הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי חצי שנה שלי ייעוץ באתר - עדיין באמצע התהליך

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
לא, הוא מבצע AB ארבע פעמים בשבוע עם תרגילים מורכבים.
יש הרבה סיבות למה לא עשינו תוכנית כמו SS או מדקאו:
1. הוא לא היה מוכן להעמיס קלוריות ובצדק (עבר של המתאמן + מצב קיים).
2. עקב סעיף 1 הוא לא היה מתאושש בין האימונים והיה מבזבז זמן.
3. זה לא התאים לאורח החיים שלו ולעבודה שהוא עסק בה.
4. עוד דברים שלא אמורים לעניין את הקהילה.

מעט האנשים שהבאתי להם SS או מדקאו בייעוץ אישי, רובם גם אומרים מראש שהם לא מעוניינים בתוכניות הללו ואני מבין גם למה:
1. אכילה מטורפת תוך כדי עלייה בשומן לפעמים מוגזמת שלא אמורה להתרחש אבל המרדף אחרי המשקלים עושה את זה ולאחר מכן התשלום בחיטוב כואב, במיוחד לאנשים שעולים שומן בקצב מאוד מהיר
2. דורש המון השקעה ולעיתים לא מתאים לאורח חייו של האדם. אם אתה לומד + עובד ויש לך אולי 40-60 דקות פנויות ביום שלך 2-3 פעמים בשבוע להתאמן, הדבר האחרון שתרצה זה לעשות אימון SS של שעתיים. סדר עדיפויות סה"כ.
3. כמו שאפשר לראות, אפשר לגדול גם מתוכניות אחרות שמותאמות אישית לחייו של המתאמן, לא הכל מתחיל ונגמר ב SS, למרות שאני ממש בעד אבל גם לתוכניות הללו יש גבולות ומגבלות.

אני 1.65 גובה.. אני אגיע לכ-70 קילו ואחטב..

אני לא מחפש להיות גדול ומאסיבי, אני מחפש לרוב את החיטוב של השרירים כי עם הגודל הנוכחי שלי אני מרוצה..

ותודה על התגובות!!

אתה בדרך מצויינת ועכשיו אתה ניראה די נורמלי.
לפני כן היית רזה מאוד.

אויש מה זה השטויות האלה מסה מלוכלכת תעלה כאילו אין מחר????? הגוף מגיע למצבים שהוא לא יכול לעלות יותר נקי ורוב הקלוריות שיתוספו יאגרו כשומן במצב כזה יש להכנס למאזן שלילי לזמן קצר ואז לחזור לאט לאט למאזן חיובי רק ככה עולים נקי ושומרים על הבריאות. 50 קילו או לא זה לא רלוונטי. הבחור הוא לא אקטמורפי לפי המבנה גוף שלו או יותר אנדומורפי. ואכילה לא מבוקרת ללא ספק תביא אותו לעליה רבה באחוזי השומן. בקיצור ידיד יש לך יועצים תקשיב למה שהם אומרים לך עושה רושם שדברים מתקדמים בכיוון חיובי.

מסכים בכל מילה, אני עשיתי מסה מלוכלכת ועליתי המון שומן ועוד יש לי מבנה גוף אנדומורפי אז עכשיו אני משלם בחיטוב.
משלם ביוקר.

חיפשתי.. זה מה שהגעתי.. וזה לא כל כך נראה כמוני..

זה תיאור שרק בא לתאר מה סוג מבנה הגוף שלך זה לא אומר שאתה אנדומורפי טהור יכול להיות שילובים בין הסוגים. יש לך מותניים רחבות יחסית ורואים שאתה נוטה לאגור שומן באיזור הבטן.
יש לך מבנה טיפה של שעון חול. בגלל זה אני אומר תמשיך לעשות מה שהיועצים אומרים לך הם יודעים על מה הם מדברים ואל תקשיב לכל מני שטויות כגון "תאכל כאילו אין מחר" וקישקושים מהסוג הזה. בהצלחה לך

אני גם לפני צבא אכלתי המון (עליתי 23 ק"ג) וסתם נהייתי בלון ואז שילמתי בחיטוב ארוך (ירדתי את כל ה23 ק"ג) והתגייסתי..., אני לא יעשה את זה יותר.

עכשיו אני פחות או יותר ב SET POINT (קצת מעל) והולך סבבה לגמרי...

כל הכבוד!
שינוי מכובד מאוד,אני מתאר לעצמי שיש לך משמעת ברזל מה שתורם לעניין.
בהצלחה בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית