שלום,
אני לא אוכל פירות וירקות במהלך היום ואני מרגיש שאי קבלת הויטמנים לגוף משפיעים אליי בצורה משמעותית.
תודה.
אני לא אוכל פירות וירקות במהלך היום ואני מרגיש שאי קבלת הויטמנים לגוף משפיעים אליי בצורה משמעותית.
- רציתי להתייעץ איתכם האם אפשר להסתדר רק עם מולטי ויטמין בכדי להשלים את כל הויטמנים החסרים לי?
- אם כן, האם אני צריך לקחת כדור או שני כדורים ביום, ולמה?
- אם לא, כמה ירקות (מינימום) צריך לאכול ביום כדי לשמור על כמות ויטמנים מספקת, וכמה כדורים של מולטי ויטמין בכל מקרה אני צריך לקחת בכדי להשלים?
- מאיזו חברה אתם קוניתם את המולטי-ויטמין, והאם ברמת העיקרון כל חברה עונה בערך על מספר הויטמנים בכדור?
- אומגה 3, האם 6 כדורים יכולים ליצור איזשהו סיכוי לדימום בגוף כמו דימום מוחי, ובכדי בכל מקרה לא לקחת אפילו אף סיכוי קטן להקטין את מספר הכדורים ל4?
- האם ישנם עוד תוספים חוץ מאומגה 3 ומולטי ויטמין שאתם ממליצים לקחת במהלך היום, אם כן אילו תוספים ולמה?
- שמעתי מחבר שטונה מכילה כספית שלא יוצא מהגוף - ואני מאמין שזה שטויות, האם יש הגבלת למספר הטונות שאפשר לאכול ביום? ברמת העיקרון אני אוכל כל יום קופסאת טונה בשמן - האם זה יכול לפגוע בי באיזשהי דרך?
- האם אפשר לקחת 2 סקופים של אבקת חלבון אחת אחרי השנייה בלי הפסקות? ואם צריך הפסקה אז כמה זמן הפסקה בין סקופ לסקופ?
תודה.
נערך לאחרונה: