הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגישות לחלב

• פותח/ת השרשור omer-t
  • פורסם בתאריך

omer-t

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
שלום,
שמתי לב שפתחתי רגישות למוצרי חלב- רגישות ללקטוז.
מאוד קשה לי לוותר על מוצרי חלב בתפריט ועל כן אני מתחיל לקחת כדורי לקטאז לפני ארוחה חלבית.
עכשיו לשאלות שעלו לי בנושא:
1. האם הרגישות הזאת לפחמימת החלב אומרת שהגוף לא מנצל את הפחמימה שאני מכניס ממקור חלבי (ללא שימוש בכדורי לקטאז)?
2. מה קורא בעצם לחלבון מאותו מקור חלבי? בגלל החוסר באנזים הוא גם לא משמש את הגוף? או שרק הפחמימה לא מתעכלת וגורמת לאי נעימות הזאת והחלבון נספג היטב?
3. כרגע יש לי עוד די הרבה מאבקת החלבון של דיימטיז- השאלה אם גם איתה תיהיה לי בעיה כי הבנתי שבאבקות החלבון למיניהם קיימים אנזימי עיכול- או שאני טועה.
4. לגבי הכדורי לקטאז- קניתי כ"עזרה ראשונה" כדורים של "אלטמן" שדרך אגב לא זולים. אשמח לקבל מבעלי אותה בעיה שם\חברה של הכדורים הנ"ל. ראיתי ב******** כדורים של NSI אך בכל זאת אשמח להמלצה מהחברים פה, ובנוסף רציתי לדעת מהו המינון המדוייק והמומלץ עם הכדורים.
תודה רבה מראש, עומר.

נערך לאחרונה:
1. אם אתה לוקח כדורים ולא משלשל אז הכל טוב. גם אם אתה תשלשל הגוף יעכל חלק אלא אם יש לך בעיה רצינית באינזים ובכמויות שלו בגוף.
2. סעיף 1
3. אינזימי עיכול יעבדו היטב רק אם יש לך רגישות קלה מאוד ללקטוז, אחרת או שתקח כדורי לקטאז או שתקנה חלבון אייזולט שמסונן היטב מלקטוז, אך גם יקר.
4. כדורי לקטאז זה כדורי לקטאז זה לא משנה מה החברה שאתה קונה.

החברה שאתה קונה ממנה משנה מאוד! מהסיבה הפשוטה שכל חברה שמה מינון אחר. כדור אחד של NSI מקביל לאיזה 9 נראה לי שאלטמן. פעם עשיתי את החישוב.

גם אני רגיש ולוקח לקטאז לפני ארוחות עם חלב. גבינה צהובה לא עושה לי שום בעיות וכנל גם אבקות.
אם אתה מגיע למצב שאתה משלשל אני מאמין שהרבה ממה שאכלת לפני זה לא יספג רק כי הוא לא יספיק...

שאלם תם..חברות הגבינות והחלב לא יכולות לעשות מוצרי חלב ללא לקטוז? משהו כמו הלחמים והעוגיות שעושים ללא גלוטן...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית