הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית להמשך מסה אחרי SS .. לייל?

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
לא סייימתי לגמרי יש לי עוד לתת קצת בסקוואט והרבה בדדליפט. אבל..
אני מתחיל להתקשות מאוד ואני רוצה לעבור. אחרי שבניתי כח בסיסי המטרה שלי היא פיתוח גוף, ואני גם לא סובל לעשות סקוואט כל אימון, אז חשבתי במקום לעבור ללינארית לעבור לAB כלשהיא, לקבל גוף יפה יותר(להמשיך להתחזק) ולחטב עם הלינארית עוד חודשיים.

קראתי את המאמרים פה ואני חושב בכיוון של הבלוקין רוטין,אבל אני זקוק לחוות דעת מלומדות משלי.
אני פשוט מפחד להתקע בבנצ' אם אני אעשה לחיצה כל אימון בAB קלאסי, אלא אם זה ממש עדיף על התוכנית של לייל.
ואם כן אז אולי כדאי גם ABC או שזה בזבוז זמן?

אם יש לך עוד לתת אז תתן חבל כי אתה עוד תתגעגע להתקדמות של מתחיל...
ברגע שעשית ריסט פעמיים בסקוט וזה ריסט אמיתי (מספיק אוכל מספיק מנוחה ובלי שטויות) אז תתקדם

אם אתה רוצה להתחזק בלחיצות תעשה תוכנית שתתמקד בהתקדמות.. לא יודע איזה ABC תקדם אותך טוב יותר מ5X5 או טקסס או WS4SB...אנשים גדלו יפה מאד עם התוכניות האלו. WS4SB למשל יש לך ממש חלוקה לupper lower ויום חזרות אז זה הכי קרוב לדעתי למה שאתה מחפש. גם טקסס מומלץ...

שכח הABC זה לא לרמתך אחי והיא גם איזה 5 אימונים בשבוע של קריעת תחת. סתם פציעה.

טקסס\ליניארית יהיה טוב - אם אתה מחטב אז אפשרי FBW\ליניארית\לייל.

אם אתה ממש נגד סקוואט - אתה יכול לבצע לחיצת רגליים (תנועה מלאה 90 מעלות בין ירך לשוק)

ממליץ לינארית.
פירמידה של סקווט כמו בלינארית זה יותר קל נפשית מאשר סקווט על אותו משקל (אקרוס).

• פותח/ת השרשור
שכח הABC זה לא לרמתך אחי והיא גם איזה 5 אימונים בשבוע של קריעת תחת. סתם פציעה.

טקסס\ליניארית יהיה טוב - אם אתה מחטב אז אפשרי FBW\ליניארית\לייל.

אם אתה ממש נגד סקוואט - אתה יכול לבצע לחיצת רגליים (תנועה מלאה 90 מעלות בין ירך לשוק)

זה פחות נגד סקוואט , זה יותר נגד עבודה על רגליים כל אימון זה קורע אותי , כואבות לי הרגליים, אני לא מעלה משקלים ואני לא יכול לרוץ ונהרס לי הכושר.
וגם לקראת הקיץ אני רוצה יותר להשקיע בפלג גוף עליון ולהגדיל את הידיים.
ואני מוכן אפילו להזניח קצת את הכתפיים לטובת החזה כי גם מלחיצה כל אימון קשה לי להתאושש.

אבל לפי מה שאני מבין אני אראה יותר מסה מהלינארית?
כלומר אתם ממש לא ממליצים AB בסגנון אחר?

בשלב הנוכחי שלך - כדי לך לבצע ליניארית. זו דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית