הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בסמית משיין

The-Best

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
0
64
0
אני עושה סקוואט בסמית משין מכמה סיבות:
*אין לנו כלוב במכון.
*אין מי שיגיח עלי שאני עושה סקוואט בלי כלוב.
*אין מספיק מרווח בחדר כשור אם אני עושה אז אני חוסם את המעבר לצד השני קצת צפוף(בגלל זה הכי הרבה אנשים שיש בחדר כושר שלוש משהו כזה)

עכשיו כמה שאלות:
1.זה מזיק לעשות סקוואט בסמית משין?(אני שובר מקביל)-אמרו לי שזה פוגע בברכים...
2.למה שאני עושה סקוואט מלא שובר מקביל והכל אני לא מרגיש את השריר ברגל פועל?
כאילו מתאמץ או משהו...

1. זה מזיק כי התנועה לא טבעית, המייצבים לא עובדים כמו שצריך ובניית הכוח מעפנה. אם אין ברירה אז אין ברירה, אבל תמיד יש ברירה.
2. תעשה סקוואט כבד ותרגיש את השריר פועל, אל תדאג.

1. הסמית משין זה לא תנועה טיבעית
והוא לא נותן לשרירים המייצבים שלך להתחזק, הוא לא מומלץ מעוד כמה סיבות ..
2. תעלה סירטון ואז נוכל לדעת מה הבעיה אם יש בכלל .

דרך אגב ג'י קאטלר מאז ומעולם עשה סקוואט בסמית' והרגליים שלו הם מהמפותחות בבודיבילדינג אז אפשר לפתח רגליים גדולות בסמית'

דרך אגב ג'י קאטלר מאז ומעולם עשה סקוואט בסמית' והרגליים שלו הם מהמפותחות בבודיבילדינג אז אפשר לפתח רגליים גדולות בסמית'

ויש לי חבר שמתאמן פעם בשבוע ואני חותם שהוא יותר גדול מ-99 אחוז מהפורום. אז?

עם החומרים שהוא לוקח אפשר לפתח רגליים גדולות מכל דבר. זה די טיפשי לבסס טענות על אנשים שברור לכולם שהם אינם רלוונטיים לנושא.

עם החומרים שהוא לוקח אפשר לפתח רגליים גדולות מכל דבר. זה די טיפשי לבסס טענות על אנשים שברור לכולם שהם אינם רלוונטיים לנושא.

תפסיק לזיין תשכל עם טיעונים כאלה מפגרים. אם אין לך משהו רלוונטי להגיד אני מציע שתשב בשקט. מה זה שייך למה הוא לוקח או לא לוקח. גם מפתחי גוף אחרים לוקחים ולא מגיעים לתוצאות כאלה. אז מה זה שייך בכלל. אני אומר שוב אין שום בעיה לפתח רגליים גדולות בסקוואט בסמית' אני לא אומר שזה יעיל כמו סקוואט חופשי אבל אם אי אפשר אז זאת אלטרנטיבה סבירה ביותר.

אז כלום. אני בסך הכל אומר שאפשר לפתח רגליים יפה מאוד גם בסקוואט בסמית' זה הכל.

אפשר גם אפשר ואנשים עשו את זה...
הבעיה שסקוואט חופשי ומלא זה לא "רק תרגיל לרגליים" 😉

זה בעיקר תרגיל לרגליים. גם בסמית הגלוט והגב תחתון עובדים. ההבדל הוא בעומס ומייצבים שלא נכנסים לפעולה. סקוואט בעיקרו הוא תרגיל ל quads ול glut והם עובדים גם בסמית.

תפסיק לזיין תשכל עם טיעונים כאלה מפגרים. אם אין לך משהו רלוונטי להגיד אני מציע שתשב בשקט. מה זה שייך למה הוא לוקח או לא לוקח. גם מפתחי גוף אחרים לוקחים ולא מגיעים לתוצאות כאלה. אז מה זה שייך בכלל. אני אומר שוב אין שום בעיה לפתח רגליים גדולות בסקוואט בסמית' אני לא אומר שזה יעיל כמו סקוואט חופשי אבל אם אי אפשר אז זאת אלטרנטיבה סבירה ביותר.

אני הצעתי לך את אותו הדבר בתגובה הקודמת, רק בשפה קצת יותר מכובדת. תלמד איך לדבר ואל תגיד לי לשבת או להיות בשקט.

ג'יי קאטלר השיג את הרגליים האלה בזכות החומרים שהוא לוקח. לא בזכות העובדה שהוא עובד אקסקלוסיבית עם סמית' משין.

אם אתה אומר שסקוואט בסמית' היא אלטרנטיבה סבירה ביותר זכותך. אבל להביא את העובדה שג'יי קאטלר עובד בסמית' והנה יש לו רגליים עצומות זה לא רלוונטי בכלל לדיון.

אני הצעתי לך את אותו הדבר בתגובה הקודמת, רק בשפה קצת יותר מכובדת. תלמד איך לדבר ואל תגיד לי לשבת או להיות בשקט.

ג'יי קאטלר השיג את הרגליים האלה בזכות החומרים שהוא לוקח. לא בזכות העובדה שהוא עובד אקסקלוסיבית עם סמית' משין.

אם אתה אומר שסקוואט בסמית' היא אלטרנטיבה סבירה ביותר זכותך. אבל להביא את העובדה שג'יי קאטלר עובד בסמית' והנה יש לו רגליים עצומות זה לא רלוונטי בכלל לדיון.

זה רלוונטי ביותר כי אם אתה משווה אותו למפתחי גוף אחרים שכן לוקחים מכל הבא ליד וכושים סקוואט ולא מגיעים לאותם תוצאות. אז זה רלוונטי. אני לא אומר שזה התרגיל שהביא לו את הרגליים שלו או הגורם העיקרי אבל הוא עושה את התרגיל ורואה תוצאות. מעצבן אותי שכל פעם אני שומע את הטיעון המטומטם הזה "זה רק בגלל החומרים" ההשקעה והעבודה שנדרשת כדי לבנות מסת שריר נכבדה היא אדירה חומרים או לא חומרים. הטענה שלך מזלזלת ולא מכובדת ובגלל זה קיבלה את הטון והשפה בתגובה הקודמת.

זה בעיקר תרגיל לרגליים. גם בסמית הגלוט והגב תחתון עובדים. ההבדל הוא בעומס ומייצבים שלא נכנסים לפעולה. סקוואט בעיקרו הוא תרגיל ל quads ול glut והם עובדים גם בסמית.

וזה בדיוק מה שמייחד אותו מתרגילים אחרים
טווח נתועה גדול אמוד במפרקים
המון עבודת ייצוב ו CORE
כוח יעיל שעובר גם לחיי היום יום

אפשר לבנות גםר גליים מפשיטת ברכיים במכונה...
אבל זה לא יביא לך כלום מבחינת ערך מושף כמו מה שהסקוואט מביא

זה רלוונטי ביותר כי אם אתה משווה אותו למפתחי גוף אחרים שכן לוקחים מכל הבא ליד וכושים סקוואט ולא מגיעים לאותם תוצאות. אז זה רלוונטי. אני לא אומר שזה התרגיל שהביא לו את הרגליים שלו או הגורם העיקרי אבל הוא עושה את התרגיל ורואה תוצאות. מעצבן אותי שכל פעם אני שומע את הטיעון המטומטם הזה "זה רק בגלל החומרים" ההשקעה והעבודה שנדרשת כדי לבנות מסת שריר נכבדה היא אדירה חומרים או לא חומרים. הטענה שלך מזלזלת ולא מכובדת ובגלל זה קיבלה את הטון והשפה בתגובה הקודמת.

קודם כל גם אם היתה הבעה של זלזול וחוסר כבוד היא לא הופנתה אלייך ואין שום סיבה שאתה כמנהל תתבטא ככה כלפיי או כלפי אף אחד שבסה"כ משמיע את דעתו בדיון בדיוק כפי שאתה עושה.

שנית כל לא היה כאן שום זלזול ושום דבר ממה שאמרתי לא גרע מההשקעה והעבודה וההישגים של ג'יי קאטלר היקר. יש הבדל בין "זה רק בגלל החומרים" לבין "כי הוא על חומרים".

סה"כ טענתי שאי אפשר להשתמש באנשים כמוהו לביסוס טענות בדיון זה כי הם על חומרים. בדיוק כפי שזה יהיה טיפשי לבנות תכניות אימונים על בסיס תכניות אימונים של אנשים כמוהו, זה טיפשי להמליץ או לטעון בעד תרגילים כמו סקוואט בסמית' על בסיס העבודה של אנשים כמוהו.

וזה בלי קשר בכלל לדיון עצמו על עד כמה סקוואט בסמית' כן מוצלח, יעיל וטוב - או לא.

וזה בדיוק מה שמייחד אותו מתרגילים אחרים
טווח נתועה גדול אמוד במפרקים
המון עבודת ייצוב ו CORE
כוח יעיל שעובר גם לחיי היום יום

אפשר לבנות גםר גליים מפשיטת ברכיים במכונה...
אבל זה לא יביא לך כלום מבחינת ערך מושף כמו מה שהסקוואט מביא

אני מסכים. אבל אני חושב שההשוואה פה היא לא נכונה גם בסמית אתה עדיין מכניס גלוט זה תרגיל מרוכ בניגוד לפשיטת רגליים שמבודד את הארבע ראשי

קודם כל גם אם היתה הבעה של זלזול וחוסר כבוד היא לא הופנתה אלייך ואין שום סיבה שאתה כמנהל תתבטא ככה כלפיי או כלפי אף אחד שבסה"כ משמיע את דעתו בדיון בדיוק כפי שאתה עושה.

שנית כל לא היה כאן שום זלזול ושום דבר ממה שאמרתי לא גרע מההשקעה והעבודה וההישגים של ג'יי קאטלר היקר. יש הבדל בין "זה רק בגלל החומרים" לבין "כי הוא על חומרים".

סה"כ טענתי שאי אפשר להשתמש באנשים כמוהו לביסוס טענות בדיון זה כי הם על חומרים. בדיוק כפי שזה יהיה טיפשי לבנות תכניות אימונים על בסיס תכניות אימונים של אנשים כמוהו, זה טיפשי להמליץ או לטעון בעד תרגילים כמו סקוואט בסמית' על בסיס העבודה של אנשים כמוהו.

וזה בלי קשר בכלל לדיון עצמו על עד כמה סקוואט בסמית' כן מוצלח, יעיל וטוב - או לא.
זה לא העניין. משתמע מהצצהרה הזאת שרק בגלל שמישהו על חומרים אז הוא רואה תוצאות וזה לא משנה איך הוא יעבוד ואיזה תרגילים הוא עושה. ועם זה אני לא מסכים מוסר העבודה של הרבה מאוד מפצחי גוף הוא מהגבוהים שראיתי. ולהגיד משהו כמו "יש לו רגליים גדולות רק בגלל שהוא על חומרים" זה מזלזל לא משנה העובדה שיכול להיות שאותו בן אדם מתאמן יותר זמן מאשר אתה חי.
אני מתנצל אם הטון שלי היה תוקפני ועל תוכן הדברים. פשוט שאני שומע משפטים כאלה זה מעצבן אותי כי אני בתור אחד שכן משתמש יודע כמה קשה אתה צריך לעבוד כדי להגיע לתצאות בלי או עם חומרים. אני נתתי פה את הדוגמא הזאת מפני שלדעתי יש נטיה לזלזל פה בתרגילים מסויימים ויש מעין טענה רווחת שאם אי אפשר לעשות תרגיל מסויים אז אכלת אותה ואין סיכוי שתצליח לפתח את אותה קבוצת שריר. שזה כמובן טיפשי ולא קשור למציאות. אני לדוגמא לא עושה סקוואט בכלל. והרגליים שלי הם אחד החלקים החזקים אצלי בגוף וזה בלי סקוואט בכלל.

זה לא העניין. משתמע מהצצהרה הזאת שרק בגלל שמישהו על חומרים אז הוא רואה תוצאות וזה לא משנה איך הוא יעבוד ואיזה תרגילים הוא עושה.

זה לא משתמע ממה שאמרתי. זה מה שאני ניסיתי להסביר לך פעמיים, לא הולך לי.

להגיד משהו כמו "יש לו רגליים גדולות רק בגלל שהוא על חומרים" זה מזלזל

שוב, לא אמרתי את זה.

אני מצטער עדי, יש לך בעיה בלוגיקה. זה שאנשים אחרים לוקחים חומרים ולא יוצא מהם כלום, לא אומר שקאטלר לא השיג את הרגליים שלו הודות (ובעיקר הודות) לחומרים. אתה תקוע במיתוסים שבידלרים בשנות ה-80 כבר השתחררו מהם (והמיתוס הגדול מכולם: אין קשר ישיר בין הגדילה לחומרים).
אז אפשר לגדל רגליים מסמית', יופי. אפשר גם מסקוואט לשמיניות, כמו שרוב האוכלוסיה עושה. זה אומר שכדאי להתאמן בסמית' או לעשות שמיניות?
אם אתה משלה את עצמך שאתה לא עושה סקוואט והרגליים שלך גדלות בלי קשר לחומרים אשריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית