הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Power drop

Dark Muse

משתמש כבוד
1,300
14
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
1,562
1,300
14
לא לא...
לא מדובר בשיטת אימון חדשה, אלא הביטוי שלי למצב הזה שאתם באים לחדר כושר וואלה רוצים לעלות משקל אחרי שצלחתם פעם שעברה משקל מסויים, ואז אתם בחימום כבר מבינים שמשהו לא בסדר.
ואז בא סט העבודה ואופס, בקושי מתרוממים בסקוואט בחזרה השניה. מורידים משקל יותר נמוך מאימון שעבר והופה, גם שם בקושי מתרוממים בחזרה השלישית, הגב מתחיל טיפה לכאוב והברך כשהמוט חוזר צועקת "עייפים היום". ואז מורידים 20 קילו ועושים בקושי 8 חזרות @_@

ואז עוברים ללחיצות חזה וכנ"ל, 10 קילו יורד ובקושי עושים 4 חזרות. ומגיעים לשלב שצריך לעשות דדליפט ואז חושבים "WTF מה אני דפוק בראש? דדליפט ביום כזה יהרוג אותי" ואז לוקחים דאמבלים של 25 קילו ועושים סטיף במקום (כי אפילו להרכיב פלטות על מוט אין כוח).

האמת השינה שלי לא משהו ולא הרגשתי טוב ביום-יומיים האחרונים, לא משהו רציני אבל. כנראה זה השפיע ה-ר-ב-ה יותר ממה שחשבתי.

shit days happen
מתסכל, ואז אחרי שבוע אתה שובר שיא אישי..
הרבה מייעצים להחזיק יומן עם פרטים על אימונים, תזונה, שינה, הרגשה כללית, תחושת אנרגיה באימון, ועוד כל דבר שאפשר, ואז אחרי שיש חודשים של נתונים, לדלות מזה תבנית התנהגות אישית - מה פועל, מה מזיק.

הפעם נראה שיש הסבר, לא? פעם שעברה שברת שיא, אבל זה היה מאמץ גדול גם לCNS - מערכת העצבים - ועוד לא התאוששת (+שינה לא טובה). שווה לבדוק מה היו העומסים, לראות איך יכלת לתת לגוף להתאושש טוב יותר

• פותח/ת השרשור
לא זה לא קשור לאוכל... אני אוכל מספיק.
אולי בגלל השן בינה שנשארה לי תקועה למעלה (אוף עוד ניתוח עכשיו :( ) התחילה לכאוב לי אתמול :(

קורה , תנסה להפיק לקחים למה קרה .
אוכל , שינה , לא נכנסת כמו שצריך להרמה וכו...

אחי גם לי הייתה שן בינה במשך חצי שנה ככהלא נגעתי בא והיא נעלמה פשוט או נפלה אני כבר לא זוכר אחי כרגע לא חייב לעשות ניתוח ניראה לי שזה יעבור לך בהצלחה..

• פותח/ת השרשור
אחי גם לי הייתה שן בינה במשך חצי שנה ככהלא נגעתי בא והיא נעלמה פשוט או נפלה אני כבר לא זוכר אחי כרגע לא חייב לעשות ניתוח ניראה לי שזה יעבור לך בהצלחה..

חחח אני עברתי לפני חודש שני ניתוחים (שלושה חודשים זה לקח) עם אנטיביוטיקה בגלל שכל ארבעת שיני הבינה שלי כלואות (שתיים למעלה כלואות מעל השיניים הטוחנות, והן גבוהות כל כך שהן תקעו שורשים בסינוסים, בגלל זה החלמה ארוכה)

שיני בינה לא נעלמות =]
נשארו לי עוד שתיים בפה, אחת למעלה איפה שכואב לי עכשיו ועוד אחת שלא תפריע בזמן הקרוב...
(שתיהן מכוסות לגמרי בבשר, וישארו ככה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית