עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה באמת מנסה להשוות בין אינטראקטיב לדיימאטייז?!!!!
ממש אי אפשר להשוות בטעם ובטח שהאינטראקטיב לא מתקרב לדיימאטייז בערכים התזונתיים במיוחד אחרי שהגיע האיזו 100 של דיימאטייז שהוא באמת ברמה הגבוהה ביותר....
עזוב אותך כמות של חלבון, הוא פשוט לא טעים, הריח שלו מוזר מאד, חבר לקח את הקוקוס וגם התאכזב.
למה לא מתקרב?
במנת הגשה יש 25 גרם חלבון. במה הדיימאטייז טוב ממנו? עשית בדיקות מעבדה לאינטרקטיב?
לגבי הISO 100 זה ליגה אחרת של מחיר.
משה עשה בזמנו, התוצאות לא טובות כ"כ
יש פחות חלבון ופי 2 פחמימה
עד כמה שזכור לי, הבדיקות של אינטראקטיב הראו 24 במקום 25. שזה סטייה פחות גדולה מהסטייה של אופטימום.
אנחנו נעלה בימים הקרובים פרטים נוספים על שיתוף הפעולה עם אינטרקטיב, כולל הסברים והוכחות לכל השטויות שרשמו במשך שנים באינטרנט על החברה.
מישהו אמר פה שיצא בבדיקה כמות כפולה של פחמימות. כמות כפולה של 1-2 גרם זה 2-4 גרם וזה פאקינג כלום וחסר משמעות. יש לכם בקליפה של המלפפון יותר גרמים. כנל לגבי חלבון ושומנים. האמת אישית אף פעם לא ראיתי צורך להשוות בין חברות כאלה ואחרות אלה אם כן הסטייה היא מטורפת והם שמים דברים כמו קמח באבקה (מה שקשה לי להאמין בחברות בינלאומיות)
אישית אני חושב שהכל עניין של טעם וכמובן כמה האבקה עולה.
זה עולה 300 ש"ח, לחברי האתר זה יעלה 270 שקלים לדלי של 2.3 ק"ג אז כן אני חושב שזה מספיק תחרותי.כמה זה עולה בכלל? יש להם מחיר תחרותי?
שמע נכון זה כלום אבל גם ככה זה לא רלוונטי אם הם שינו את הפורמולה
פרט לכך הלך הרוח בפורום הזה ובאחרים היה שלילי כתגובה לבדיקות המעבדה, אבל משה הבהיר את העניין