הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיזור תכנית על מהלך היום

• פותח/ת השרשור Bar2
  • פורסם בתאריך

Bar2

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
האם יש בעיה כלשהי אם אני מפזר תכנית אימונים על מהלך היום ,10-15 דק' עושה סקוואט עוזב, אחרי עוד איזה שעה שעתיים דדליפט,מתח ואז עוד אחרי כמה זמן עושה בנצ'..

מבחינת התהליכים שבגוף אמורה להיות עם זה בעיה ממשית?

אני יודע שזה ממש מפגר לעשות דבר כזה אבל בזמן הקרוב זאת יכולה להיות הדרך היחידה שלי להמשיך להתאמן חח

נערך לאחרונה:
יש עם זה הרבה בעיות - התאוששות, חימום כל פעם, איבוד פוקוס, איבוד אלמנט הריכוז והבנייה של התוכנית, איבוד עיקרון ההעמסה הפרוגרסיבית (שהיא לא רק מאימון לאימון אלא גם מתרגיל לתרגיל). בוא נגיד שזה מאוד לא מקובל ושאי אפשר יהיה להתקדם עם זה לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
יש עם זה הרבה בעיות - התאוששות, חימום כל פעם, איבוד פוקוס, איבוד אלמנט הריכוז והבנייה של התוכנית, איבוד עיקרון ההעמסה הפרוגרסיבית (שהיא לא רק מאימון לאימון אלא גם מתרגיל לתרגיל). בוא נגיד שזה מאוד לא מקובל ושאי אפשר יהיה להתקדם עם זה לאורך זמן.

לפי מה שאני מבין הבעיה העיקרית באמת היא ההתאוששות, אני לא מחפש להעלות עוד מסת שריר אלא פשוט לשמור על הקיים ולנסות כמה שיותר להתקדם בכוח/לשמור על הקיים, בכל מקרה לא היית לוקח בחשבון את האופציה לפזר תכנית (שכוללת מעט מאוד תרגילים 3-4) כאופציה אחרונה? ותוכל בבקשה להסביר לי על הבעיה בהתאוששות בין התרגילים כלומר סקוואט כבד,מנוחה (כפויה) של שעה-שעתיים ובנצ'/דדליפט כבד..

לואי רושם בספר שלו שמתאמנים במזרח אירופה היו עושים 6 אימונים ביום !

אתה לא אחד מהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית