ייעוץ מהם שלושת התרגילים הכי טובים להגדלת יד קדמית?

• פותח/ת השרשור elirev4
  • פורסם בתאריך

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
כבר המון זמן שאני מנסה לפתח את היד הקדמית שלי ואני לא כל כך רואה תוצאות
רציתי לדעת איזה שלושה תרגילים הם הכי מובילים להגדלת היד הקדמית שלי.

תודה מראש:D:D:D

אם אתה מדבר על אנרכיסט... הוא לא חדש כאן.... והוא פרדוקס זה הטבע ;tasaz;asg3a:s13:

זה אפילו לא משנה אם הוא חדש או לא.
כל אחד שחושב קצת אחרת מכם אתם ישר עפים עליו.
בייחוד לטימוס וחברים. חלאס, אם אין לכם משהו חכם להגיד, אל תגידו. וחוץ מלרדת על אחרים ובכך לצאת "גברים", אין לכם הרבה מה להגיד.

בייחוד לטימוס וחברים. חלאס, אם אין לכם משהו חכם להגיד, אל תגידו. וחוץ מלרדת על אחרים ובכך לצאת "גברים", אין לכם הרבה מה להגיד.

לאנארכיסט יש היסטוריה נחמדה מאוד בפורום הזה והצליח במעט מאוד זמן לעלות על העצבים של בערך כל הפורום עם התגובות שלו
אם בא לך חפש קצת אשכולות שלו

וכה אין לנו באמצת יותר מדי המ לשתף ולהגיד .... אנחנו סתם אוהיבם לצאת גברים ...

הוא כל יום פותח 7 אשכולות.
אתמול זה היה על זה שהוא רוצה להתחיל קרוספיט+ קפיצה בחבל ושכיבות שמיכה משהו כזה+ הטעה באשכול הזה אנשים.

מה לעשות שאני לא מצליח לעשות סקווט ודדליפט? פשוט שובר לי את הגב..

---------- התגובה התווספה ב 18:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:15 ----------

וגם ת'ברכיים שבר לי לחודש שלם..

נסה לאתר מדריך אישי לאימון או שניים שידריך אותך.

יש פה בפורום אנשים מאיזור הצפון. שווה אולי לנסות לתאם איתם בשביל זה בטח שבאיזור חיפה.

יש אמת בדברים שלך. אבל אתה לא יכול שלא להודות בכך שכל אחד שמציג כאן שאלה עניינית (ואפילו כזאת שלא) מקבל עליה תשובה. התשובה יכולה להיות מפורטת או "רק" הפנייה למאמר המתאים מתורגם לעברית - מה יותר טוב מזה?
על הבן-אדם נשאר החלק הקטן של לקרוא ולהשכיל.
יש אנשים שלא מסכימים עם הדברים וזה בסדר גמור, אבל צריך גם לספק הסברים וארגומנטים, אחרת זה הופך להיות בלבולי מוח ללא משמעות ותוכן. ההסבר יכול להיות מבוסס על ניסיון אישי רציני.
יש גם את האנשים שאין להם ניסיון, אין להם ידע ובנוסף - אין להם אפילו את הרצון הבסיסי ללמוד.
מה שיש להם זה את הרצון לקבל הכל, מיד וללא עבודה. האנשים המפונקים האלה קופצים מנושא לנושא כי חושבים שיש איזה סוד שמסתירים מהם. לכן גם צוחקים עליהם, מה רע בזה ?

יש אמת בדברים שלך. אבל אתה לא יכול שלא להודות בכך שכל אחד שמציג כאן שאלה עניינית (ואפילו כזאת שלא) מקבל עליה תשובה. התשובה יכולה להיות מפורטת או "רק" הפנייה למאמר המתאים מתורגם לעברית - מה יותר טוב מזה?
על הבן-אדם נשאר החלק הקטן של לקרוא ולהשכיל.
יש אנשים שלא מסכימים עם הדברים וזה בסדר גמור, אבל צריך גם לספק הסברים וארגומנטים, אחרת זה הופך להיות בלבולי מוח ללא משמעות ותוכן. ההסבר יכול להיות מבוסס על ניסיון אישי רציני.
יש גם את האנשים שאין להם ניסיון, אין להם ידע ובנוסף - אין להם אפילו את הרצון הבסיסי ללמוד.
מה שיש להם זה את הרצון לקבל הכל, מיד וללא עבודה. האנשים המפונקים האלה קופצים מנושא לנושא כי חושבים שיש איזה סוד שמסתירים מהם. לכן גם צוחקים עליהם, מה רע בזה ?
היה לי את הרצון ללמוד במשך 3 חודשים, הרצון הזה הלך בגלל חוסר תמיכה ואי-הצלחה בטכניקה, אפילו לא בקצת.. בגלל זה החלטתי לוותר ולא להמשיך לשבור את הגב ואת הברכיים שלי, הבנתי שהתרגיל הזה לא מתאים לי.
--------------------
עצם זה שאני שואל על קרוספיט ועל דברים אחרים לא אומר שאני רוצה להתחיל ישר קרוספיט, אלא אני רוצה לקבל ידע נרחב בכל מיני נושאים כך שאחרי התוכנית הנוכחית אני אוכל לעבור ביעילות רבה ובלי יותר מידי ביזבוזי זמן לתוכנית הבאה שלי.
יש איזה מישהו מהפורום שקוראים לו רמי שהוא מגיע לחדר-כושר, אבל הבעיה שהוא לא מספיק מקצועי כך אני מרגיש.. אני צריך מישהו כמו אמנון גאון... אבל הוא לוקח המון כסף.

אכן רצון חזק ביותר ללמוד....
במשך שלושת החודשים הללו?... כמה עמודים הספקת לקרוא מהספר שאמרנו לך לקרוא כל יומיים?

רמי... אתה לא מקצועי ואתה מגעיל! [בגלל ה HB כמובן] 🤡
אמנון גאון הוא ס1ס מטורף ומקצועי עד כאב

אכן רצון חזק ביותר ללמוד....
במשך שלושת החודשים הללו?... כמה עמודים הספקת לקרוא מהספר שאמרנו לך לקרוא כל יומיים?

רמי... אתה לא מקצועי ואתה מגעיל! [בגלל ה HB כמובן] 🤡
אמנון גאון הוא ס1ס מטורף ומקצועי עד כאב
בוא נדבר תחלאס.. אני יכול לקבל תוצאות יפות במשך שלושה-ארבעה חודשים עם תוכנית AB בלי סקווט ודדליפט, וכמובן עם תפריט של 1700 קלוריות, 150 חלבון, 125 פחמימות בערך..
אני מאמין שכן, מה דעתך(ם)?

בוא נדבר תחלאס.. אני יכול לקבל תוצאות יפות במשך שלושה-ארבעה חודשים עם תוכנית AB בלי סקווט ודדליפט, וכמובן עם תפריט של 1700 קלוריות, 150 חלבון, 125 פחמימות בערך..
אני מאמין שכן, מה דעתך(ם)?

כן, 99% מהמתאמנים במכון עושים בדיוק את זה. רובם חושבים שהם "מתקדמים" ויש להם 60 קילו בנץ' ל-8 חזרות וחושבים שהם סוסים. כמתאמנים מתחילים הם יראו תוצאות גם מריצה וגם מהתוכנית של הליצן הכי גדול שיצא מוינגייט או שיאים.
ואז אחרי שנים במכון, יבוא הילד בן ה-14 הכי חלש שסיים SS ועדיין הוא יהיה יותר חזק מהם.

בוא נדבר תכלס... פתחת 80 נושאים חדשים עם טכנקיה לסקוואט שבכל אחד ואחד מהם רשמנו לך לקרוא את הספר....
במשך שלושה חודשים כנראה שאפילו לא קראת את שם הספר על השער

כן, 99% מהמתאמנים במכון עושים בדיוק את זה. רובם חושבים שהם "מתקדמים" ויש להם 60 קילו בנץ' ל-8 חזרות וחושבים שהם סוסים. כמתאמנים מתחילים הם יראו תוצאות גם מריצה וגם מהתוכנית של הליצן הכי גדול שיצא מוינגייט או שיאים.
ואז אחרי שנים במכון, יבוא הילד בן ה-14 הכי חלש שסיים SS ועדיין הוא יהיה יותר חזק מהם.
לא אכפת לי אם הם יהיו יותר חזקים ממני, אני רוצה להוריד 3% שומן כדי להיות מחוטב זאת המטרה שלי. אחרי שאני אגיע למטרה הזאת לא תהיה לי בעיה להמשיך להשקיע, תהיה כל כך הרבה מוטיבציה שאני הלך לאמנון גאון.

---------- התגובה התווספה ב 12:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:00 ----------

בוא נדבר תכלס... פתחת 80 נושאים חדשים עם טכנקיה לסקוואט שבכל אחד ואחד מהם רשמנו לך לקרוא את הספר....
במשך שלושה חודשים כנראה שאפילו לא קראת את שם הספר על השער
קראתי בערך 70 עמודים, בערך חצי ממה שריפטו רשם על סקווט..
עכשיו יש לי קצת יותר זמן ואני יכול לקרוא את הספר.. איך אתה מציע להמשיך אחרי שאני אקרא את הספר?
לשלב פעמיים בשבוע סקווט על 50 קילו בערך בתוכנית AB שלי וזהו יספיק לי?

קראתי בערך 70 עמודים, בערך חצי ממה שריפטו רשם על סקווט..
עכשיו יש לי קצת יותר זמן ואני יכול לקרוא את הספר.. איך אתה מציע להמשיך אחרי שאני אקרא את הספר?
לשלב פעמיים בשבוע סקווט על 50 קילו בערך בתוכנית AB שלי וזהו יספיק לי?

לסיים לקרוא את הספר ולהתחיל את התוכנית.. כמו שאמרתי לך גם אז..א ין לך טכם לחטב.. אןי יותר מדי בשר מתחת

שמע אם אתה כ"כ אנטי סקוואט - אז תעשה לחיצת רגליים במכונה. עדיף מכלום. רק ירידה של 90 מעלות בין שוק לירך

בהצלחה עם זה.......
רק שלא תצפה למשהו סטייל

030308abs1.jpg

בטח שיש .. אמור להיות... סקוואט ודדליפט אמורים להיות בכל תוכנית
אני רוצה בנתיים רק סקווט ולחיצת רגליים, את הדדליפט אני אכניס יותר מאוחר..
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18618&highlight=leg+press

ד.א. תרגילים בסיסיים נמצאים גם בתוכניות חיטוב. לרבות ליניארית או גלן (למי שיש מספיק ביצים לבצע אותה בחיטוב)
אוקיי אז אנ עושה AB שלוש פעמים בשבוע..
A פעמיים וB פעם אחת.
להכניס סקווט לA ולחיצת רגליים לB?

-----------------

תוכלו לכוון אותי לאיזשהי תוכנית חיטוב שכוללת סקווט, ואם אני אכניס סקווט אני בעיקרון אמור להישאר באותו משקל או לעלות בערך כל אימון שלישי במשקל?

אם הוא יעבור על המאמרים בפורטל הוא יהיה כמו 90 אחוז מהאוכלוסיה כאן - רגליים בהיקף 70 ס"מ ויד של מתבגרת. 😈

היי, היי. אני מבקש. אתה מזכיר אנשים עם רגל גדולה ויד קטנה, אבל מה לגבי כל אותם האנשים שכל הגוף שלהם קטן באותה מידה? אל תכליל הכללות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית