הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים

yuval123221

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
-68
98
0
אני רוצה להתאמן על ריצה ועל כוח
אם אני יתאמן על ריצה עכשיו ועוד חודשים אני יתחיל להתאמן על כוח בתכנית ss ואני ירוץ כל אימון ק״מ אחד אז הריצה תישאר כמו שהיא אחרי שסיימתי תתכנית ריצה?
או אם אני יעשה אימון ריצת נפח אחד בשבוע עם ss הריצה לא תיתדרדר?

• פותח/ת השרשור
אני גרוע בריצה
אני רוצה לשפר תריצה ואז להתחיל לעשות גם ss
איך שאתה אמרתה אני יחזיק תריצה כמו שהיא בלי שהיא תיתדרדר ואני ישפר כוח? (אני מתכוון אחרי שאני יעשה חודשיים אימוני רימה)
ועוד משהו בקשר לתזונה - אם אני מחמם חלב (בשביל שוקו חם) זה פוגע בערכים התזונתיים ובאיכות של הסידן והחלבון?

נערך לאחרונה:
לא. חימום לא פוגע בערכים תזונתיים!

קשה לי להאמין שתוכל לרוץ הרבה תוך כדי SS שלוש פעמים בשבוע התקדמות מאימון לאמון... אם ריצה כל כך חשוב לך לשפר וזה לא סובל דיחוי עד שתתחזק קצת אז אולי כדאי לך לעשות תוכנית אחרת, משהו מקרוספיט למשל או אימוני ריצה ביחד עם התקדמות איטית יותר כמו לינארית או טקסס...

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות ss ולעשות axbxcax (ריצה זה c) ולעשות עוד ריצה של ק״מ אחד יומיים אחרי הריצה הארוכה?
זה ישמר את הריצה? (שאני לא ישתפר ולא יתדרדר)
*אפשר לעשות אולי 2 אימונים ss ו2 אימוני ריצה ואני ישפר גם תריצה וגם תכוח?

SS זה התקדמות מאימון לאימון וזה גומר לך את כל הכוחות לכל השבוע מהר מאד... אני בקושי הצלחתי לקום מהספא בסלון תוך כדי SS...

תנסה תראה לדעתי זה לא חכם בכלל וכמו שאמרתי עדיף קרוספיט/ריצה+לינארית/התקדמות יותר איטית מSS..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית