הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון מיד לאחר אימון

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
כמו הרבה מתאמנים גם אני משתמש באבקת חלבון ואני צורך אותה בבוקר ומיד לאחר אימון.

לאחרונה קראתי לא מעט מאמרים שטוענים כי המערכת בגוף שאחראית על בנית שריר וקליטת חלבון לא מתפקדת מיד לאחר האימון בטווח של שעה מסיום האימון בשל העומס הרב שהגוף עבר במהלך האימון.

מישהו יודע להגיד לי בוודאות האם כדאי ורצוי לשתות את האבקה ממש בסיום האימון? (2 דקות מסיום הסט האחרון באימון).
או שעדיף לחכות איתו עד 45 דקות מסיום האימון?

תודה לכולם מראש

אם אכלת היטב כמה שעות לפני האימון ואתה לא מתאמן בהפרשים של 8-10 שעות (פעמיים ביום) אין שום סיבה לאכול ישר לאחר האימון ומה שחשוב הם הערכים הכללים במשך כל היום. אפשר לאכול שעה לאחר האימון, שעתיים וגם 5 שעות לאחר האימון, העיקר תאכל משהו

אם אכלת היטב כמה שעות לפני האימון ואתה לא מתאמן בהפרשים של 8-10 שעות (פעמיים ביום) אין שום סיבה לאכול ישר לאחר האימון ומה שחשוב הם הערכים הכללים במשך כל היום. אפשר לאכול שעה לאחר האימון, שעתיים וגם 5 שעות לאחר האימון, העיקר תאכל משהו

ואם למשל הארוחה האחרונה שלי היא בשעה 12:30 והתאמנתי בשעה 19:00 (הארוחה האחרונה כללה נניח חזה עוף 30-50 ג' חלבון)
זה נחשב כבר למרווח זמן ארוך מידי?

• פותח/ת השרשור

אוקיי, אז כדרך קבע אני אוכל שעתיים לפני אימון, ואת השייק אני לוקח מיד בסוף האימון, ואחרי שעה ורבע עוד ארוחה.

השאלה היא האם זה שאני לוקח את השייק מיד בסיום האימון תועיל לי במשהו?

ואם לא תועיל..אז מתי כן לקחת את השייק?

במקרה הזה לא מועיל ולא מזיק. וזה לא משנה מתי. מה שמשנה זה המכסה היומית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מועיל. וזה לא משנה מתי. מה שמשנה זה המכסה היומית.

אז אתה אומר שהמערכת הבונה שריר עובדת במשך כל ימי ההחלמה?

וסליחה שאני חופר על זה...אבל אם אני בכל זאת לוקח את החלבון על מנת להשלים את המכסה היומית..ואני לוקח אותו אחרי אימון...אז לדחות את הארוחה לקצת יותר מאוחר?

שלום לך.
אני שמח לבשר לך על הנחה ייחודית של 10% לחברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה תקפה לכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב!
ניתן להנות מההנחה גם מהזמנה באינטרנט על ידי ציון שובר ההנחה בסך 10% לחברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב.
בין המוצרים ניתן למצוא את חלבון מי הגבינה הרגיל וחלבון הISOWHEY האיכותי ומוצרים רבים אחרים.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

• פותח/ת השרשור
שלום לך.
אני שמח לבשר לך על הנחה ייחודית של 10% לחברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב.
ההנחה תקפה לכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב!
ניתן להנות מההנחה גם מהזמנה באינטרנט על ידי ציון שובר ההנחה בסך 10% לחברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב.
בין המוצרים ניתן למצוא את חלבון מי הגבינה הרגיל וחלבון הISOWHEY האיכותי ומוצרים רבים אחרים.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

יש לך אולי בדיקת מעבדה של החלבון הזה?

• פותח/ת השרשור
פירסמתי פה "טעימה" מהבדיקות מעבדה, בקרוב יעלו כל הבדיקות, לוקח למעבדה זמן לבדוק את המוצרים.

url]http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=266484&postcount=37[/url]
משה הם עדיין יצאו די שקרנים כי על התוויות ובפרסומת מפרסמים 31 ג' חלבון במנה לא?

משה הם עדיין יצאו די שקרנים כי על התוויות ובפרסומת מפרסמים 31 ג' חלבון במנה לא?

זה הבדיקה של החלבון הרגיל
התוצאה זה 25.1 גרם לסקופ שהם מצהירים על 25 גרם לסקופ

זה אומר שיש יותר חלבון ממה שמוצהר על התווית !

אל תשכח שלפי החוק מותר סטייה של 10% ולמרות זאת החברה לא מנצלת את זה ומצ'פרת את הלקוח ביותר ממה שהיא מצהירה (היא הכי יכלה לשים 23 גרם חלבון במנה וזה עדיין היה חוקי)

מה לא ברור - פה הבדיקה חד משמעית - יש יותר חלבון בבדיקה ממה שהיצרן מצהיר.

התווית מראה על 75.8 גרם חלבון ל100 גרם.

בבדיקות יצא 76.1 גרם למאה גרם.

מצטרף למה שרן אומר - יש יותר חלבון ממה שמוצהר!

pro_whey.jpg

אז אתה אומר שהמערכת הבונה שריר עובדת במשך כל ימי ההחלמה?

וסליחה שאני חופר על זה...אבל אם אני בכל זאת לוקח את החלבון על מנת להשלים את המכסה היומית..ואני לוקח אותו אחרי אימון...אז לדחות את הארוחה לקצת יותר מאוחר?

זה לא משנה אחי. פשוט תאכל

ואם למשל הארוחה האחרונה שלי היא בשעה 12:30 והתאמנתי בשעה 19:00 (הארוחה האחרונה כללה נניח חזה עוף 30-50 ג' חלבון)
זה נחשב כבר למרווח זמן ארוך מידי?

אם כבר יוצא לך להתאמן ככה , תצרוך את האבקה כחצי שעה לפני האימון

זה הבדיקה של החלבון הרגיל
התוצאה זה 25.1 גרם לסקופ שהם מצהירים על 25 גרם לסקופ

זה אומר שיש יותר חלבון ממה שמוצהר על התווית !

אל תשכח שלפי החוק מותר סטייה של 10% ולמרות זאת החברה לא מנצלת את זה ומצ'פרת את הלקוח ביותר ממה שהיא מצהירה (היא הכי יכלה לשים 23 גרם חלבון במנה וזה עדיין היה חוקי)

היא לא מצ'פרת אף אחד אל תדאג. הם לא מייצרים בישראל ולכן אל לקפוץ ולהגיד כי מצ'פרת את הלקוח.
ושוב אני די בטוח שזה משתנה מחבילה לחבילה. ולדעתי גם ביותר מ10 אחוז. בסה"כ מי שלמד קורס בסיסי בשיווק יודע שמי שמשנה את המותג שלו הצבעים והצורה וכדומה, עושה זאת כי המותג שלו יש מוניטין כל כך גרוע שזה לא יאמן בכלל. בחשבונאות לומדים שמוניטין לא יכול לרדת, באינטראקטיב לא רק שהוא הצליח לעשות היסטוריה ולרדת אלא התרסק כליל ולכן עשו שם מהפכות.

מאיפה הביטחון הזה לגבי השונות בין הדגימות? יש לך ניסיון בעבודה מעבדתית עם תוספי תזונה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית