עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום אני נמצא כרגע בתקופת מסה ואני רוצה להתחיל להשתמש באבקת חלבונים אז כמה דברים:
יש מלא סוגים אני לא יודע מה הכי מומלץ
איך משתמשים בזה?
תודה מראש:😃😃😃
שלום אני נמצא כרגע בתקופת מסה ואני רוצה להתחיל להשתמש באבקת חלבונים אז כמה דברים:
יש מלא סוגים אני לא יודע מה הכי מומלץ
איך משתמשים בזה?
תודה מראש:😃😃😃
חלבון זה חלבון.
יש הרבה חברות של אבקות חלבון כמו אופטימום BSN וכו'..
אם תקנה את אחד המוצרים האילו המחיר יהיה די יקר וזה לא בגלל שיש בפנים אבקת זהב אלא בגלל שיש להם "שם".
אני לא אומר שהאבקות לא טובות, הכל אותו דבר רק שאנשים משלמים יותר על מותג וזה מיותר.
אם אתה רוצה אבקת חלבון במחיר מאוד זול והטעמים גם סבבה לגמרי אתה מוזמן לרכוש אצלנו את האבקה של interactive.
מה גם שעל אף המחיר הזול מגיע לך בתור חבר פורום הנחה של 10% ממחיר המוצר. (הנחה די משמעותית)
בכל אופן, אני מציע שתבדוק אם אתה באמת צריך את האבקה ואתה לא קונה סתם.
אתה צריך להכניס לגוף כ3 ג' חלבון לכל קילו ממשקלך.
אני מניח שתצטרך את האבקה אבל תבדוק בכל זאת. (אנחנו רוצים שתהיה מרוצה מהמוצר ולא תגיד "חבל שקניתי אם אני לא צריך" כי קודם כל זה יושר)
בברכה,צוות אינטראקטיב ישראל.
מאיפה הבאת שצריך להכניס 3גרם חלבון על כל קילו ??חלבון זה חלבון.
יש הרבה חברות של אבקות חלבון כמו אופטימום BSN וכו'..
אם תקנה את אחד המוצרים האילו המחיר יהיה די יקר וזה לא בגלל שיש בפנים אבקת זהב אלא בגלל שיש להם "שם".
אני לא אומר שהאבקות לא טובות, הכל אותו דבר רק שאנשים משלמים יותר על מותג וזה מיותר.
אם אתה רוצה אבקת חלבון במחיר מאוד זול והטעמים גם סבבה לגמרי אתה מוזמן לרכוש אצלנו את האבקה של interactive.
מה גם שעל אף המחיר הזול מגיע לך בתור חבר פורום הנחה של 10% ממחיר המוצר. (הנחה די משמעותית)
בכל אופן, אני מציע שתבדוק אם אתה באמת צריך את האבקה ואתה לא קונה סתם.
אתה צריך להכניס לגוף כ3 ג' חלבון לכל קילו ממשקלך.
אני מניח שתצטרך את האבקה אבל תבדוק בכל זאת. (אנחנו רוצים שתהיה מרוצה מהמוצר ולא תגיד "חבל שקניתי אם אני לא צריך" כי קודם כל זה יושר)
בברכה,צוות אינטראקטיב ישראל.
מאיפה הבאת שצריך להכניס 3גרם חלבון על כל קילו ??
איזה חרטוט...
לפותח הנושא אני מציע לך לבדוק באמת לפי המדריך שיש באתר כמה חלבון אתה צריך
מאיפה הבאת שצריך להכניס 3גרם חלבון על כל קילו ??
איזה חרטוט...
לפותח הנושא אני מציע לך לבדוק באמת לפי המדריך שיש באתר כמה חלבון אתה צריך
הקטע ש"תסתום" זו לא דרך דיבור מקובלת בפורום הזה, אחרת "תעוף".כולה אבקה אחי..
אתה לא מתחתן פשוט תקנה ,תשתה ותסתום מה הקטע?
הקטע ש"תסתום" זו לא דרך דיבור מקובלת בפורום הזה, אחרת "תעוף".
וכל הודעה שלך הייתה באמת פיסגת יצירה מחשבתית ואמנותית.פחח רק אל תעיפו אותי מהפורום לאאא...:(
ישלי כבר 6 הודעות ואני רשום חצי שנה נו מהה..
עזוב אני לא נכנס איתך לזה, אם הייתה יוצא קצת מה LSB שלך היתה מבין שיש דבריםם יותר חשבוים ושתמיד אפשר לפתוח משתמש חדש 😣 .. לא שכזה מעניין פה.. ;ssagsz
ועשיתי לך עם סמילים המחשות שתבין למה ניראה לי יש שם בעייה..
פחח רק אל תעיפו אותי מהפורום לאאא...:(
ישלי כבר 6 הודעות ואני רשום חצי שנה נו מהה..
עזוב אני לא נכנס איתך לזה, אם הייתה יוצא קצת מה LSB שלך היתה מבין שיש דבריםם יותר חשבוים ושתמיד אפשר לפתוח משתמש חדש 😣 .. לא שכזה מעניין פה.. ;ssagsz
ועשיתי לך עם סמילים המחשות שתבין למה ניראה לי יש שם בעייה..