הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בסמית משיין

The-Best

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
0
64
0
אני עושה סקוואט בסמית משין מכמה סיבות:
*אין לנו כלוב במכון.
*אין מי שיגיח עלי שאני עושה סקוואט בלי כלוב.
*אין מספיק מרווח בחדר כשור אם אני עושה אז אני חוסם את המעבר לצד השני קצת צפוף(בגלל זה הכי הרבה אנשים שיש בחדר כושר שלוש משהו כזה)

עכשיו כמה שאלות:
1.זה מזיק לעשות סקוואט בסמית משין?(אני שובר מקביל)-אמרו לי שזה פוגע בברכים...
2.למה שאני עושה סקוואט מלא שובר מקביל והכל אני לא מרגיש את השריר ברגל פועל?
כאילו מתאמץ או משהו...

דווקא אנשים על ממתקים - צריכים לעבוד במסירות אדוקה יותר בנושאי אימונים ותזונה בהשוואה לאלה שלא משתמשים.

בניית בסיס טוב לרגליים להמשך - זה תרגיל הסקוואט.

כדאי להתחיל בסקוואט חופשי ולנצל את העובדה שהמייצבים עובדים חזק יותר מאשר בסמית' משין.

אבל הגיוני שמבחינת הגדילה של שרירי המטרה במקרה פה ה4 ראשי - לא אמור להיות הבדל מהותי בין לחיצת רגליים\סקוואט חופשי,סמית' משין.

אשמח אם מישהו יחדש פה בדיון משהו.

שלא ישתמע ל2 פנים - אני בעד סקוואט חופשי.

ברור שיש הבדל, והוא הבדל מערכתי. למתאמן הבסיסי והנקי אין דבר כזה "שריר מטרה", מהסיבה הפשוטה שבהרבה מקרים החומרים הם שנותנים את האופציה לעבוד "מבודד" בשביל שיקולים אסתטיים בעיקר. נסה לגדל דלתא קדמית בכתף בלי חומרים ועם חומרים כדי שהיא תהיה אסתטית לעומת הדלתא האמצעית והאחורית ותגיד לי איך אתה מתקדם בשני המקרים.
למה שלא תאמן את הרגליים בכפיפה ופשיטת ברכיים, ותוסיף עוד תרגיל תאומים? אם נלך בכיוון המחשבה שלך, לא צריך בכלל סקוואט.

אני מצטער עדי, יש לך בעיה בלוגיקה. זה שאנשים אחרים לוקחים חומרים ולא יוצא מהם כלום, לא אומר שקאטלר לא השיג את הרגליים שלו הודות (ובעיקר הודות) לחומרים. אתה תקוע במיתוסים שבידלרים בשנות ה-80 כבר השתחררו מהם (והמיתוס הגדול מכולם: אין קשר ישיר בין הגדילה לחומרים).
אז אפשר לגדל רגליים מסמית', יופי. אפשר גם מסקוואט לשמיניות, כמו שרוב האוכלוסיה עושה. זה אומר שכדאי להתאמן בסמית' או לעשות שמיניות?
אם אתה משלה את עצמך שאתה לא עושה סקוואט והרגליים שלך גדלות בלי קשר לחומרים אשריך.

לי אין בעיה בלוגיקה. לך יש בעיה בהבנת הנקרא (זאת לא פעם ראשונה) אני מוריד את נושא החומרים מהפרק בוא נקח את קאטלר ואת מממ טוני פרימן (שניהם על חומרים אז זה מבטל אחד את השני) אחד עושה סקוואט על בסיס קבוע השני עושה סקוואט בסמית לאחד יש רגליים גדולות יותר מהשני ממממ:s49: עכשיו אני לא אומר שהעובדה שקאטלר גידל את הרגליים שלו רק בגלל שהוא עושה סקוואט על סמית ממש לא כל מה שאני אומר שאם אתה לא יכול לעשות סקוואט מסיבה כזאת או אחרת אז יש אלטרנטיבות. ובוא אני אחדש לך משהו אני נהגתי לעשות סקוואט על בסיס קבוע. והגעתי למשקלים מכובדים. והייתי על חומרים באותה תקופה אבל מאז שהפסקתי לעשות סקוואט ועברתי ללגפרס הרגליים שלי התפתחו בצורה משמעותית יותר. אז הטענה שלך מופרכת ולא קשורה.

ברור שיש הבדל, והוא הבדל מערכתי. למתאמן הבסיסי והנקי אין דבר כזה "שריר מטרה", מהסיבה הפשוטה שבהרבה מקרים החומרים הם שנותנים את האופציה לעבוד "מבודד" בשביל שיקולים אסתטיים בעיקר. נסה לגדל דלתא קדמית בכתף בלי חומרים ועם חומרים כדי שהיא תהיה אסתטית לעומת הדלתא האמצעית והאחורית ותגיד לי איך אתה מתקדם בשני המקרים.
למה שלא תאמן את הרגליים בכפיפה ופשיטת ברכיים, ותוסיף עוד תרגיל תאומים? אם נלך בכיוון המחשבה שלך, לא צריך בכלל סקוואט.

איזה שטויות במיץ למה מה מפתחי גוף טבעיים לא עובדים מבודד או לא ממקדים עבודה על שריר מטרה מה הקשר פה בכלל לחומרים.? איך בדיוק הם נותנים לך את היכולת לעבוד מבודד?? וואו אחי יש לך בעיה קשה בהבנה עקרונית של הדברים ויותר מזה בעיה בהבנת הנקרא. סקוואט הוא אחד התרגלים הטובים ואני אומר שוב הטובים ביותר שיש אין ספק ואם יש אפשרות לעשות אותו אז בוודאי לעשות אותו. אם אין זה לא אומר שאין אלטרנטיבות אחרות. מה הקשר לזה לבין כמה סקוואט יעיל וטוב

עדי, התגובה שכתבת עכשיו (הזאת שלפני האחרונה) רק תומכת במה שחיים אמר. באמת :🙁

אני מסכים. אבל אני חושב שההשוואה פה היא לא נכונה גם בסמית אתה עדיין מכניס גלוט זה תרגיל מרוכ בניגוד לפשיטת רגליים שמבודד את הארבע ראשי

אז עושים פשיטת רגליים ופשיטת ירך במכונה...
אפשר לגדול את זה.. אנשים עשו עושים ויעשו את זה ככה ....
זה לא אורמ שזה אופטימאלי

כמו שסיגנוס אמר, אם היית משקיע טיפה יותר מחשבה היית רואה איך התגובות שלך מאשרות את מה שאני אומר ושוללות את מה שאתה טוען. הסיבה היחידה שאני לא מתווכח איתך עכשיו לאורך 20 עמודים היא שהבנתי כבר מהתגובות שלך לאורך הזמן שאתה תקוע במיתוסים ושלא יצא מזה כלום. אני גם מהמר שאתה לוקח חומרים בערך מהיום הראשון שהתאמנת רציני, אין לך באמת יכולת הבחנה בין אימון "טבעי" ובין אימון "על חומרים", והסיבה העיקרית שאתה קופץ כל פעם שמישהו שולל תרגיל כזה או אחר היא שאתה עושה אותו בעצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית