הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שלושה חודשים של מאסה אחרי חיטוב

• פותח/ת השרשור mik2211
  • פורסם בתאריך
תפריט ג.ג טיפוסי, אתה סובל לחינם חבר ואתה לא יורד במשקל כי אצל התזונאי שאתה הולך אליו הוא לא שמע את הדבר הזה שנקרא "העמסות" או יציאה לגירעון נטראלי/חיובי כדי לאזן מאזן הורמונאלי.
זה מה שקורה כשנמצאים במאזן שלילי כמה חודשים טובים.

• פותח/ת השרשור
תפריט ג.ג טיפוסי, אתה סובל לחינם חבר ואתה לא יורד במשקל כי אצל התזונאי שאתה הולך אליו הוא לא שמע את הדבר הזה שנקרא "העמסות" או יציאה לגירעון נטראלי/חיובי כדי לאזן מאזן הורמונאלי.
זה מה שקורה כשנמצאים במאזן שלילי כמה חודשים טובים.

הבנתי שאתה יודע אצל איזה תזונאי אני, יפה לך לדעת לפי התפריט שזה הוא חחח
אבל עובדה בשטח שהוא בונה תפריטים לאנשים שמתאמנים שנים כבר ולא למתחילים!
למשל מר ישראל 2008 ועוד כמה שמות שאני לא יפרט עכשיו....

דווקא הוא דיבר איתי על איזו תוכנית של ud לעלייה במסה, הוא רוצה שאני יעשה איזה סיקל של
6 שבועות. שמעת על ud לגדילה?

דווקא הוא דיבר איתי על איזו תוכנית של ud לעלייה במסה, הוא רוצה שאני יעשה איזה סיקל של
תמסור לו שהוא מלך הליצנים ואתה הולך לייעוץ אישי אצל בן אדם שאין לו שום הסמכה לתת לך ייעוץ אישי. אין לו תואר, הוא בחיים לא היה סטודנט אפילו לתזונה או משהו שקרוב לזה וסה"כ יש לו תעודת מדריך כושר.
זה שהוא מכין אנשים למר ישראל בלה בלה, הוא לא. הם מכינים את עצמם ובגלל שהם מקבלים ממנו תוספי תזונה בזול הם מביאים לו קרדיט ואומרים שהם בחסותו. כבר היו מספר תביעות של מספר מתאמנים כמו מאור זרזד ועמית ספיר שהוא לקח עליהם כביכול חסות ללא רשותם והיה אז בלאגן.
בקיצור חבר, תתחיל לקרוא במקום להקשיב לאנשים שאין להם מושג מה הם עושים, יש לך את הפורטל מאמרים שיתן לך את כל הידע הנדרש ותחסוך הרבה כסף לטווח הארוך.

אם הוא כזה תותח, למה אתה בפורום מתייעץ איתנו?

• פותח/ת השרשור
תמסור לו שהוא מלך הליצנים ואתה הולך לייעוץ אישי אצל בן אדם שאין לו שום הסמכה לתת לך ייעוץ אישי. אין לו תואר, הוא בחיים לא היה סטודנט אפילו לתזונה או משהו שקרוב לזה וסה"כ יש לו תעודת מדריך כושר.
זה שהוא מכין אנשים למר ישראל בלה בלה, הוא לא. הם מכינים את עצמם ובגלל שהם מקבלים ממנו תוספי תזונה בזול הם מביאים לו קרדיט ואומרים שהם בחסותו. כבר היו מספר תביעות של מספר מתאמנים כמו מאור זרזד ועמית ספיר שהוא לקח עליהם כביכול חסות ללא רשותם והיה אז בלאגן.
בקיצור חבר, תתחיל לקרוא במקום להקשיב לאנשים שאין להם מושג מה הם עושים, יש לך את הפורטל מאמרים שיתן לך את כל הידע הנדרש ותחסוך הרבה כסף לטווח הארוך.

בוא נגיד שלפי איך שאתה מדבר כניראה היה לך עבר רע איתו אז למה שהקשיב לך בעניין הזה
שאתה אומר שהוא חרא של תזונאי וכל זה ... יש לך הוכחות לגבי כל מה שאמרת ?

ו- emz תמיד טוב לקבל חוות דעת נוספת מאוד אנשי מקצוע !

שמע עכשיו ברצינות - אם על 1600 קלוריות זה מצב הניטראליי שלך על 90 קילו מצבך לא טוב.

שאל את עצמך איך הגעת למצב הזה שהRMR שלך נמוך כ"כ.

לי נראה שיש לך ספקות לך מלחתחילה העלית תמונות.

האדם לא תזונאי!

• פותח/ת השרשור
שמע עכשיו ברצינות - אם על 1600 קלוריות זה מצב הניטראליי שלך על 90 קילו מצבך לא טוב.

שאל את עצמך איך הגעת למצב הזה שהRMR שלך נמוך כ"כ.

לי נראה שיש לך ספקות לך מלחתחילה העלית תמונות.

האדם לא תזונאי!

אז מה עלי לעשות כדי להגיע לrmr כמו שלי ובלי להשמין ולתקן את המצב כמו שמשה אמר למעלה
זה נכון אני הייתי הרבה זמן בגירעון קלורי קרוב לשנה וחצי הרזתי יותר מ40 קילו !

יש פיתרון?

בשלב הראשון - במקומך הייתי מתחיל לקרוא קצת חומר בנושא הנה חומר התחלתי רלוונט (הפורטל נועד לאנשים כמוך וכמוני ומספק חומר בצורה מובנת ודי תמציתית).
הכל דורש עבודה קשה והשקעה - לחלקינו פחות 😃, בכל מקרה כדאי להבין מה צריך להיות.

נ.ב. הדבר האחרון במצבך זה דיאטות כדוגמת UD2 - זו דעתי!

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

http://www.kilogram.co.il/806/set-point-למה-קשה-לשמור-על-המשקל-החדש/

http://www.kilogram.co.il/153/חילוף-חומרים-bmr/

http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

נערך לאחרונה:
בנאדם, הבלוטת תריס שלך הלכה כנראה לאיבוד, צא לתפריט חיובי, לך תעשה בדיקת דם לברר מה נסגר עם התירואיד שלך, לפי איך שזה נראה אין קשר לספיחת נוזלים או לא. גם אני הייתי שמן, גם אני ירדתי 25 ק"ג ואני כבר מעל שנתיים שומר על אחוז שומן של 10 ומטה ובמסה לא עולה יותר מ-12% ואוכל בחיטוב 2000 קלוריות ויש לציין שאני רק 68 ק"ג.

בקיצור...תמשיך ככה תגיע רחוק, רחוק מהיעד שלך.

בהצלחה,

נערך לאחרונה:
אחי היקר. הסיבה שאתה תקוע ולא מצליח לרדת וכאשר אתה מתחיל לאכול זה נראה כאילו אתה ספוג זה מכיוון שחילוף החומרים שלך ברצפה. כדי לתקן את הבעיה אתה צריך להתחיל להוסיף קלוריות בהדרגה. על מנת לעורר את חילוף החומרים שלך. הגוף שלך הוא נמצב סטרס ואין מצב בעולם שאת תראה תוצאות ככה. אני מסכים אם משה שהתפריט ש ג.ג נתן לך זה מממ לא רציני במקרה הטוב. עובדה שזה לא מתאים לך ואתה לא רואה תוצאות ומתוסכל מהמצב. אני מאוד ממליץ לך לעשות בדיקת דם על מנת לוודא שהכל תקין ושאין לך מצבים קליניים ותסמונות מטבולייות כאלה ואחרות. ולהשאר במצב שאתה עכשיו שאתה בספקות על מה לעשות חיטוב מסה לאכול לא לאכול. זה מסתכל ועוד יותר מכניס את המערכות שלך לסטרס. אתה נמצא במעגל קסמים שקשה לצאת ממנו. אני ממליץ לך להתחיל ללמוד את כל נושא התזונה ואימונים ותמיד תמיד תשאף ללמוד לבד ולא לבלוע כמו עיוור מה ש ג.ג או כל בן אחר אומר לך. תמיד תשאל שאלות. וסבלונות סבונות סבלנות זה שם המשחק. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם באמת ממש תודה קראתי את המאמרים שmoon נתן לי והגעתי לתוצאות האלו:

חלבון: 180
פחמימה: 250
שומן: 65
קלוריות: 2300

לבנות לעצמי תפריט כזה כאילו לקפוץ מ-1600 קלוריות ל-2300 ?
ואם כן אחרי כמה זמן אני יכול לראות שהגוף שלי נטרלי במאזן קלורי הזה אחרי שבוע שבועיים, יותר?

---------- התגובה התווספה ב 13:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:58 ----------

אחי היקר. הסיבה שאתה תקוע ולא מצליח לרדת וכאשר אתה מתחיל לאכול זה נראה כאילו אתה ספוג זה מכיוון שחילוף החומרים שלך ברצפה. כדי לתקן את הבעיה אתה צריך להתחיל להוסיף קלוריות בהדרגה. על מנת לעורר את חילוף החומרים שלך. הגוף שלך הוא נמצב סטרס ואין מצב בעולם שאת תראה תוצאות ככה. אני מסכים אם משה שהתפריט ש ג.ג נתן לך זה מממ לא רציני במקרה הטוב. עובדה שזה לא מתאים לך ואתה לא רואה תוצאות ומתוסכל מהמצב. אני מאוד ממליץ לך לעשות בדיקת דם על מנת לוודא שהכל תקין ושאין לך מצבים קליניים ותסמונות מטבולייות כאלה ואחרות. ולהשאר במצב שאתה עכשיו שאתה בספקות על מה לעשות חיטוב מסה לאכול לא לאכול. זה מסתכל ועוד יותר מכניס את המערכות שלך לסטרס. אתה נמצא במעגל קסמים שקשה לצאת ממנו. אני ממליץ לך להתחיל ללמוד את כל נושא התזונה ואימונים ותמיד תמיד תשאף ללמוד לבד ולא לבלוע כמו עיוור מה ש ג.ג או כל בן אחר אומר לך. תמיד תשאל שאלות. וסבלונות סבונות סבלנות זה שם המשחק. בהצלחה.

תודה רבה עזרת לי מאוד אחי !!!

בכיף. על תקפוץ ישר מ 1600 2300 תעלה 1800-2000 ותוסיף 100 כל שבוע.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה אני יעשה ניסיון של כמה שבועות ניראה איך ילך אני יעדכן אתכם!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית