוח..

למה קרקס?
אני עושה את התוכנית שלו כמו שהיא כתובה כולל תזונה ואימוני ריקון ..
+ 2 אימוני כוח..

נכון, UD2 זה קרקס אחד גדול. יש דרכים פשוטות יותר לרדת לאחוז שומן סביר. לאנשי תזונה יש יכולת מדהימה לסבך דברים ו UD2 היא דוגמא נפלאה לזה.

הספר הכי טוב שיצא מלייל (חוץ מ protein book שאני לא מכיר) זה rapid fat loss. כל השאר זה קרקס.

• פותח/ת השרשור
נכון, UD2 זה קרקס אחד גדול. יש דרכים פשוטות יותר לרדת לאחוז שומן סביר. לאנשי תזונה יש יכולת מדהימה לסבך דברים ו UD2 היא דוגמא נפלאה לזה.

הספר הכי טוב שיצא מלייל (חוץ מ protein book שאני לא מכיר) זה rapid fat loss. כל השאר זה קרקס.

זה לא קרקס, התוכנית מיועדת לאנשים שרוצים לרדת לאחוז שומן נמוך, ואותה דיאטה שאתה תעשה ב15 אחוזי שומן לא תהיה דומה לדיאטה שאתה תעשה ב10% , הוא מסביר את זה בספר שלו (הספקתי לקרוא קצת יותר מחצי).

יש לי גם את הספר השני, אקרא אותו אחרי זה, אבל נראה לי זה אותם עקרונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית