הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט קלאסי

• פותח/ת השרשור ITZIKB
  • פורסם בתאריך

ITZIKB

משתמש פעיל
934
3
נק' מוניטין:
541
934
3
היום לראשונה התחלתי לעשות דדליפט קלאסי, מישהו במכון אמר לי שקשה לגוף להתאושש אחרי תרגיל כזה ולא מומלץ לעשות אותו פעמיים בשבוע.
רציתי לדעת אם יש בזה משהו או שזה לא נכון??

• פותח/ת השרשור
אני עושה AB-דומה למה שייל מקדונלד הזה המליץ, המטרה שלי זה מאסה, אני מתאמן כבר 11 חודש.

הוא צודק במידה מסוימת, אבל אם אתה מתאמן מתחיל(מבחינת משקלי עבודה), תעקוב אחרי SS. במשקלים גבוהים אתה תראה שהוא כן תרגיל מתיש ותיקח יותר מנוחה.

אני עושה AB-דומה למה שייל מקדונלד הזה המליץ, המטרה שלי זה מאסה, אני מתאמן כבר 11 חודש.

קטע, אני גם בודק עכשיו אפשרות לתוכנית הזאת, אתה יכול קצת להביא נתונים של כמה התחזקת?\ חוות דעת על יעילות?

בקשר לשאלה אם אתה עושה את זה נוסח התוכנית של לייל ,זאת אומרת שעד עכשיו עבדת בסקוואט ועכשיו אתה עושה דדליפט ובלי סקוואט אתה כן תתאושש בתור התחלה ,כשתתחיל להתקשות אז תחפש פתרונות.

לאף אחד לא אכפת כמה זמן אתה מתאמן. מה הגובה/משקל/אחוז שומן/משקלי עבודה...

אם אתה מתאמן מתחיל (לפי ההגדרה לא לפי כמה זמן אתה מנוי למכון) אז תוכל להתאושש יופי מדדליפט וחצי שבוע (זה אומר שבוע 1 דדליפט פעמיים שבוע 2 דדליפט פעם אחת) בתנאי שאתה נח ואוכל מספיק.

אני חושב שאם אתה אוכל טוב, ישן מספיק ולא מגזים עם הסטים זה בסדר פעמיים בשבוע.
בכל מקרה תקשיב לגוף שלך

• פותח/ת השרשור
קטע, אני גם בודק עכשיו אפשרות לתוכנית הזאת, אתה יכול קצת להביא נתונים של כמה התחזקת?\ חוות דעת על יעילות?

בקשר לשאלה אם אתה עושה את זה נוסח התוכנית של לייל ,זאת אומרת שעד עכשיו עבדת בסקוואט ועכשיו אתה עושה דדליפט ובלי סקוואט אתה כן תתאושש בתור התחלה ,כשתתחיל להתקשות אז תחפש פתרונות.

רק עכשיו התחלתי אותה אחרי שבחודשיים האחרונים הייתי תקוע במשקלים-לדעתי זה בגלל שלא אכלתי מספיק.
ואני עושה סקאווט גם עכשיו ואחרי זה דדליפט.
לפני זה הייתי עושה AB רגיל כמו שהרוב עושים ועליתי 15 קילו מ-74 ל-89, אבל הגיע הזמן לשינוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית