ייעוץ חלבון מיד לאחר אימון

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
כמו הרבה מתאמנים גם אני משתמש באבקת חלבון ואני צורך אותה בבוקר ומיד לאחר אימון.

לאחרונה קראתי לא מעט מאמרים שטוענים כי המערכת בגוף שאחראית על בנית שריר וקליטת חלבון לא מתפקדת מיד לאחר האימון בטווח של שעה מסיום האימון בשל העומס הרב שהגוף עבר במהלך האימון.

מישהו יודע להגיד לי בוודאות האם כדאי ורצוי לשתות את האבקה ממש בסיום האימון? (2 דקות מסיום הסט האחרון באימון).
או שעדיף לחכות איתו עד 45 דקות מסיום האימון?

תודה לכולם מראש

גם דיימטייז שינו את האריזות של כל החלבונים שלהם לפני שהם התחילו בארץ. אז בטח גם הם מרוסקים כליל נכון?

היא לא מצ'פרת אף אחד אל תדאג. הם לא מייצרים בישראל ולכן אל לקפוץ ולהגיד כי מצ'פרת את הלקוח.
ושוב אני די בטוח שזה משתנה מחבילה לחבילה. ולדעתי גם ביותר מ10 אחוז. בסה"כ מי שלמד קורס בסיסי בשיווק יודע שמי שמשנה את המותג שלו הצבעים והצורה וכדומה, עושה זאת כי המותג שלו יש מוניטין כל כך גרוע שזה לא יאמן בכלל. בחשבונאות לומדים שמוניטין לא יכול לרדת, באינטראקטיב לא רק שהוא הצליח לעשות היסטוריה ולרדת אלא התרסק כליל ולכן עשו שם מהפכות.

גם אופטימום החליפו אריזה
זה חלק מייעול שיש בכל מפעל

רשמת כמה מילים נחמדות כמו מוניטין, חשבונאות, שיווק, מהפיכות...

גם הקוטג. הרי זה ברור שאף אחד כבר לא אוכל אותו.
ת'אמת שעל מקרה הקוטג' ותנובה באופן כללי למדנו שנה שעברה בקורס והמכירות של הקוטג' תתפלאו לשמוע היו בירידה במשך תקופה ובגלל זה תנובה עשתה מהפך בצבעים וכדומה

EMZ, Pickitup וmoo טיפה תמתנו תתגובות שלכם גם מפרסם טוב יודע מתי טיפה לשחרר.
זה יפעל רק לטובתכם . אני מצטרף למה שNeu אמר כ"כ נכון אל די להתכחש לאמת.
ומשה מי כמוך יודע כמה הסטיות בבדיקות מעבדה יכולות להיות לפעמים לכאן ולכאן אז למה לעבוד על אנשים בעיניים.

EMZ, Pickitup וmoo טיפה תמתנו תתגובות שלכם גם מפרסם טוב יודע מתי טיפה לשחרר.
זה יפעל רק לטובתכם . אני מצטרף למה שNeu אמר כ"כ נכון אל די להתכחש לאמת.
ומשה מי כמוך יודע כמה הסטיות בבדיקות מעבדה יכולות להיות לפעמים לכאן ולכאן אז למה לעבוד על אנשים בעיניים.

אתה יכול לראות מגזיני פיתוח גוף מלפני עשור
אתה לא תזהה אף מוצר, כל האריזות של כל החברות שונו

אני באמת לא מבין מה מפריע לך ?

לא מפריע פשוט אל תתכחשו לאמת זה הכל, לא אמרתי שהמוצר מסריח.
אתם עושים אותו פשוט יותר ממה שהוא זה כל ההבדל ובגלל זה זה נראה כ"כ רע.
מצידי שINTERACTIVE יעמדו עכשיו בTOP של BB.COM ויש להם עוד לאן לצמוח אבל מה שאתם עושים זה פשוט לא הדרך והצורה זה הכל.

לא מפריע פשוט אל תתכחשו לאמת זה הכל, לא אמרתי שהמוצר מסריח.
אתם עושים אותו פשוט יותר ממה שהוא זה כל ההבדל ובגלל זה זה נראה כ"כ רע.
מצידי שINTERACTIVE יעמדו עכשיו בTOP של BB.COM ויש להם עוד לאן לצמוח אבל מה שאתם עושים זה פשוט לא הדרך והצורה זה הכל.

אתה יכול לפנות למשה בהודעה פרטית
ולא לצאת למלחמות על גבי הפורום
זה הרבה יותר מכובד

תראו לגבי שיווק

MOO EMZ ומספר אנשים שבטח שכחתי.
שיווק אגרסיבי הוא לא דבר כל כך כדאי וטוב.
אם תרצו אביא לכם מצגות שנשארו לי במחשב לגבי דוגמאות של רשתות שעשו ועושות שיווק אגרסיבי וכתוצאה מזה המכירות ירדו באופן הזוי או שהם פשוטו ברמות רווח מאוד בינוניות.
מי שמשווק אגרסיבי בד"כ צריך להיפטר מהסחורה שלו וזה איפשהו צריך להדליק לכל אדם נורה אדומה מעל הראש.
השיווק של החלבון של החברה הנ"ל משווק פה בצורה שדוחפים לך אותו לפה בכח גם כששואלים על מוצר אחר.

MOO EMZ ומספר אנשים שבטח שכחתי.
שיווק אגרסיבי הוא לא דבר כל כך כדאי וטוב.
אם תרצו אביא לכם מצגות שנשארו לי במחשב לגבי דוגמאות של רשתות שעשו ועושות שיווק אגרסיבי וכתוצאה מזה המכירות ירדו באופן הזוי או שהם פשוטו ברמות רווח מאוד בינוניות.
מי שמשווק אגרסיבי בד"כ צריך להיפטר מהסחורה שלו וזה איפשהו צריך להדליק לכל אדם נורה אדומה מעל הראש.
השיווק של החלבון של החברה הנ"ל משווק פה בצורה שדוחפים לך אותו לפה בכח גם כששואלים על מוצר אחר.
אחי אני חושב שאתה מגזים קצת. אין פה שום שיווק אגרסיבי זה לא שמפוצצים אותך פה בפליירים באנרים ג'ינגלים על אינראקטיב. בסך הכל מציינים שהבדיקה יצאה טובה ושיש לך פה 10% הנחה אתה רוצה תקנה אתה לא רוצה על תקנה אבל חאלס עם הקישקושים שלך שייוק לא שיווק אין לא שייוק ולא נעליים. רד מזה כבר זה מתחיל להמאס.

אחי אני חושב שאתה מגזים קצת. אין פה שום שיווק אגרסיבי זה לא שמפוצצים אותך פה בפליירים באנרים ג'ינגלים על אינראקטיב. בסך הכל מציינים שהבדיקה יצאה טובה ושיש לך פה 10% הנחה אתה רוצה תקנה אתה לא רוצה על תקנה אבל חאלס עם הקישקושים שלך שייוק לא שיווק אין לא שייוק ולא נעליים. רד מזה כבר זה מתחיל להמאס.
כי אתה לא הבנת שהכל מתחיל משם. ומסיבות מסויימות שהיו בעבר וידוע שבעבר היה בעיות.

כי אתה לא הבנת שהכל מתחיל משם. ומסיבות מסויימות שהיו בעבר וידוע שבעבר היה בעיות.

בסדר אבל מה אתה רוצה??? זה הספונסר של האתר. אתה לא רוצה לקנות על תקנה הבחירה שלך אם אחד לא מכריח אותך

יאללה חברים, לא צריך עכשיו בכל פוסט לריב על זה.

יהיה בסדר, שכל אחד יעשה חושבים. לא צריך ללכת כל אחד לצד קיצון. שורה תחתונה יש פה אחלה קהילה ואחלה אתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית