עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנץ' פרס זה יד אחורית וחזה
מתח זה גב,יד אחורית
סקווט ודדליפט אני לא יודע, תרגילים מסובכים ביותר ולא שווים את המאמץ..
חח אחרי 3 חודשים של תיסכול לא הצלחתי להיות עם טכניקה נכונה. אותי אישית זה הרג מבפנים, במיוחד התמיכה הטובה שהייתה פה בפורום.
בנץ' פרס זה יד אחורית וחזה
מתח זה גב,יד אחורית
סקווט ודדליפט אני לא יודע, תרגילים מסובכים ביותר ולא שווים את המאמץ..
לפחות בשבילי זה "מתקיים"😣HAHAHAHAH!
... oh wait... you're serious.
😵
מה אני אעשה... כנראה שאני צריך מדריך כושר צמוד שיעזור לי במשך כל התנועהכי אתה לא מקשיב אולי למה שאומרים לך ?!
העלית לפה 1001 סרטונים וכל פעם מעירים לך על אותם דברים,ואתה עדיין חוזר על הטעויות..
מה לעשות שאני לא מצליח לעשות סקווט ודדליפט? פשוט שובר לי את הגב..
---------- התגובה התווספה ב 18:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:15 ----------
וגם ת'ברכיים שבר לי לחודש שלם..
לא אמרתי שזה ביזבוז זמן, אמרתי שזה לא שווה את המאמץ אחרי שאתה מנסה שלושה חודשים ואתה לא מצליח לעשות כלום נכון.אם לא עשית טכניקה טובה והעמסת משקל אז זה מה שקורה.
גם אם הטכניקה טובה בהתחלה ( עד שמתרגלים) יש כל הזמן דומס בגב וכאבים בברכיים וזה עובר עם הזמן.
אם תקפיד על טכניקה טובה זה רק יעזור. בכל מקרה, להגיד שזה בזבוז זמן זה ליצנות
לפחות בשבילי זה "מתקיים"😣
מה זה אומר?!
![]()
מה זה אומר?!
![]()
שהוא לא יודע אנגלית?
נו בסדר, זה מאוד אינדיווידואלי. יש כאלה שקשה לקלוט להם תנועות מוטוריות, לדוג'. בהתחשב במה שאתה לומד, כנראה לך היה קצת יותר קשה לקלוט את לוח הכפל ובגד כפת בראש מילה.
---------- התגובה התווספה ב 18:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:18 ----------
מה אני אעשה... כנראה שאני צריך מדריך כושר צמוד שיעזור לי במשך כל התנועה
תראה, אם הידיים שלך צמודות אחת לשנייה זה יותר עובד על היד קדמית, אם אתה עושה ביניהם רווח גדול אז זה יותר עובד על הגב. אני מניח שזה גם עובד על יד אחורית..כן, המבנה האנטומי שלך שונה משלי. אצלך במתח יד אחורית עובדת ולא קדמית.😵
תראה, אם הידיים שלך צמודות אחת לשנייה זה יותר עובד על היד קדמית, אם אתה עושה ביניהם רווח גדול אז זה יותר עובד על הגב. אני מניח שזה גם עובד על יד אחורית..
לא נורא אז טעיתי, זה בריא לטעות 😃
לפי האשכול הזה (ועוד 200 אחרים) ברור למה הקהילה פה לא מתפתחת לפי 2 לפחות ממה שהיא עכשיו.
כל אחד חדש שלא יודע אתם ישר מתעצבנים עליו במקום לבוא בראש של לעזור לו וברוך הבא.
קצת קבלת פנים. באמת.