עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אין לך בעיה עם תדירות תעשה משהו בסגנון של PTTP עם דדליפט ופוש פרס, יכול להיות מעניין.
שלחתי לך את הספר, אתה יכול לנסות את הסייקל הראשון שהוא מציע שם, יכול להיות מעניין.
מתחיל עם סט אחד ב80% מהRM5 וסט שני ב90% מהראשון. מוסיף קצת משקל כל יום, מתאמן 5 פעמים בשבוע בערך. כשאי אפשר להוסיף יותר בודק מקסימום ומתחיל שוב או פשוט מתחיל שוב את הסייקל עם קצת יותר משקל. פוש פרס + דדליפט יכול להיות נחמד כשאין ציוד.
תודה אני אקרא. 🙌
יש לי קצת בעיה עם פוש פרש, אין לי איך להביא את המוט לכתפיים. אם היה לי איך כבר הייתי משלב סקוואטים.
אפשר גם את הספר?🙄
אתה צוחק, נכון?
שלחתי.
אתה מתכוון בקלינים? המוט לא מסתובב וזה מציק לעשות עם זה קלינים, אני יכול לעשות אבל זה לא משקלים רציניים.
כמה אתה כבר עושה פוש פרס לחמישיה? תזכור שאתה מתחיל מ80% מזה. נראה לי שמשקלים כאלה אתה יכול לעשות קלין גם עם מוט דפוק לגמרי, לא?
עשיתי לפני לא הרבה זמן 65 פרס לחמישה. אני מניח שבפוש פרש יש לי עוד 10-15 קילו. בכול מקרה אני אנסה לעשות עם המשקלים שיש לי, אולי אני אעבוד על טווח של 6 חזרות,
זה אומר שאתה מתחיל מ65 קילו בערך, נראה לי שזה אפשרי גם עם מוט דפוק. אם אתה רואה שאתה מצליח להתקדם מספיק בשביל שזה כבר יהיה בעייתי, תעשה פרס רגיל.