ייעוץ קפיץ יד - אפשר לדחוף בלי קשר לאימון?

• פותח/ת השרשור gal313
  • פורסם בתאריך

gal313

משתמש מתחיל
230
19
נק' מוניטין:
-24
230
19
למי שלא יודע מה זה [אני בספק שיש כאלו]: http://www.ktl.co.il/p/14280/קפיץ_יד_קשיח_ביותר_מבית_WAIMBLY

אני עושה תוכנית FBW, והתחלתי לאחורנה לשחק הרבה עם הקפיץ, זה כיף, זה משחרר, זה מחזק, זה נותן הרגשה שהכפות ידיים מפלדה... אני לא יכול לקרוא לזה אימון, זה לא באמת קשה, זה רק מעייף אחרי מס' רב של חזרות וגם העייפות הזו חולפת מהר.. השאלה האם זה יכול להזיק לי למהלך האימון [FBW]? אני מניח שאת התשובה אני יגלה בעצמי בעתיד הקרוב או הקרוב פחות, אבל כמו שאומרים, תקדים תרופה למכה...
תודה 😃

לא ממש, והדברים שהראית גם ככה לא רציניים במיוחד, אם בא לך להשקיע בזה אתה יכול לרכוש את הרציניים יותר של CoC ואז תראה כמה בדיוק זה כיף.

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאתה לא ממליץ?...
ואין לי כל כוונה לרכוש את זה, יש לי אחד ישן זרוק בבית פשוט..
מה לגבי לעשות מהקפיץ הזה אימון [אם כמה שזה נשמע מפגר]? לחלק אותו לסטים אני מתכוון ולהוסיף ל-FBW. מיותר? אני לא מרגיש שום תרגול אחר שמחזק ככה את כפות הידיים והאצבעות... וזה מאוד עוזר לענייני יום-יום...

לא ממש, והדברים שהראית גם ככה לא רציניים במיוחד, אם בא לך להשקיע בזה אתה יכול לרכוש את הרציניים יותר של CoC ואז תראה כמה בדיוק זה כיף.

תגיד CoC באמת מחזק את הידיים או שזה סתם חרטא?
אם כן, איך עובדים עם זה מבחינת חזרות וסטים?

הטענה הגורפת היא ש-CoC מחזק אחיזה. להכניס את זה לאימונים? אין לי מושג כי לא ניסיתי. יש דרכים נוספות לחזק אחיזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית