הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיימתי מדקאו. מה עכשיו?

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
סיימתי עכשיו סבב של מדקאו. תוצאות:
סקוואט: 70x5 --> 85x5
בנצ': 45x5--> 50x3
דדליפט: 95x5--> 105x3
בנט אובר: 45x5--> 57.5x5

אני חושבת איך להמשיך. שטן-שור אומר שכדאי לעשות יום PRים ואז להמשיך במדקאו.
כמו כן יש לי איזו תוכנית רוסית של ליפטרים שנתן המאמן בחדר כושר. הרעיון שלה הוא פירמידה של 5x5 ולתרגילים הבסיסיים (בנצ' סקוואט דדליפט) נוספים לאנצ'ים עם משקל (איכסה) פרונט סקוואטים (שאני לא יודעת בינתיים לעשות אבל אפשר ללמוד) ועוד איזשהם תרגילי עזר (אני לא מביאה אותה בינתיים אלא אם מישהו ירצה להתרשם).

יש למישהו רעיונות אחרים או הערות?
SS לא בא בחשבון ובכלל תוכניות שהתנאי שלהן הוא אכילה מאסיבית ושינה סדירה.

נערך לאחרונה:
בגדול אפשר להמשיך עוד פעם סבב של מדקאו.. או לעבור לטקסס מטהוד [סיוט.. אם אפשר עוד להתקדם במדקאו.. עדיף]

את יכולה נגיד לעשות אימון PRים בישביל הכיף.. אחריו שבוע קל להתאושש ואז לחזור למדקאו

אני משכתי את המדקאו איזה שנה וחצי בשינויים כאלה ואחרים.
אחלה תוכנית בכל מקרה.
קדימה , תני עוד סבב!!

יש לי הרגשה שלא מיצית עדיין את ההתקדמות השבועית, אז כל תכנית שמבוססת על כזו תהיה טובה. נסי טקסס

אני משכתי את המדקאו איזה שנה וחצי בשינויים כאלה ואחרים.
אחלה תוכנית בכל מקרה.
קדימה , תני עוד סבב!!

כה כמו שאפשר לשחק הרבה עם טקסס אפשר גם לשחק הרבה עם המודל של סטאר של הבינוני-קל-כבד ...

תוכנית מעולה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם! נראה לי שאני אמשיך עם ביל סטאר.

נערך לאחרונה:
יש לך להתקדם עוד עם הליניארית
אבל אם בא לך תעשי סבב גלן פנדלי זה נחמד

סיימתי עכשיו סבב של מדקאו. תוצאות:
סקוואט: 70x5 --> 85x5
בנצ': 45x5--> 50x3
דדליפט: 95x5--> 105x3
בנט אובר: 45x5--> 57.5x5

אני חושבת איך להמשיך. שטן-שור אומר שכדאי לעשות יום PRים ואז להמשיך במדקאו.
כמו כן יש לי איזו תוכנית רוסית של ליפטרים שנתן המאמן בחדר כושר. הרעיון שלה הוא פירמידה של 5x5 ולתרגילים הבסיסיים (בנצ' סקוואט דדליפט) נוספים לאנצ'ים עם משקל (איכסה) פרונט סקוואטים (שאני לא יודעת בינתיים לעשות אבל אפשר ללמוד) ועוד איזשהם תרגילי עזר (אני לא מביאה אותה בינתיים אלא אם מישהו ירצה להתרשם).

יש למישהו רעיונות אחרים או הערות?
SS לא בא בחשבון ובכלל תוכניות שהתנאי שלהן הוא אכילה מאסיבית ושינה סדירה.

פרונט סקוואט, כמו היי באר, לא דורש טכניקה כמו לואוו באר (לכן משקולנים עושים אותם).
תפתחי קצת גמישות בידיים ולא תהיה לך בעיה עם התרגיל.

בגדול אפשר להמשיך עוד פעם סבב של מדקאו.. או לעבור לטקסס מטהוד [סיוט.. אם אפשר עוד להתקדם במדקאו.. עדיף]

את יכולה נגיד לעשות אימון PRים בישביל הכיף.. אחריו שבוע קל להתאושש ואז לחזור למדקאו

הבא שכותב "מטהוד" או "מתהוד" ולא "מתוד", מקבל השעיה שאורכה לא ידוע בשלב זה.

וברצינות: ה- H במילה METHOD מסמנת לבטא T רפה, כמו ש- "ת" לא דגושה אמורה להישמע; לא אמורים להגות אותה.

פרונט סקוואט, כמו היי באר, לא דורש טכניקה כמו לואוו באר (לכן משקולנים עושים אותם).

הבא שכותב "מטהוד" או "מתהוד" ולא "מתוד", מקבל השעיה שאורכה לא ידוע בשלב זה.

וברצינות: ה- H במילה METHOD מסמנת לבטא T רפה, כמו ש- "ת" לא דגושה אמורה להישמע; לא אמורים להגות אותה.

דווקא בפרונט הרבה יותר קשה לשמור על טכניקה מאשר ב-LB. ריפ ממליץ על 3 חזרות בפרונטים.

• פותח/ת השרשור
תביאי סרטונים עושה סקוואט אני חייב לראות איך התחת נראה אחרי מדקאו...
התחת נראה כמו.... תחת! ;gaaahz
אם אני מפרסמת סרטונים אז זה בד''כ למטרות טכניקה ולא לצורך הצגת איברים.

• פותח/ת השרשור
.
הקושי אצלי הוא דווקא בלהחזיק את המוט. אבל אם אני הולכת לעשות מדקאו שוב אז אין לי כל כך צורך להשקיע בתרגיל הזה.

הקושי אצלי הוא דווקא בלהחזיק את המוט. אבל אם אני הולכת לעשות מדקאו שוב אז אין לי כל כך צורך להשקיע בתרגיל הזה.

למה את מתכוונת ב"להחזיק את המוט"?

אני אוהב לעשות פרונט סקוואט. זה תרגיל מצוין לימים של סקוואט קל.

• פותח/ת השרשור
למה את מתכוונת ב"להחזיק את המוט"?

אני אוהב לעשות פרונט סקוואט. זה תרגיל מצוין לימים של סקוואט קל.
כשניסיתי לעשות פרונט, זה כאב לי במקומות שהמוט מונח על הכתפיים והחזה (ולא שמתי אותו על עצמות הבריח או משהו כזה..) והרגיש לי ממש לא נוח ולא נעים לאזן אותו. אז לא התעקשתי להמשיך לנסות.
אני רואה שבטקסס מתוד יש פרונט סקוואט - אז אם אני אעשה טקסס לא תהיה לי ברירה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סה"כ עלייה נאה מאוד

שיפור יפה בסקוואט ובBOR.
תודה!
יש לזה סיבה - הדדליפט היה אצלי טוב גם קודם, אבל בסקוואט הייתי צריכה קודם להשקיע בטכניקה, וBOR זה תרגיל שפשוט לא עשיתי קודם בקביעות. לכן רואים בהם שיפור גדול לעומת דדליפט.
לחיצת חזה זה נקודה חלשה. מתקדם לאט.

נערך לאחרונה:
כשניסיתי לעשות פרונט, זה כאב לי במקומות שהמוט מונח על הכתפיים והחזה (ולא שמתי אותו על עצמות הבריח או משהו כזה..) והרגיש לי ממש לא נוח ולא נעים לאזן אותו. אז לא התעקשתי להמשיך לנסות.
אני רואה שבטקסס מתוד יש פרונט סקוואט - אז אם אני אעשה טקסס לא תהיה לי ברירה 😃

לא חובה FS בטקסס, אפשר סקוואט קל (70-80%) 3X3 ביום האמצעי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית