הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הסקוואט -מתוסכל

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
מאז שנפלתי בסקוואט עם 90 קילו,אני כל פעם שאני מגיע למוט אני רועד אוטומטית זה לא דבר שאני שולט בו עכשיו,והיום נפלתי גם עם 85 קילו עם איזה משקל אני צריך לעבוד?אני מתוסכל מהתרגיל הזה בגלל הנפילה כי אף פעם לא נפלתי.

קודם כל אם נפלת בכלוב אז ראית שזה שום דבר. בתכלס המחשבה על ליפול יותר מפחידה מהנפילה עצמה, ואם כל הזמן דואגים מזה אז עושים שטויות. תוריד למשקל שאתה מרגיש בו נוח ותעלה שוב לאט.

מאז שנפלתי בסקוואט עם 90 קילו,אני כל פעם שאני מגיע למוט אני רועד אוטומטית זה לא דבר שאני שולט בו עכשיו,והיום נפלתי גם עם 85 קילו עם איזה משקל אני צריך לעבוד?אני מתוסכל מהתרגיל הזה בגלל הנפילה כי אף פעם לא נפלתי.

לי היו צרות רציניות בטווח ה-90-100-110 כשהתחלתי SS. הגעתי לכשל כמה וכמה פעמים וגם לי נהרס הביטחון. עד שכבר לא היה אכפת לי מכשל...הניסיון עצמו של ההגעה לכשל נתנה לי ביטחון ב"בור" של הסקוואט.

חלק גדול מה"כשלים" לכאורה הם פשוט מצבים שאתה מוותר שפיזית כן יכולת לעלות למעלה. תמשיך לעשות סקוואט ותנסה להתקדם במשקל בכל מקרה גם אם תיכשל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אם נפלת בכלוב אז ראית שזה שום דבר. בתכלס המחשבה על ליפול יותר מפחידה מהנפילה עצמה, ואם כל הזמן דואגים מזה אז עושים שטויות. תוריד למשקל שאתה מרגיש בו נוח ותעלה שוב לאט.

בכלוב לא נפלתי זה היה בראק,יש רק כלוב אחד במכון ואיזה 4 ראקים ,הכלוב היה תפוס ככה תמיד זה ,בכלוב לא פחדתי יכול להיות ששמה לא תהיה תבעיה הזאת?
לי היו צרות רציניות בטווח ה-90-100-110 כשהתחלתי SS. הגעתי לכשל כמה וכמה פעמים וגם לי נהרס הביטחון. עד שכבר לא היה אכפת לי מכשל...הניסיון עצמו של ההגעה לכשל נתנה לי ביטחון ב"בור" של הסקוואט.

חלק גדול מה"כשלים" לכאורה הם פשוט מצבים שאתה מוותר שפיזית כן יכולת לעלות למעלה. תמשיך לעשות סקוואט ותנסה להתקדם במשקל בכל מקרה גם אם תיכשל.

מה הכוונה?אני צריך לרצות להגיע לכשל כדי לא לפחד מזה?ומה שתיארתה עכשיו זה בדיוק מה שקרה לי.

יש כאלה שבכלוב מרגישים יותר בטוחים
אני למשל לא מפחד מלהכשל,פעם חשבתי שזה פאדיחה שמסתכלים עליך נתקע ושטויות כאלה,אני פשוט זורק את המוט אחורה ומתקדם קדימה בקפיצה ושם זין על כולם...

אותי הכלוב מגביל פסיכולוגית כזה בירידה,אני שם לב שכשאני מוריד את המוטות ביטחון אני יורד הרבה יותר מהר וחלק מאשר עם המוטות בטחון...

אצלנו אין כלוב ותמיד יש הפחד ליפול ,
פשוט תדאג שתמיד יהיה מישהו מאחוריך שאתה סומך עליו שיוכל לעזור לך במצבים של כשל

בכלוב לא נפלתי זה היה בראק,יש רק כלוב אחד במכון ואיזה 4 ראקים ,הכלוב היה תפוס ככה תמיד זה ,בכלוב לא פחדתי יכול להיות ששמה לא תהיה תבעיה הזאת?

מה הכוונה?אני צריך לרצות להגיע לכשל כדי לא לפחד מזה?ומה שתיארתה עכשיו זה בדיוק מה שקרה לי.

לא, אני רק אומר שזה יעבור. תגיע לכשל כמה פעמים ואז תבין שזה לא ביג דיל.

זה פסיכולוגי לחלוטין. תוריד טיפה משקל ותבנה את הביטחון שלך בחזרה 85 מרגיש כמו 90 אין הבדל תוריד עוד את המשקל ותבנה את הביטחון שלך בחזרה.

מסכים לגמרי...

לי במכון אין כלוב ואין ראק.
יש לנו את הבנץ' פרס ומהצד האחורי אני מוציא את המוט ככה שאם אני לא עולה אז אני נמחץ.
הגעתי ל160 סקוואט והיה לי קשה רצח אבל אף פעם לא הגעתי לכשל גם אם היה לוקח לי לעלות את החזרה 10 שניות.

אתה בטח שואל למה לא לזרוק את המוט אחורה?
אז אני אגיד לך למה, כי בדיוק מאחורי יש איזה לג פרס שרק אם אני עוזב את המוט אז הוא קופץ עלי בחזרה ומוחץ אותי.

אל תוותר.. התרגיל הזה אמור להיות קשה עד שבא לך להיכשל 😃

• פותח/ת השרשור
ירדתי ל80 ADIM גם פחדתי חח ,אבל סגרתי 5-5-5 לעלות ל85 פעם הבאה?ובעצם אתם אומרים שאני לא אמור לפחד מכשל זה יגיע מדי פעם?

סגרת 5X3, אתה יכול להסתדר עם התקדמות במשקל. תתקדם ל-85. ואל תחשוב שברגע שהעליה כמעט נעצרת שזה כשל. זה לא. יש לי מצבים שלפעמים אני לא מצליח לעלות כמה שניות ביציאה מהבור, אבל אני מצליח כי אני לא משחרר את המתח ואת הדחיפה.

לדעתי אתה רחוק מכשל אמיתי ואתה פשוט חושב שאתה נכשל בגלל שאתה עדיין לא מבין עד כמה קשה זה באמת יכול להיות.

כפי שאמרו לפני הכל פסיכולוגי. אם אתה השלמת 5X3 נקי כשאתה שובר מקביל כמו שצריך אתה תצליח לעשות גם 85 על בטוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית