הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני יודע אם יש לי חוסר בויטמנים?

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
בוקר טוב,
נניח שיש לי חוסר בויטמנים.
אני כמעט ולא אוכל ירקות במשך היום, אולי בקטנה ירק אחד וזה גם לא בטוח.

1. השאלה היא איך אני יודע איזה ויטמנים חסרים לי?(כנראה בדיקות דם?)
  2. איך אני יודע מה הערך שאני צריך למשל לויטמין C כל יום?
  3. והאם מולטי-ויטמין משלים את חוסר הויטמנים במקום הירקות?

שמע פעם אחר פעם אתה פותח אשכולות - אם שאלות אישיות שזה בסדר - אבל הם נענו ונחפרו פה בפורום.

נסה להשתמש בחיפוש - ואל תענה לי שאתה לא מוצא או אין את זה. כי יש ובדקתי 😃

דבר שני, וזה בסדר יש פה בפורום נושא של ייעוץ אישי שיכול מאוד שיעזור לך בכל הנושא של תזונה והכוונה. זה לא עניין יקר ויכול ליהיות שבשבילך זה סוג של פתרון.

שמע פעם אחר פעם אתה פותח אשכולות - אם שאלות אישיות שזה בסדר - אבל הם נענו ונחפרו פה בפורום.

נסה להשתמש בחיפוש - ואל תענה לי שאתה לא מוצא או אין את זה. כי יש ובדקתי 😃

דבר שני, וזה בסדר יש פה בפורום נושא של ייעוץ אישי שיכול מאוד שיעזור לך בכל הנושא של תזונה והכוונה. זה לא עניין יקר ויכול ליהיות שבשבילך זה סוג של פתרון.

ניראה לי שהוא מכיר את עניין הייעוץ אישי.
אפילו די מקרוב 😉

• פותח/ת השרשור
העיפו אותי מהייעוץ אישי.. אני אנסה למצוא תשובות בחיפוש

---------- התגובה התווספה ב 14:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:08 ----------

אין תשובות חד משמעיות בחיפוש.
מצאתי את דף XLS של משה, עוד אשכול של תומר..
התשובות והוויכוח בכל אשכול הוא לא חד-משמעי.
תוכל לענות לי על השאלות בצורה חד משמעית כדי שאוכל להתקדם הלאה בבקשה?

• פותח/ת השרשור
קשה לכם לענות? שוב פעם, אני לא מוצא מידע באינטרנט וגם אם אני אמצא משהו אתם תתחילו להתווכח או לסטות למקומות אחרים..
תענו על השאלות ותפסיקו לבזבז את זמני ואת זמנכם.
אם אתם לא יודעים את התשובה (ואני מאמין שרובכם לא יודעים) אז פשוט אל תגיבו.

1-בדיקות דם כלליות
2-התחליף הוא מולטיויטמין, אבל זה גם לא תחליף אידיאלי.
תנסה לאכול לפחות 2-3 ירקות שלמים כאילו שאתה אוהב ביום, זה יסדר אותך גם מבחינת הסיבים (בהנחה שאתה אוכל עוד פחמימות).
ויטמינים ומינרלים יכולים להשפיע על התהליך בעקיפין ע"י הרבה גורמים ועיקובים, בגדול זה נחוץ לכל תקופה, גם לאנשים שלא מתאמנים. (תשובה של משה במקור)

---------- התגובה התווספה ב 18:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:07 ----------

הכי חזק להיות בבאן 2.
😛
קצר וקולע...

• פותח/ת השרשור
1-בדיקות דם כלליות
2-התחליף הוא מולטיויטמין, אבל זה גם לא תחליף אידיאלי.
תנסה לאכול לפחות 2-3 ירקות שלמים כאילו שאתה אוהב ביום, זה יסדר אותך גם מבחינת הסיבים (בהנחה שאתה אוכל עוד פחמימות).
ויטמינים ומינרלים יכולים להשפיע על התהליך בעקיפין ע"י הרבה גורמים ועיקובים, בגדול זה נחוץ לכל תקופה, גם לאנשים שלא מתאמנים. (תשובה של משה במקור)
תודה רבה, בעיקרון איך אני יודע כמה ויטמין C אני צריך, ויטמין D וכו'?

קשה לכם לענות? שוב פעם, אני לא מוצא מידע באינטרנט וגם אם אני אמצא משהו אתם תתחילו להתווכח או לסטות למקומות אחרים..
תענו על השאלות ותפסיקו לבזבז את זמני ואת זמנכם.
אם אתם לא יודעים את התשובה (ואני מאמין שרובכם לא יודעים) אז פשוט אל תגיבו.

תפסיק לבלבל את המוח. התשובות לשאלות שלך נענו בפורום מספיק פעמים. תשתמש במנוע החיפוש ותפסיק לחפש שיאכילו אותך בכפית.

• פותח/ת השרשור
תפסיק לבלבל את המוח. התשובות לשאלות שלך נענו בפורום מספיק פעמים. תשתמש במנוע החיפוש ותפסיק לחפש שיאכילו אותך בכפית.
תקרא תגובות קודמות שלי ותראה שחיפשתי ומצאתי תגובות לא חד משמעיות ולא מספקות.

תודה רבה, בעיקרון איך אני יודע כמה ויטמין C אני צריך, ויטמין D וכו'?
הצריכה היומית המומלצת של ויטמין C למבוגרים היא 90 מ"ג ליום לגבר ו 75 מ"ג ליום לאישה.
ויטמין D הוא קצת יותר"טריקי".
שלא כמו ויטמינים אחרים הנקלטים בגופנו דרך המזון, המקור העיקרי לוויטמין D הוא בקרינת השמש ורק כחמישה עד עשרה אחוזים מוויטמין D מגיעים מהמזון. אין אפשרות מעשית להגיע לרמות סבירות של הוויטמין ללא חשיפה מספקת לשמש ו/או צריכתו כתוסף מזון.
הכמות הרשמית המומלצת כיום על ידי משרד הבריאות היא 400 יחב"ל ליום. אך על פי מחקרים חדשים, ממליצים החוקרים על 1,000 עד 2,000 יחידות ויטמין D ליום.

• פותח/ת השרשור
הצריכה היומית המומלצת של ויטמין C למבוגרים היא 90 מ"ג ליום לגבר ו 75 מ"ג ליום לאישה.
ויטמין D הוא קצת יותר"טריקי".
שלא כמו ויטמינים אחרים הנקלטים בגופנו דרך המזון, המקור העיקרי לוויטמין D הוא בקרינת השמש ורק כחמישה עד עשרה אחוזים מוויטמין D מגיעים מהמזון. אין אפשרות מעשית להגיע לרמות סבירות של הוויטמין ללא חשיפה מספקת לשמש ו/או צריכתו כתוסף מזון.
הכמות הרשמית המומלצת כיום על ידי משרד הבריאות היא 400 יחב"ל ליום. אך על פי מחקרים חדשים, ממליצים החוקרים על 1,000 עד 2,000 יחידות ויטמין D ליום.
תודה

הי!!

אני פתחתי יוזר בפורום רק בשביל למכור מוצרים שלי אז אל תתייחסו אלי בשום פנים ואופן!!

לימור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית