הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ UD2..

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
לא הבנתי את העיקרון של זה.. מס' ימים אוכלים מתחת לRMR ומס' ימים אוכלים מעל לRMR?
זה אשכרה עובד שבימים שאוכלים מתחת השומן יורד ובימים שאוכלים מעל המסת שריר והשומן עולה? (ואז נוצר מצב של העלאה במסת שריר בלי לעלות בשומן)???
עם איזה תוכנית משלבים את זה? ייקח הרבה זמן לעלות בזה מסת שריר?

זאת תכנית חיטוב. לא תכנית מסה. העיקרון שלה הוא שאתה מדלל את מאגרי הגליקוגן במשך מספר ימים. וגורם לגוף להשתמש בשומן כאנרגי וביום יומיים האחרונים אתה מעמיס פחמימות ואז נוצר מצב של supercompensation זאת אומרת שהגוף מנצל את הפחמימה לשחזר את מאגרי הגליקוגן שלו ועדיין להשתמש בשומן כמקור אנרגיה. התכנית האת קשה ואי אפשר לחיות עליה יותר מ 6-8 שבועות והיא מתאימה למי שרוצה להגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני מנסה למצוא לעצמי איזשהו פיתרון..
יש לי כרס ענקית באמת לא משהו טבעי של בן אדם במסה אפשר לחשוב שאני בהיריון או משהו כזה והאחוז שומן שלי לא עובר בחיייםםם את ה15..
זה משהו גנטי כנראה.. תמיד היתה לי סוג של כרס.. פשוט במסה האחרונה היא גדלההה מאוד..
אני רוצה להמשיך מסה כי אין טעם לחיטוב אני ממש לא מרגיש שמיציתי.. אבל בכל זאת אני לא יכול לאפשר לעצמי להגדיל את הבטן זה כבר מגוכךךךךך
מה עם מסה נקיה? הייתי ממשיך SS אבל זה בעצם מה שגרם להגדיל את זה עד רמות כאלה..
אני חושב על איזה AB עם המורכבים (ולעלות פעם באיזה שבוע במשקלים)

בלי לראות את זה קשה להגיד. אבל אולי יש לקיבה שלך נטיה להתנפח או שאתה עולה הרבה בשומן תוך בטני קשה לדעת בלי לראות. אם אתה מרגשי שאתה עולה יותר מדי בתכנית כמו SS שדורשת אכילה בלתי מבוקרת כנראה שזה לא בשבילך

אתה יכול לנסות להוריד פחמימה ל100-150 גרם ולהשלים את זה מהחלבון ומהשומן, להוסיף אירובי, ולהמשיך עם המאסה בפלוס קלורי של סביבות ה500, במקרה ואתה מתקדם במשקלים אין טעם להעלות את הפלוס, במקרה ולא תעלה טיפה.

UD2 זה לחיטוב לא למאסה

• פותח/ת השרשור
אני אעלה תמונה מחר (אני אצלם בבוקר שהקיבה ריקה)..
נשמע טוב פלוס קלורי של 500 קלוריות.. אבל השאלה היא אם זה יעלה לי מסת שריר בצורה נורמלית או שלא ממש יראו הבדלים אפילו בחודשיים.....?
ונראה לי שאפשר לוותר על הניסון למסה דלת פחמימות כי ייבשתי את עצמי איזה שבועיים באמת לבדוק אם זה נוזלים וכנראה שלא (לפחות הרוב..)

תוכנית AB כמו זו זה בסדר?

סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
פרפר 3X8
דדליפט 1X5
כפיפות מרפקים 3X8

B
סקוואט 3X5
מכרעיים 3X8
מילטרי פרס 3X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X5 עם משקל
מקבילים 3X5 עם משקל

נ.ב.
המטרה העיקרית היא היפרטרופיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית