הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך האינטראקטיב?

בתור אחד שניסה , אז כמובן שאם אתה מתכוון לרגיל , אז דיימטז טוב יותר.
אבל אם אתה מתכוון לISOWHEY אז ברור שהוא איכותי בהרבה, אבל גם יותר יקר.

והטעם חלש.

• פותח/ת השרשור
גם לדיימטייז יש חלבון אייזולט שפי מה שקראתי פה באתר הוא מעולה אבל אין לי תקציב לזה.

יצא לי לארגן פעם אינטר אקטיב ממישהו באשדוד שמכר לי אותה בזול וממש התאכזבתי, הריח והטעם היו לא טובים.

אתה באמת מנסה להשוות בין אינטראקטיב לדיימאטייז?!!!!
ממש אי אפשר להשוות בטעם ובטח שהאינטראקטיב לא מתקרב לדיימאטייז בערכים התזונתיים במיוחד אחרי שהגיע האיזו 100 של דיימאטייז שהוא באמת ברמה הגבוהה ביותר....

למה לא מתקרב?

במנת הגשה יש 25 גרם חלבון. במה הדיימאטייז טוב ממנו? עשית בדיקות מעבדה לאינטרקטיב?

לגבי הISO 100 זה ליגה אחרת של מחיר.

עזוב אותך כמות של חלבון, הוא פשוט לא טעים, הריח שלו מוזר מאד, חבר לקח את הקוקוס וגם התאכזב.

עזוב אותך כמות של חלבון, הוא פשוט לא טעים, הריח שלו מוזר מאד, חבר לקח את הקוקוס וגם התאכזב.

אני טעמתי טעם שוקו או שוקולד והיה לי סבבה. זה עניין סובייקטיבי

למה לא מתקרב?

במנת הגשה יש 25 גרם חלבון. במה הדיימאטייז טוב ממנו? עשית בדיקות מעבדה לאינטרקטיב?

לגבי הISO 100 זה ליגה אחרת של מחיר.

משה עשה בזמנו, התוצאות לא טובות כ"כ
יש פחות חלבון ופי 2 פחמימה

עד כמה שזכור לי, הבדיקות של אינטראקטיב הראו 24 במקום 25. שזה סטייה פחות גדולה מהסטייה של אופטימום.

כן גרם או 2 פחות

בכל מיקרה, לא הבנתי מהפרסומת מי מביא 10 אחוז הנחה בדיוק? לא מפורסמת חנות

בקרוב יצאו פרטים נוספים על איך, כמה ולמה.
התחלנו לעבוד עם אינטרקטיב לפני מספר ימים, אין כרגע הפנייה ל 10% הנחה כי יש בעיה טכנית, אנחנו בונים סוג של מערכת חדשה בפורום שתביא קופונים למשתמשים שיוכלו ללכת לקנות את האבקה איפה שמתחשק להם.

דבר שני, יש לנו עוד כמה דברים שאנחנו עושים כדי לומר באמת מי זו חברת אינטרקטיב. יש אנשים כאלו ואחרים באינטרנט שליכלכו על החברה ואיכשהו שטפו לכולם את המוח, בין היתר לאנוכי, שהחברה כך וכך וכל מיני שמועות שאין להן שום דבר במציאות.

לגבי בדיקת המעבדה שעשינו בזמנו, אני אגיד שוב וכמו שאמרתי תמיד, הבדיקה יצאה טוב. יש 10% סטייה שהמעבדה מרשה לעצמה לעשות. הסטיות תקן יצאו פחות מ10%. בנוסף מאז שעשינו את הבדיקות מעבדה שינתה החברה את הפורמולה ואת הטעמים של האבקה והיא אפילו הולכת להיות אחת מהספונסרים של ארנולנד קלאסיק הקרוב ובא.
יש פה כמה בעלי עניין שמקושרים עם יבואנים וחנויות אחרות וקיבלו השעייה מהאתר. אני לא משחק יותר משחקים ואני ידוע שגולשים באתר המון אנשים שבאים רק לעשות נזק לאתר ולסובבים שלו כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם, אני מריח אתכם מקילומטר והאצבע רכה על ההדק.

אנחנו נעלה בימים הקרובים פרטים נוספים על שיתוף הפעולה עם אינטרקטיב, כולל הסברים והוכחות לכל השטויות שרשמו במשך שנים באינטרנט על החברה.

מישהו אמר פה שיצא בבדיקה כמות כפולה של פחמימות. כמות כפולה של 1-2 גרם זה 2-4 גרם וזה פאקינג כלום וחסר משמעות. יש לכם בקליפה של המלפפון יותר גרמים. כנל לגבי חלבון ושומנים. האמת אישית אף פעם לא ראיתי צורך להשוות בין חברות כאלה ואחרות אלה אם כן הסטייה היא מטורפת והם שמים דברים כמו קמח באבקה (מה שקשה לי להאמין בחברות בינלאומיות)

אישית אני חושב שהכל עניין של טעם וכמובן כמה האבקה עולה.

נערך לאחרונה:
מישהו אמר פה שיצא בבדיקה כמות כפולה של פחמימות. כמות כפולה של 1-2 גרם זה 2-4 גרם וזה פאקינג כלום וחסר משמעות. יש לכם בקליפה של המלפפון יותר גרמים. כנל לגבי חלבון ושומנים. האמת אישית אף פעם לא ראיתי צורך להשוות בין חברות כאלה ואחרות אלה אם כן הסטייה היא מטורפת והם שמים דברים כמו קמח באבקה (מה שקשה לי להאמין בחברות בינלאומיות)

אישית אני חושב שהכל עניין של טעם וכמובן כמה האבקה עולה.

שמע נכון זה כלום אבל גם ככה זה לא רלוונטי אם הם שינו את הפורמולה
פרט לכך הלך הרוח בפורום הזה ובאחרים היה שלילי כתגובה לבדיקות המעבדה, אבל משה הבהיר את העניין

נערך לאחרונה:
כמה זה עולה בכלל? יש להם מחיר תחרותי?
זה עולה 300 ש"ח, לחברי האתר זה יעלה 270 שקלים לדלי של 2.3 ק"ג אז כן אני חושב שזה מספיק תחרותי.
יש להם עוד מוצרים כמו קריאטין וחטיפי חלבון וחלבון אייזולט, לכולם יש 10% הנחה מהמחיר המקורי בחנויות השונות (כנראה אבל נעשה מינימום מסויים כדי לקבל 10% הנחה כי לקנות חטיף אחד ולקבל 10% הנחה זה לא בדיוק פרקטי) והקופון יהיה מכובד בכל חנות שמוכרת אינטראקטיב, ככה שלא נגביל את חברי האתר לחנות ספציפית כזו או אחרת ויהיה לכם נוח לקנות את זה במקום מגוריכם.

שמע נכון זה כלום אבל גם ככה זה לא רלוונטי אם הם שינו את הפורמולה
פרט לכך הלך הרוח בפורום הזה ובאחרים היה שלילי כתגובה לבדיקות המעבדה, אבל משה הבהיר את העניין

כל תקופה כזו או אחרת יש את החברה שמסתלבטים וצוחקים עליה. היום יש עוד כמה חברות בשוק שמעללים עליהן דברים כאלו ואחרים וזה ממש לא נכון ונועד כדי לקדם מכירות אצל חנויות וחברות כאלו ואחרות.

בכלל מי אנחנו שנעז לצחוק על חברה כזאת או אחרת אפשר לחשוב שאנחנו בגרמניה שאנחנו עושים הכל 100% כמו שצריך חוצפה ישראלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית