עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאז שנפלתי בסקוואט עם 90 קילו,אני כל פעם שאני מגיע למוט אני רועד אוטומטית זה לא דבר שאני שולט בו עכשיו,והיום נפלתי גם עם 85 קילו עם איזה משקל אני צריך לעבוד?אני מתוסכל מהתרגיל הזה בגלל הנפילה כי אף פעם לא נפלתי.
קודם כל אם נפלת בכלוב אז ראית שזה שום דבר. בתכלס המחשבה על ליפול יותר מפחידה מהנפילה עצמה, ואם כל הזמן דואגים מזה אז עושים שטויות. תוריד למשקל שאתה מרגיש בו נוח ותעלה שוב לאט.
לי היו צרות רציניות בטווח ה-90-100-110 כשהתחלתי SS. הגעתי לכשל כמה וכמה פעמים וגם לי נהרס הביטחון. עד שכבר לא היה אכפת לי מכשל...הניסיון עצמו של ההגעה לכשל נתנה לי ביטחון ב"בור" של הסקוואט.
חלק גדול מה"כשלים" לכאורה הם פשוט מצבים שאתה מוותר שפיזית כן יכולת לעלות למעלה. תמשיך לעשות סקוואט ותנסה להתקדם במשקל בכל מקרה גם אם תיכשל.
בכלוב לא נפלתי זה היה בראק,יש רק כלוב אחד במכון ואיזה 4 ראקים ,הכלוב היה תפוס ככה תמיד זה ,בכלוב לא פחדתי יכול להיות ששמה לא תהיה תבעיה הזאת?
מה הכוונה?אני צריך לרצות להגיע לכשל כדי לא לפחד מזה?ומה שתיארתה עכשיו זה בדיוק מה שקרה לי.
לי היו צרות רציניות בטווח ה-90-100-110 כשהתחלתי SS. הגעתי לכשל כמה וכמה פעמים וגם לי נהרס הביטחון. עד שכבר לא היה אכפת לי מכשל...הניסיון עצמו של ההגעה לכשל נתנה לי ביטחון ב"בור" של הסקוואט.
חלק גדול מה"כשלים" לכאורה הם פשוט מצבים שאתה מוותר שפיזית כן יכולת לעלות למעלה. תמשיך לעשות סקוואט ותנסה להתקדם במשקל בכל מקרה גם אם תיכשל.