הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר --> מאמר חדש!

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
האם פעילות אירובית נדרשת בזמן עלייה במסת השריר? האם נאבד שריר בזמן שנעביר דקות ארוכות על ההליכון? כמה אירובי נדרש לעשות בתקופת המאסה? כל זאת במאמר הבא.

פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר

תהנו!

bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif
מי שרוצה לקבל מאמרים בזמן אמת, אנא הכניסו את כתובת האימייל שלכם בצד ימין של האתר, תחת עידכונים בדואר אלקטרוני, ותצטרפו למאות המנויים שלנו.
bananen_smilies074.gif
bananen_smilies066.gif

נהנתי מאד לקרוא את המאמר,האמת שגם הוספתי לעצמי פעילות אירובית בתקופת המאסה האחרונה ואני לא מצטער על זה לרגע ומרגיש פחות נפוח ,יש גם הרגשה טובה יותר מבחינת התאוששות הגוף.

אז מה עדיף, ספרינטים או פעילות אירובית מתונה במסה? ;a2gasg

במסה אני חושב שעדיף פעילות אירובית מתונה.
תזכור שאימון אירובי עצים יכול לפגוע בהתאוששות, ואתה גם לא מחפש להתחטב, מה ששם הספירנטים כן עוזרים לך.

למה מומלץ משקה פחממות + חלבון אחרי האימון?, הדעה הרווחת פה בפורם היא שאין כזה דבר "חלון הזדמנויות"..

במסה אני חושב שעדיף פעילות אירובית מתונה.
תזכור שאימון אירובי עצים יכול לפגוע בהתאוששות, ואתה גם לא מחפש להתחטב, מה ששם הספירנטים כן עוזרים לך.

ספרינטים זה בכלל נחשב לפעילות אירובית עצימה? זה לא דיי אנאירובי?

ספרינטים זה בכלל נחשב לפעילות אירובית עצימה? זה לא דיי אנאירובי?

ספרינט אחד זה אנאירובי. אבל כשאתה חוזר על זה כמה פעמים זה הופך לאירובי. לפי הספר ריצה אנאירובית היא כאשר היא פחות מ2-3 דקות, תלוי במתאמן.
הספרינטים בד"כ מגיעים ל10 ולפעמים גם ל25 דקות של פעילות אינטנסיבית, ככה שזה אירובי.

ספרינט אחד זה אנאירובי. אבל כשאתה חוזר על זה כמה פעמים זה הופך לאירובי. לפי הספר ריצה אנאירובית היא כאשר היא פחות מ2-3 דקות, תלוי במתאמן.
הספרינטים בד"כ מגיעים ל10 ולפעמים גם ל25 דקות של פעילות אינטנסיבית, ככה שזה אירובי.

אז אני יכול להגיד שאני עושה אירובי חח

המאמר קצת מתנגש במה שהיה רשום במאמר על הספרינטים , ובעיקר ספרינטים במאסה לא?
הרי הספרינטים נחשבים לפעילות מאוד עצימה ובמאמר הזה לייל לא בדיוק מתלהב מיותר מאירובי קל בינוני בתקופת מאסה..

למה מומלץ משקה פחממות + חלבון אחרי האימון?, הדעה הרווחת פה בפורם היא שאין כזה דבר "חלון הזדמנויות"..
לייל עדיין מאמין בזה, היה לו ויכוח ארוך עם בנצרום באחד המאמרים על זה, בנצרום ניצח, לייל אמר לו שהוא לא מבין כלום והוא אפס ושהוא מלך העולם.

המאמר קצת מתנגש במה שהיה רשום במאמר על הספרינטים , ובעיקר ספרינטים במאסה לא?
הרי הספרינטים נחשבים לפעילות מאוד עצימה ובמאמר הזה לייל לא בדיוק מתלהב מיותר מאירובי קל בינוני בתקופת מאסה..

זה תלוי כמה אימוני רגליים אתה עושה בשבוע. אם אתה עושה משהו כמו SS לעשות גם ספרינטים יהיה לא כל כך חכם. אם אתה עושה 1-2 פעמים בשבוע אימוני רגליים זה כבר סיפור אחר ואולי כן אפשר לשלב.

לייל עדיין מאמין בזה, היה לו ויכוח ארוך עם בנצרום באחד המאמרים על זה, בנצרום ניצח, לייל אמר לו שהוא לא מבין כלום והוא אפס ושהוא מלך העולם.

.

זה בגלל שלייל הוא האלוהים 🖕

מושיקו, האם גם בחיטוב ספרינטים (פרק זמן של 20 דקות בערך) ייחשבו כפעילות אירובית?
(כלומר לא יזיקו להתאוששות הבעייתית גם ככה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית