הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
התחלתי בהעמסה ב1.2.11.. העמסתי שבוע 20 גרם ליום.
מאז אני בתחזוקה של 5 גרם שעתיים לפני אימון... ועם השייק מיד בסיום האימון...מישהו ניסה או יכול להגיד לי מתי השלב שרצוי להפסיק את השימוש בכדי לתת את החודש מנוחה לגוף לפני העמסה חוזרת?

בעיקרון אין שום צורך בהפסקה (כמו שאין צורך בהעמסה לטווח הארוך). אבל אם אתה רוצה לעשות מנוחה, "נהוג" להפסיק אחרי חודשיים ולהתחיל שוב אחרי חודש.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אין שום צורך בהפסקה (כמו שאין צורך בהעמסה לטווח הארוך). אבל אם אתה רוצה לעשות מנוחה, "נהוג" להפסיק אחרי חודשיים ולהתחיל שוב אחרי חודש.

כן אבל אם אני לא אעשה הפסקה זה לא יכביד על הכבד והכליות?
חוצמזה הגוף כבר מתרגל ולא יהיה לי שום שיפור ניכר בכוח ובהתאוששות שריר לא?

שלום לך.
חברי פורום LBS נהנים מהנחה ייחודית להם של 10% על מוצרי אינטראקטיב.
הנחה ניתנת למימוש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב ע"י הצגת השובר בנקודת המכירה.
ניתן להנות מההנחה גם בהזמנה אינטרנטית ע"י צירוף השובר להזמנה/ע"י ציון ההנחה לחברי LBS על מוצרי אינטראקטיב.
לכל שאלה או בעיה יש טלפון ע"ג השובר.
בין המוצרים שנכללים בשובר יש את הקריאטין הטהור MICROPURE,המוצר נבדק במעבדות חיצוניות ברמה הגבוהה ביותר באנגליה וזכה לפרס GOLD SCREEN על איכותו.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

התחלתי בהעמסה ב1.2.11.. העמסתי שבוע 20 גרם ליום.
מאז אני בתחזוקה של 5 גרם שעתיים לפני אימון... ועם השייק מיד בסיום האימון...מישהו ניסה או יכול להגיד לי מתי השלב שרצוי להפסיק את השימוש בכדי לתת את החודש מנוחה לגוף לפני העמסה חוזרת?

לדעתי מיותר לעשות העמסה.
כדיף כבר לקחת 5 גרם כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית